edytastel 11.12.05, 16:43 marzy mi się taki mały szlafroczek dla mojego Niunieczka rozm.ok 86,po kąpieli cieplitki ,miluki. Gdzie mogę w W-wie dostać i ile może kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikkkaa Re: szlafroczek 11.12.05, 16:50 Ja ostatecznie kupiłam przez allegro Jest całkiem sporoa oferta. Ale specjalnie wziełam wiekszy - w końcu to nie problem podwinąć nieco rękawki a dłuższy to nawet lepiej Zajrzyj- moze znajdziesz coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
wlgs Re: szlafroczek 11.12.05, 17:44 Kupiłam polarowy szlafroczek rozm 92 (tez chciałam 86 ale nie było) w chmurki i księżyce za 34 lub 37 zł w sklepie Mama i tata w Starych Babicach. Szlafroczek jest za duży ale to w sumie nie przeszkadza, na dłużej starczy Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: szlafroczek 11.12.05, 21:31 W H&M. 86 to taka rozmiarówka, że możesz szukać zarówno w dziale dla maluchów jak i dla starszaków. W tym pierwszym kupiłam dla synka szlafroczek ecru z wyhaftowanymi kolorowymi motywami i uszkami na kapturku. Koszt to ok 50 zł, przyznam że nie pamiętam dokładnie. Są również szlafroczki z serii Disney z kapturkiem podszytym tkaniną drukowaną w myszkę Miki (www.allegro.pl/show_item.php?item=76694441). Dopiero później zobaczyłam na dziale dla starszaków szlafroczki z Tygryskiem (bo na pewno wybrałabym właśnie ten). Są z frotki, bardzo mięciutkie i chłonnne (przed użyciem trzeba je przeprać, tak samo jak to się robi z ręcznikami frotte). Odpowiedz Link Zgłoś