mmarysia 01.08.05, 22:24 Krzesełko Dondolino PMB 31 Peg Perego - czy któras z mam korzysta z tego krzesełka dl maluszka? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: Krzesełko Dondolino PMB 31 Peg Perego ? 01.08.05, 23:07 Ja co prawda nie korzystam, ale brałam je poważnie swego czasu pod uwagę. Ostatecznie funkcjonalniejsze i ładmiejsze okazało się Chicco Polly. Z Peg Perego oglądałam normalna i z funkcją kołyski. Jakoś ta kołyska mnie nie przekonała (tym bardziej że mamy leżaczek bujany) - przecież do plastik w najlepszym razie skóra czy skóropoobny materiał. Dziecko tak długo nie wytrzyma, szczególnie kiedy będzie ciepło, całe będzie mokre po jeśli już ta kołyska je ukołysze. Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Krzesełko Dondolino PMB 31 Peg Perego ? 02.08.05, 11:03 ja używam i jestem bardzo zadowolona.kołyska co prawda dziecka nie usypia ale uspokaja. nie wiem skąd moja przedmówczyni ma informacje o plastiku czu skóropodobnych materiałach.... dondoliono ma standardowy materiał łatwy doczyszczenia a dodatkowo posiada pokrowiec mięciutki bawełniany( w każdej wersji). ja osobiście polecam firme peg perego.krzesełka są bezawaryjne i mozna je uzytkować naprawdę bardzo długo a potem jeszcze sprzedać za rozsądną cenę. dla mnie chicco produkuje dobre tylko zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś