magda270519761 10.09.05, 12:28 Czy kupujecie i czy jesteście zadowoleni , czy nic się nie dzieje po praniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusmichal Re: Ubrania uva? 10.09.05, 12:34 Kupuje i zdecydowanie sobie chwale!!! Body z długim rękawem zimowe mamy tylko z UVA sa super. Mamy też dresiki i po kilkunastu praniach są jak nowe. Acha i body na lato - używa je juz moje drugie dziecko a one wygladają jak nowe i te kolory!! super wzornictwo - ja mam kolekcje z 2003roku -jest mega) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: Ubrania uva? 10.09.05, 12:43 Spośród polskich producentów bielizny, to zdecydowanie moja ulubiona firma. Do tej pory kupowałam głównie body - świetna mięciutka bawełenka. Z czasem leciutko się mechaci, ale taka to już niestety przypadłość bawełny. Nie deformują się po praniu, zakładki przy szyjce zaopatrzone są dodatkowo w napki, tak że nie ma szans żeby się rozeszły. Polecam, bo z powodzeniem wytrzymują porównianie z takimi molochami jak H&M czy Mothercare. Pod koniec lata była super wyprzedaż ich ciuszków w Auchan. Można było kupić body z krótkim już za 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: Ubrania uva? 11.09.05, 21:13 no to ja się wyłame. Ladne są to fakt, ale jakos pechowo puszczały mi na szwach-body i to kilka sztuk. A dresik po praniu stracil fason, ponaciagal sie we wszystkie strony. Kupuje, ale jak juz nie mam wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś