aga.kosmetyczka 25.10.05, 18:24 SPRZEDAJE KOSMETYKI THALGO PROFESJONALNE!! WSZYSTKIE MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA I WYSYŁAM JE POCZTĄ PRIORYTETEM PISZCIE PRZESYŁAM NA MAILE CENNIK. aga.kosmetyczka@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaizim Re: !!!!! THALGO!!!!!!!!!!! SPRZEDAM TANIO!!!!!! 26.10.05, 08:40 przeslij mi cennik i jakies informacje otych kosmetykacz pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kosmetyczka Re: !!!!! THALGO!!!!!!!!!!! SPRZEDAM TANIO!!!!!! 26.10.05, 22:02 Prosze piszcie od razu do mnie ; aga.kosmetyczka@neostrada.pl bedzie mi łatwiej bo od razu wyśle wam oferty, nie często tu wchodze.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
cortina2 Re: !!!!! THALGO!!!!!!!!!!! SPRZEDAM TANIO!!!!!! 26.10.05, 10:23 proszę o cennik Thalgo awumwo@interia.pl Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
msokoluk Re: !!!!! THALGO!!!!!!!!!!! SPRZEDAM TANIO!!!!!! 06.11.05, 12:19 proszę o ofertę, thalgo etc. produkty i cennik pozdr. Marzena a`mail: msokoluk@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
morelle Re: !!!!! THALGO!!!!!!!!!!! SPRZEDAM TANIO!!!!!! 06.01.06, 21:42 Czy mogę prosić o listę i cennik na maila: morelle@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inezco Re: !!!!! THALGO!!!!!!!!!!! SPRZEDAM TANIO!!!!!! 09.01.06, 20:06 Poprosze o cennik. POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: !!!!! THALGO!!!!!!!!!!! SPRZEDAM TANIO!!!!!! 11.01.06, 14:40 Ja rowniez poprosze o cennik. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: !!!!! THALGO!!!!!!!!!!! SPRZEDAM TANIO!!!!!! 14.01.06, 18:48 witam! jestem zainteresowana takim kremem do twarzy tłustej, który pachnie jak pasta do zębów niestety nie znam dokładnej nazwy. Kosmetyczka nakłada mi go po masce z alg (oczyszczanie twarzy). ma taki świeży świetny zapach, kosztuje normalnie ok 50zł Odpowiedz Link Zgłoś