nata000 29.07.05, 09:22 Witam, czy ktoś z Was korzystał z wózka Quinny Buzz??? Chciałabym kupić taki wózek ale niepokoi mnie to, że spacerówka sie nie rozkłada, dziecko nie może położyć się płasko, a może moje obawy są nieuzasadnione Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madic Re: Wózek 29.07.05, 09:33 Hej, obejrzałam ten wózek w necie i wydaje mi się, że sie rozkłada. My mamy Quinny Fashion- rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
nata000 Re: Wózek 29.07.05, 09:51 Właśnie chodzi o to, że siedzisko ma trzy poziomy pochylenia i można je zamontować przodem i tyłem do kierunku jazy ale się nie rozkałada cały czas jest kąt około 90 stopni i nie wiem czy to dziecku nie przeszkadzałoby w spaniu?? a jeżeli chodzi o model wózka który Ty posiadasz czy nie przeszkadza dziecku to, że spacerówka nie ma tego pałąka tylko szelki i że nie ma podnóżka??? Szukam poprostu wóżka, który byłby dobry dla dziecka stąd tyle pytań i wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Wózek 29.07.05, 10:00 nata000 napisała: > Właśnie chodzi o to, że siedzisko ma trzy poziomy pochylenia i można je > zamontować przodem i tyłem do kierunku jazy ale się nie rozkałada cały czas > jest kąt około 90 stopni i nie wiem czy to dziecku nie przeszkadzałoby w > spaniu?? a jeżeli chodzi o model wózka który Ty posiadasz czy nie przeszkadza > dziecku to, że spacerówka nie ma tego pałąka tylko szelki i że nie ma > podnóżka??? Szukam poprostu wóżka, który byłby dobry dla dziecka stąd tyle > pytań i wątpliwości Hej, nasza spacerówka ma pałąk i pasy, rozkłada się na płasko, ma też podnóżek regulowany, zobacz tu, mamy taki sam, www.allegro.pl/show_item.php?item=57868497 Odpowiedz Link Zgłoś
nata000 Re: Wózek 29.07.05, 10:09 W takim razie zastanowię się nad zakupem tego modelu) mam jeszcze w takim razie pytanie o gondole, chodzi mi o to, że ona w najwęższym punkcie ma okolo 28 cm. a ja spodziewam się synka i cała zima przed nami czy aby nie będzie mu ciasno jak dojdzie kombinezon i śpiworek?? Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Wózek 29.07.05, 10:50 nata000 napisała: > W takim razie zastanowię się nad zakupem tego modelu) mam jeszcze w takim > razie pytanie o gondole, chodzi mi o to, że ona w najwęższym punkcie ma okolo > 28 cm. a ja spodziewam się synka i cała zima przed nami czy aby nie będzie mu > ciasno jak dojdzie kombinezon i śpiworek?? Kajetan urodził się w lutym i gondolki używaliśmy przez ponad 4 miesiące, a to dlatego, że chciał już oglądać świat no i ważył duuuużo (nadal waży). Zimą robiłam tak: ubierałam go w kombinezon, ale taki cieplejszy bawełniany, do spiworka (bardzo ciepły- w komplecie) na to "plandeka" ewentualnie kocyk przy większych mrozach (po plandeką oczywiście). Jeśli chodzi o koła to zdejmuję je jednym pstryknięciem- zakładam podobnie, a spacerówka po złożeniu mieści się do większości bagażników ( no, w matizie trzeba było złozyć tylne siedzenie). Ale muszę przyznać że jest dość ciężki- ale moim zdaniem to jego jedyna wada. Najlepiej by było przejść się do sklepu i wypróbować- bo rzeczywiście trójkołowiec nie każdemu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
meessi Re: Wózek 29.07.05, 10:25 Ja powiem coś od siebie. Mam teraz trzykołową spacerókę. Szczerze mówiąć cholery dostaję przy przenoszeniu jej, bo jest nieludzko niewygodna i jakoś nie da sie jej złapać normalnie. Ponadto przez to tzrecie koło strasznie trudno wsadzić ją do bagażnika. Mam Golfa i Opla Vectrę w obu samochodach jest tak samo. Naprawdę jeśli chcesz sobie nerwó oszczędzić nie stawiaj na modę . Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wózek 29.07.05, 10:57 Nie polecam modelu freestyle. Musisz trzymać hamulec żeby jechać, przez cały czas. Ponadto to koło nie jest chyba skrętne. Najlepsze do manewrowania sa koła obrotowe. Wejdź na forum "zakupy" tam o tych wózkach jest mnóstwo informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: Wózek 29.07.05, 22:20 poszukaj na forum Zakupy, najlepiej w wypowiedziach pinik - o wózkach wie chyba wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś