beatle1 08.01.06, 10:16 Witam, a co myslicie o wozkch chicco? Taki C1 Trio na przyklad?? bede wdzieczna za uwagi! Beatle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olkaaaa Re: wózki Chicco 08.01.06, 21:15 mi akurat ten model sie nie podoba ale mam chicco 6 wd i jestem baaardzo zadowolona bardzo lubie ten wózeczek jeździmy już nim 5 miesiąc już Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka41 Re: wózki Chicco 09.01.06, 19:25 ja słyszałam opinie ze wózeczki chicco mają bardzo słabe plastyki. Sama teraz szukam wózka i zainteresowałam sie ostatnio wózkiem Peg Perrego. Czy ktoś zna moze te wózeczki jak sie sprawdzają ? Odpowiedz Link Zgłoś
smilla7 Re: wózki TAKO 09.01.06, 20:33 Dla mnei generalnie wszystkie produkty Chicco są strasznie drogie natomiast widziałam ostatnio wózki firmy TAKO - polska produkcja, (mają stronę w necie). wyglądały solidnie i stosunkowo niedrogie są. czy któraś z forumowiczek ma wózek tej firmy i może powiedzieć jak w praktyce się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: wózki TAKO 09.01.06, 21:13 niepowiedziałabym żę mają słabe plastyki mój spadł z piętra i ani jednej ryski wyszedł z tego cało Odpowiedz Link Zgłoś
amularska Re: wózki Chicco 10.01.06, 11:34 ja kupiłam graco to odpowiednik chicco ale dużo tańszy. mam doświadczenie w wózkach i wiem że najwazniejsza jest waga wózka i kup z kołami które skręcaje miałam zwykły wózek i teraz od 1,5 roku mam lekki z kołami skręzanymi graco i różnica jest ogromna Odpowiedz Link Zgłoś