29.07.05, 09:22
Witam, czy ktoś z Was korzystał z wózka Quinny Buzz??? Chciałabym kupić taki
wózek ale niepokoi mnie to, że spacerówka sie nie rozkłada, dziecko nie może
położyć się płasko, a może moje obawy są nieuzasadnione
Obserwuj wątek
    • madic Re: Wózek 29.07.05, 09:33
      Hej, obejrzałam ten wózek w necie i wydaje mi się, że sie rozkłada.
      My mamy Quinny Fashion- rewelacja.
      • nata000 Re: Wózek 29.07.05, 09:51
        Właśnie chodzi o to, że siedzisko ma trzy poziomy pochylenia i można je
        zamontować przodem i tyłem do kierunku jazy ale się nie rozkałada cały czas
        jest kąt około 90 stopni i nie wiem czy to dziecku nie przeszkadzałoby w
        spaniu?? a jeżeli chodzi o model wózka który Ty posiadasz czy nie przeszkadza
        dziecku to, że spacerówka nie ma tego pałąka tylko szelki i że nie ma
        podnóżka??? Szukam poprostu wóżka, który byłby dobry dla dziecka stąd tyle
        pytań i wątpliwości
        • madic Re: Wózek 29.07.05, 10:00
          nata000 napisała:

> Właśnie chodzi o to, że siedzisko ma trzy poziomy pochylenia i można je
          > zamontować przodem i tyłem do kierunku jazy ale się nie rozkałada cały czas
          > jest kąt około 90 stopni i nie wiem czy to dziecku nie przeszkadzałoby w
          > spaniu?? a jeżeli chodzi o model wózka który Ty posiadasz czy nie przeszkadza
          > dziecku to, że spacerówka nie ma tego pałąka tylko szelki i że nie ma
          > podnóżka??? Szukam poprostu wóżka, który byłby dobry dla dziecka stąd tyle
          > pytań i wątpliwości

Hej, nasza spacerówka ma pałąk i pasy, rozkłada się na płasko, ma też podnóżek
          regulowany, zobacz tu, mamy taki sam,
          www.allegro.pl/show_item.php?item=57868497
          • nata000 Re: Wózek 29.07.05, 10:09
            W takim razie zastanowię się nad zakupem tego modeluwink) mam jeszcze w takim
            razie pytanie o gondole, chodzi mi o to, że ona w najwęższym punkcie ma okolo
            28 cm. a ja spodziewam się synka i cała zima przed nami czy aby nie będzie mu
            ciasno jak dojdzie kombinezon i śpiworek??
            • madic Re: Wózek 29.07.05, 10:50
              nata000 napisała:

> W takim razie zastanowię się nad zakupem tego modeluwink) mam jeszcze w takim
              > razie pytanie o gondole, chodzi mi o to, że ona w najwęższym punkcie ma okolo
              > 28 cm. a ja spodziewam się synka i cała zima przed nami czy aby nie będzie mu
              > ciasno jak dojdzie kombinezon i śpiworek??

Kajetan urodził się w lutym i gondolki używaliśmy przez ponad 4 miesiące, a to
              dlatego, że chciał już oglądać świat no i ważył duuuużo (nadal waży). Zimą
              robiłam tak: ubierałam go w kombinezon, ale taki cieplejszy bawełniany, do
              spiworka (bardzo ciepły- w komplecie) na to "plandeka" ewentualnie kocyk przy
              większych mrozach (po plandeką oczywiście).
              Jeśli chodzi o koła to zdejmuję je jednym pstryknięciem- zakładam podobnie, a
              spacerówka po złożeniu mieści się do większości bagażników ( no, w matizie
              trzeba było złozyć tylne siedzenie). Ale muszę przyznać że jest dość ciężki- ale
              moim zdaniem to jego jedyna wada.
              Najlepiej by było przejść się do sklepu i wypróbować- bo rzeczywiście
              trójkołowiec nie każdemu pasuje.
    • meessi Re: Wózek 29.07.05, 10:25
      Ja powiem coś od siebie. Mam teraz trzykołową spacerókę. Szczerze mówiąć
      cholery dostaję przy przenoszeniu jej, bo jest nieludzko niewygodna i jakoś nie
      da sie jej złapać normalnie. Ponadto przez to tzrecie koło strasznie trudno
      wsadzić ją do bagażnika. Mam Golfa i Opla Vectrę w obu samochodach jest tak
      samo. Naprawdę jeśli chcesz sobie nerwó oszczędzić nie stawiaj na modę .
    • pade Re: Wózek 29.07.05, 10:57
      Nie polecam modelu freestyle. Musisz trzymać hamulec żeby jechać, przez cały
      czas. Ponadto to koło nie jest chyba skrętne. Najlepsze do manewrowania sa koła
      obrotowe.
      Wejdź na forum "zakupy" tam o tych wózkach jest mnóstwo informacji.
    • anna-pia Re: Wózek 29.07.05, 22:20
      poszukaj na forum Zakupy, najlepiej w wypowiedziach pinik - o wózkach wie chyba
      wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka