aka10 23.05.05, 21:40 Jaka siec sklepow sprzedaje te pieluszki? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antonina_74 Re: Libero 23.05.05, 23:46 W carrefour ostatnio widziałam Liberu "up and go". Odpowiedz Link Zgłoś
opieniek1 Re: Libero 25.05.05, 20:23 rossman pod nazwą rossman w fioletowym opakowaniu. Jako Libero wycofali się z Polski parę lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Libero 25.05.05, 21:25 Widziałam w Kauflandzie i muszę przyznać, że jestem w szoku. To najdroższe ceratowe pieluchy, jakie widziałam. Zwykła cerata, zapięcia na folię, czyli naprawdę w niczym nie odbiegają od ARO czy TIP ( i innych ceratowych), a kosztują... 87 gr za sztukę!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Libero 25.05.05, 21:53 To chyba nie te same Libero,bo te,ktore ja znam sa o niebo lepsze od Pampersow.Wg. mnie,to Pampersy sa bardziej plastikowe,a absorbent wydziela niezbyt przyjemny zapach.Dlatego szukalam Libero,choc nie dla mego dziecka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Libero 25.05.05, 22:19 Możliwe, że Libero są i ceratowe i bawełniane, nie wiem,nie znam ich. Polecam z czystym sumieniem pieluszki (wymienię tylko bawełniane, zapinane na rzepy) Dada z Biedronki, Jaś i Małgosia z Plusa, fioletowe Rossmann, bordowe Tesco, białe DUKi i inne - to w zasadzie wszystko takie same pieluszki, bardzo fajne. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Libero 25.05.05, 22:32 Dzieki wielkie,podam dalej Przez caly ubiegly tydzien mialam do czynienia z Pampersami 3-6 kg i wlasnie na tej podstawie stwierdzilam,ze absorbent smierdzi po prostu,a kupa wyplywa dziecku na plecy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Libero 26.05.05, 17:12 W Plusie jest teraz promocja na "Jasie...", kosztują 55 gr/sztukę (te największe, małe są odpowiednio tańsze, bo jest ich w paczce więcej). Są super szczególnie na te wypływające kupy, bo mają gumkę z tyłu. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś