amg123 19.07.05, 16:08 Witam, Czy macie jakies fajne pomysły na prezent urodzinowy dla chłopca który własnie kończy roczek. Nie chodzi mi o jakieś drobiazgi ale o cos konkretnego, może byc nawet droższe byleby sprawdzone. Z góry dziękuję. Mama Maćka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: prezent dla rocznego chłopca 19.07.05, 17:06 oto "sprawdzone przeze mnie i przyjaciół zabawki lokomotywa-jeździk chicco chodzik jeździk Fisher-Price pociąg Fisher-Price(hit naszego synka) duża wywrotka Wader Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: prezent dla rocznego chłopca 19.07.05, 18:34 u nas hitem jest konik little tikes, niezmiennie od roku, córka dostała na 1 urodziny. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: prezent dla rocznego chłopca 19.07.05, 18:37 chodzi oczywiście o konika bujaka www.remi.home.pl/category.php? id_kategoria=11&PHPSESSID=06fe281b53f33b40f982514f48a89308 albo taki wieloryb, wtedy takiego szukaliśmy, ale nie mogliśmy dostać. Na wielorybie można się bujać samemu po srodku lub z innym dzieckiem. A. Odpowiedz Link Zgłoś
amg123 Re: prezent dla rocznego chłopca 20.07.05, 11:12 Dziękuję bardzo, Czy sa jeszcze jakieś inne pomysły, bo niestety jeździk już ma i lokomotywe też. MM Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: prezent dla rocznego chłopca 21.07.05, 10:18 Polecam wywrotke z Wadera (Gigant Truck). Kolorowa, solidna, może wytrzymac obciążenie do 150 kg (przynajmniej tak jest napisane na opakowaniu). Kosztuje ok. 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: prezent dla rocznego chłopca 20.07.05, 11:55 Garnuszek na klocuszek FP. Synek dostał go co prawda pod choinkę, ale dopiero teraz na dobre zaczął się nim interesować (13 mies.). W zasadzie to taki bardziej zaawansowany sorter z dźwiękami (po wciśnięciu klocka w odpowiedni otworek dziecko słyszy nazwę kształtu np. koło, serce itp, lub cyferki; w jedny i drugim przypadku można przełączyć na polski lub angielski). Tyle, że jeżeli ma już jakiś sorter to nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: prezent dla rocznego chłopca 20.07.05, 12:00 Farma Fisher Price Little People lub coś innego z tej serii (może bardziej męskiego???) wg. upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: prezent dla rocznego chłopca 20.07.05, 22:00 Ja na roczek kupiłam synkowi rowerek trzykołowy. Kupowałam na allegro rowerek Hauck, nadaje się dla roczniaka bo ma porządne pasy i bardzo wygodną rączkę do pchania. Jestem zadowolona z tego zakupu i synek chyba też bo lubi kiedy sobie spacerujemy używając rowerka jak wózka. Dostaliśmy też taki duży traktor na pedały ale z tym akurat bym uważała, to dobry prezent dla kogoś kto ma swój dom. My mieszkamy na 4 pietrze i nie bardzo sobie wyobrażam bieganie po schodach z traktorem z przyczepą i dzieckiem, poza tym graci nam to okropnie Farma Fischer Price mój szkrab sie jeszcze nie interesuje specjalnie ale na pewno wczesniej czy później będzie sie bawił takimi zabawkami, poza tym potem można do tego dokupować elementy i mieć spokój z wymyślaniem prezentów na jaiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: prezent dla rocznego chłopca 20.07.05, 22:29 a u nas farma "chwyciła", od pierwszych urodzin moja córeczka spędza przy niej sporo czasu rowerek też mamy berchet, z rączką, pasami, wolnym kołem oj podobaja się przejażdżki, podobają Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: prezent dla rocznego chłopca 21.07.05, 08:08 Kasiu, czy ten rowerek to Be pop Berchet? Przymierzam się właśnie, żeby kupić ten rowerek mojej córce, tylko nie wiem czy będzie odpowiedni dla rocznego dziecka. Napisz od kiedy Twoja córeczka go używa. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: prezent dla rocznego chłopca 21.07.05, 13:09 tak to ten, Małgosia dostała go na pierwsze urodziny (teraz ma 14 miesiecy) od razu odbyła wycieczkę po ogrodzie, a na drugi dzień po osiedlu bardzo jej sie podoba!!! pasy fajnie trzymają i rowerek jest stabilny to wolne koło jest ważne, bo malucha nie uderzają pedały podczas jazdy (gdy jeszcze nie pedałuje) ma też możliwość rozsuniecia ramy (powiększenia) wykonany estetycznie co do trwałości, to nie mogę jeszce nic powiedzieć, podobnie jak sprawdzi sie u pedałującego dziecka??? ale na dzień dzisiejszy uważam go za trafiony zakup! Odpowiedz Link Zgłoś