vivyan 10.01.06, 22:08 DZiewczyny podpowiedzcie mi, plizzzzz. Zostaliśmy z mężem zaproszeni na urodziny do dziewczyny naszego znajomego - niezbyt dobrze ją znam. I co ja mam jej dać w prezencie? Bo nic osobistego nie wchodzi w rachubę. Będę wdzięczna za pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink75 Re: Prezent 10.01.06, 22:18 Możesz dać: - album na zdjęcia - ozdobną świecę (zapachową lub nie) - sól do kąpieli - srebrny łańcuszek na szyję (klasyczny) - książkę z empikowych top10 - jakiś album typu: najpiękniejsze budowle świata/miejsca w Polsce itp., - komplet widelczyków do ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Prezent 10.01.06, 23:50 kawa lub herbata + akcesoria ksiązki, ksiazki, ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Prezent 11.01.06, 09:27 na pewno nic z bizuterii. ja zazwyczaj kupuje ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 Re: Prezent 11.01.06, 09:41 Spytaj sie znajomego co lubi tak ogólnie Bo nawet jak ksiazka to musisz wiedziec w jakiej tematyce Inna sprawa moze byc hmm wazon czy zapach i jakis domek do tych malutkich swieczek by mieli nastrój Mozesz tez kupic posciel czy reczniki Jak kolwiek przydadza jej sie Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Co chciałabym dostać od nieznajomej:) 11.01.06, 10:53 1. filiżanka + kawka/herbata )) 2. świeca zapachowa 3. mydełka zapachowe z jakiejś mydlarni 4. ciekawy kwiat w doniczce ))) 5. album (uniwersalny, odradzam wszelkie religijne pozycje Czego nie chciałabym dostać (z różnych powodów): 1. rzeczy osobistych (kosmetyki, perfumy) 2. ścierek, ręczników, pościeli... 3. u mnie nawet album odpada, zdjęcia mam w formie cyfrowej 4. bibelotów "do postawienia na meblach" (świeczniki, wazoniki, lampki...) 5. książki "na topie", tych z reguły nie czytam albo już zostały przeczytane, takie książki wypożyczam, kupuję tylko te, do których sięgam częściej niż raz) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: Prezent 11.01.06, 11:23 ja obsatwiam świcę...teraz jest taki wybór!! i sa naprawdę nie drogie a baaaardzo efektowne. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Prezent 11.01.06, 22:07 Dzięki za podpowiedzi, jutro ruszam na zakupy ))) Myślę, że jakaś fajna kawa+ filiżanka ze spodkiem będą ok Odpowiedz Link Zgłoś