bea975 06.12.05, 17:36 Dostałam propozycję przystąpienia do KappAhl Club (niedawno otwaro w Gdańsku pierwszy sklep tej sieci). Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata1974 Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 07:48 W Klifie jest też ten sklep ale o co chodzi z tym przystąpieniem do Clubu? Ubranka dla dzieci to mają bardzo fajne i w dobrym gatunku nawet nie wiem czy nie lepszym od h&m-używam obu marek i bawełna kappAhl jest lepsza - firma ma fajne akcje wyprzedaży sezonowej na końcu bywa tak że cena sięga 50% od już obniżonej ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 09:39 Teraz KappAhl jest też w Gdańsku (Matarnia, tam gdzie Ikea). Wczoraj pocztą dostałam propozycję przystąpienia do ich klubu. Na początek kuszą zniżką 30% na wybrany produkt, a potem wieloma korzystnymi ofertami. Członkowstwo jest bezpłatne, ale musiałabym się pofatygować do sklepu przed 18 grudnia, dlatego pytam czy naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 09:50 ja należę do KappAhl Club juz 4 lata, teraz nawet mam jakąs złota kartę, szczerze mówiac nie bardzo widze różnicę. Co jakiś czas (tak 2 razy w roku) jestem zapraszana na imprezy do sklepu, a wyglada to tak, że sklep jest zamykany i wstęp maja tylko członkowie klubu. Czyli i tak sa tłumy. Jest jakis bardzo drobny poczęstunek, i ostatnio była wyprzedaz wszystkiego o 25% taniej. Co dla mnie nie jest żadną atrakcją, bo ja kupuje w ich sklepach tylko na wyprzedażach. A czasami ceny sa obnizone o 75%!! Np spodnie z 69 zł kupiłam za 10 zł. Rzeczy rzeczywiście sa doskonałej jakości i polecam. Ale nad tym klubem bym sie zastanowiła, ja podejrzewam, że sprzedali moje dane innym firmom, bo od tego czasu sporo reklam dostaję. Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 10:31 A ja dodam, że ostatnia obniżka 25% dotyczyła także klientów spoza klubu Wiem, bo skorzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 10:07 O taką rzeczową opinię właśnie mi chodziło Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 10:28 a ja uważam, ze ubrania sa średniej jakości - prawie wszystkie bluzki się mechacą, rajstopy i skarpetki też. Poza tym wzornictwo jak dla mnie kiczowate, choc ostatnio się poprawiło. Prawie wszystko w stylu barbie - cekiny, błyszczace. Wzory na bluzkach to przede wszystkim naklejki, bardzo mało aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 11:04 wiesz, jesli chodzi o wzronictwo i nadruki to juz kazdy według własnego gustu ocenia. Jeden lubi styl barbi, inny nie, i nie ma to wiele wspólnego z jakoscią. Ja moje dzieci ubieram wyłacznie w KappAhl i Cubus i wyłącznie na wyprzedażach. I to tych kolejnych, na których jest cena obniżona o 50% od ceny już obniżonej. I za te pieniądze ubrania sa dla mnie rewelacyjne! Córka brudzi się bardzo, więc na okragło piore, i spierają się dobrze, nie rozciągają się, nie niszczą, nie farbują. Np dwukolorowe bluzki (czerwono-biała) piorę w pralce, bez obaw, że wyjme różową. Ale też znaczenie ma, że kupuje tu od dawna i ubrania juz dobrze znam. I wiem juz co kupic, co się będzie dobrze nosiło, a co sobie darowac. Moja teściowa czasem kupuje córce takie zwykłe ubranka, więc mam porównanie w uzytkowaniu. Ja KappAhl polecam, lubie te ciuszki. Na szczęście ja jestem drobna, więc na dziale dziecięcym sama dla siebie sporo kupuje i wcale nie barbi ubrania, a normalne, stonowane. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 11:19 coronella napisała: > wiesz, jesli chodzi o wzronictwo i nadruki to juz kazdy według własnego gustu o > cenia. Jeden lubi styl barbi, inny nie, i nie ma to wiele wspólnego z jakoscią. Tu sie zgadzam, ale w pierwszym zdaniu ustsunkowałam sie do jakości - moim zdaniem mocno średnia. Kupowałam córce praktycznie wszystkie ubrania z kolekcji do 80cm i jakośc mi odpowiadała, dla starszych dzieci jest moim zdaniem kiepska. > Ja moje dzieci ubieram wyłacznie w KappAhl i Cubus i wyłącznie na wyprzedażach. Cubus ma moim zdaniem lepsza jakość ubrań, wzornictwo także. Rajsopy po kilku praniach wygladaja jak nowe, z Kappahla niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: KappAhl Club - warto? 07.12.05, 12:11 mozliwe, rzeczywiście rajstopki mamy głównie Cubus, ale tam rzadziej trafiam na przeceny, niestety. A ceny regularne tu i tu zawrotne. A tak na marginesie, wczoraj mama kupiła mojej córce (3 latka) rajstopki, własnie w Cubus, za 9,90. Więc chyba cos przecenili. Mamy zaopatrzenie na całą zime Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka rajstopy 07.12.05, 12:17 to miałaś szczęscie z tymi rajstopami, bo ja ostatnio kupiłam za 25zł (były mi potrzebne turkusowe...) Moim zdanie bezkonkurencyjne rajstopy są w H&M, a drugie miesjce Cubus. Kupiłam w tym roku kilka par rajstop w NEXT i jakość beznadziejna, a w dodatku krótkie, stopy długie. Pomimo, ze jestem fanką tej firmy, rajsopy mnie bardzo rozczarowały. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: rajstopy 07.12.05, 12:31 u nas H&M jeszcze nie ma, więc nic nie wiem o tych ciuszkach. Ale na wiosnę już bedzie i z pewnościa pójdę na zwiady byc może i przeczucę się na ten sklep, zobaczymy. Next tez bardo lubię, ale kupuje tam jedynie podczas pobytu w Anglii P.s. napisałam do Ciebie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś