Dodaj do ulubionych

x-lander czy driver?

01.02.06, 16:39
Doradzcie!
W sklepie spodobal mi sie bardzo Implast 3xl - zwrotny, stabilny, taki w sam raz dla mnie.
A tu znalazlm promoce noworoczna w internecie dotyczaca wozkow x-lander. Wydaja sie byc podobne, roznica w cenie dosc znaczna.
Doradzcie prosze, ktory z tych wozkow wybrac?
Aha, widzialam w sklepie rowniez wersje z takim nosidlem z uszami typu gondolka, mocowanym na rozlozona plasko spacerowke. Moje
malenstwo urodzi sie pod koniec marca, ktorez tych rozwiazan doradzicie?

yas
Obserwuj wątek
    • misiulka7 Re: x-lander czy driver? 01.02.06, 21:25
      Mamy drivera 3XL ijesteśmy bardzo zadowoleni.Wózek ten sprawuje sie bardzo
      dobrze nic się z nim nie dzieje.POLECAMY.

• pelka22 Re: x-lander czy driver? 02.02.06, 06:51
        Też zastanawiam się nad X-landerem X3. Podaj proszę inf. nt. noworocznej
        promocji. X3 widziałam za 900,00 PLN.
        • yasmeen Re: x-lander czy driver? 02.02.06, 15:20
          na stro nie x-landera u gory jest bannerek z napisem noworoczna promocja - wozki granat/czerwony.

pozdr
          yas
      • brunette23 Re: x-lander czy driver? 02.02.06, 13:40
        a jaki kolor masz tego wózka??? bo mi się kolorystyka implastu za bardzo nie
        podoba...
    • magkan Re: x-lander czy driver? 02.02.06, 07:57
      ja też się wahałam między tymi dwoma i wybrałam DRIVERA 3xl, a jeszcze teraz
      implast wprowadza nowy trójkołowiec
    • an-nika Re: x-lander czy driver? 03.02.06, 19:49
      Ja wybrałam drivera ze względu na możliwość montowania spacerówki przodem i
      tyłem do kierunku jazdy. Na razie ta funkcja przydaje się. Co prawda mam 4XL a
      zastanawiałam się nad x-landerem 4-ro kołowym, ale ta funkcja przeważyła. Z
      wózka jestem zadowolona, mam kolor jabłkowy. Ania
    • didora Re: x-lander czy driver? 04.02.06, 21:45
      X-lander XA i XT podobno nie mają regulacji podnóżka - co jest bardzo dużym
      minusem w póżniejszej eksploatacji. Driver 4 XL ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka