Dodaj do ulubionych

parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie !!

12.02.06, 18:07
Już w tamtym roku wypatrzyłam gdzies ten wózek ale pierwszy raz widzę go na
polskim rynku www.allegro.pl/show_item.php?item=85189084 chociaż waga
trochę za duża jak na parasolkę 8 kg
Obserwuj wątek
    • alojw Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 12.02.06, 20:28
      Już kiedyś o niego pytałam, bo znalazłam go na e-bayu niemieckim. Widzę, że
      jest już w Polzce. Mi też się bardzo podoba, ale ta waga...
      A tu jest trochę tańszy
      www.taniewozki.net/index.php?cPath=38&sort=2a&filter_id=9
    • honda1998 Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 08:12
      Rzeczywiście ciekawy ten wózeczek smile) szczególnie kolor Pacific Sport. Jak dla
      mnie waga nie ma znaczenia ale wymiary po złozeniu tak a na stronie nic nie
      mogę znaleźć sad CZekam na opinię użytkowniczek. Wózek będe kupowała pod koneic
      marca. Jak narazie naszym typem jest chicco CT 0.4 ale zobaczymy smile)

pozdrawiam,
      • alojw Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 10:04
        A widziałaś to chicco na żywo? Bo moim zdaniem wygląda strasznie i taki jakiś
        masywny. W necie wygląda dużo lepiej.
        • honda1998 Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 11:42
          widziałam "na żywo" i bardzo mi podpasował. Jest dosyć masywny ale dzięki temu
          fajnie się prowadzi (po sklepie wink. Dodatkowa zaleta: zdejmowane koła co
          sprawi, że wózek zajmuje znacznie mniej miejsca w bagażniku.

pozdrawiam,
    • koma.edziecko Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 12:25
      Honda a sprawdzałaś jak z amortyzacją? ciekawa jestem jak się podbija przednie
      kółka przy wjeździe na krawężniki....
      • honda1998 Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 15:32
        wózek testowałam tylko w sklepie, dlatego na forum zadałam pytanie
        użytkowniczkom (chwilowo bez odpowiedzi). Nie miałam do niego zastrzeżeń, ale
        będę chciała poznać opinie innych ew. wpłacić kaucję i przejechac choć kilka
        minut poza sklepem smile Bardzo przypadł do gustu mojemu mężowi i nie chodzi tu o
        kolor wink ze względu na stabilność i system składania

pozdrawiam,
    • agula12 chicco CT 0.4 13.02.06, 22:16
      Hej !!! Kupiłam ten model wózka jak tylko pojawiły się w sklepach i powiem
      szczerze jest fantastyczny. Przed zakupem miałam dwie spacerówki , i żadna nie
      spełniła moich oczekiwań . To że może masywny to tylko wedłyg mnie plus
      sprawia że jest bardzo stabilny , a na dodatek bardzo łatwo się prowadzi (
      zasługa dużych kół) nawet ostatnie zaspy na chodnikach nie stanowiły jakoś
      problemu . Macie pytania służę pomocą pozdrawiam Aga
      • monii_1 pytanie o chicco CT 0.4 14.02.06, 11:21
        oglądałam go w sklepie i bardzo mi się podobał. Wydaje sie szeroki ale jaka jest
        dokładna szer. siedziska oraz ile waży ten wózeczek (może w danych w instrukcji
        bo z opisów z internetu nic nie wiadomo), oraz wysokość oparcia bo w realu
        wydaje mi sie jakieś niskie (moze przez to że szerokie?)bardzo proszę o plusy i
        minusy tego wózia smile)
        • bezi Re: pytanie o chicco CT 0.4 14.02.06, 11:45
          Waży 11 kg. wymiary po złożeniu 117 x 39 x 30 cm. Wys. rączek 100 cm. wielkości
          siedziska nie znalazłam.
          • monii_1 Re: pytanie o chicco CT 0.4 14.02.06, 12:11
            oj to jak na mnie trochę za ciężki a raczej bardzo wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka