illka1 30.09.05, 17:28 witam, czy ktoś je wypróbował? z góry dziękuję za wszystkie opinie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: pieluchy z tesco białe 30.09.05, 22:12 Cerata zapinana na taśme. Dokladnie to samo, co Fitti z Biedronki, Tip z reala czy Aro z makro - ten sam producent, ten sam importer, te same obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: pieluchy z tesco białe 30.09.05, 22:41 Słyszałam o nich niepochlebne opinie - sama nie wypróbowałam, używam fioletowych. Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: pieluchy z tesco białe 02.10.05, 15:08 czym się różnią te fioletowe?są lepsze? co to znaczy że "cerata zapinana na taśmę"? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: pieluchy z tesco białe 02.10.05, 16:04 Cerata zapinana na taśmę oznacza, że pieluszki są ceratowe, takie jakby plastikowe z wierzchu, nieprzepuszczające powietrza, a zapięcia to kawałki taśmy klejącej (jak ubrudzi się oliwką to już nie zapniesz). Fioletowe tesco są lepsze, mają bawełnianą powłoczkę, która pozwala skórze oddychać, zapięcia typu rzep (można wielokrotnie zapinać i odpinać). Odpowiedz Link Zgłoś
szkasik Re: pieluchy z tesco białe 03.10.05, 10:22 Używam tych pieluszek dla mojej córy już bardzo długo ,bo ok roku. Nigdy nie miała po nich odpażeń,pielucha nie :miętosi" się od środka, a cena w porównaniu z innymi na rynku jest super. Od urodzenia małej (prawie 2,5 roku temu)wypróbowałam już chyba wszystkie pieluchy i te mi odpowiadają najbardziej (no nie licząc pampersów, które nosi na noc).Haggisów i happy nie cierpiałam ( a pokusiłam się nieraz promocyjną ceną)bo po nasiusianiu przez małą między nóżkami zostawała zmiętoszona pielucha. Tak,że ja polecam, ale to tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: pieluchy z tesco białe 03.10.05, 11:20 miałam je raz dla starszego syna. moga być ale potem kupowałam fioletowe. Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re: pieluchy z tesco białe 04.10.05, 12:46 Ja ich używam na zmianę z pampersami. Nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś