monii_1 12.02.06, 18:07 Już w tamtym roku wypatrzyłam gdzies ten wózek ale pierwszy raz widzę go na polskim rynku www.allegro.pl/show_item.php?item=85189084 chociaż waga trochę za duża jak na parasolkę 8 kg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alojw Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 12.02.06, 20:28 Już kiedyś o niego pytałam, bo znalazłam go na e-bayu niemieckim. Widzę, że jest już w Polzce. Mi też się bardzo podoba, ale ta waga... A tu jest trochę tańszy www.taniewozki.net/index.php?cPath=38&sort=2a&filter_id=9 Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 08:12 Rzeczywiście ciekawy ten wózeczek ) szczególnie kolor Pacific Sport. Jak dla mnie waga nie ma znaczenia ale wymiary po złozeniu tak a na stronie nic nie mogę znaleźć CZekam na opinię użytkowniczek. Wózek będe kupowała pod koneic marca. Jak narazie naszym typem jest chicco CT 0.4 ale zobaczymy ) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 10:04 A widziałaś to chicco na żywo? Bo moim zdaniem wygląda strasznie i taki jakiś masywny. W necie wygląda dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 11:42 widziałam "na żywo" i bardzo mi podpasował. Jest dosyć masywny ale dzięki temu fajnie się prowadzi (po sklepie . Dodatkowa zaleta: zdejmowane koła co sprawi, że wózek zajmuje znacznie mniej miejsca w bagażniku. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 12:25 Honda a sprawdzałaś jak z amortyzacją? ciekawa jestem jak się podbija przednie kółka przy wjeździe na krawężniki.... Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: parasolka Graco Mosaic_______wygląda fajnie ! 13.02.06, 15:32 wózek testowałam tylko w sklepie, dlatego na forum zadałam pytanie użytkowniczkom (chwilowo bez odpowiedzi). Nie miałam do niego zastrzeżeń, ale będę chciała poznać opinie innych ew. wpłacić kaucję i przejechac choć kilka minut poza sklepem Bardzo przypadł do gustu mojemu mężowi i nie chodzi tu o kolor ze względu na stabilność i system składania pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
agula12 chicco CT 0.4 13.02.06, 22:16 Hej !!! Kupiłam ten model wózka jak tylko pojawiły się w sklepach i powiem szczerze jest fantastyczny. Przed zakupem miałam dwie spacerówki , i żadna nie spełniła moich oczekiwań . To że może masywny to tylko wedłyg mnie plus sprawia że jest bardzo stabilny , a na dodatek bardzo łatwo się prowadzi ( zasługa dużych kół) nawet ostatnie zaspy na chodnikach nie stanowiły jakoś problemu . Macie pytania służę pomocą pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 pytanie o chicco CT 0.4 14.02.06, 11:21 oglądałam go w sklepie i bardzo mi się podobał. Wydaje sie szeroki ale jaka jest dokładna szer. siedziska oraz ile waży ten wózeczek (może w danych w instrukcji bo z opisów z internetu nic nie wiadomo), oraz wysokość oparcia bo w realu wydaje mi sie jakieś niskie (moze przez to że szerokie?)bardzo proszę o plusy i minusy tego wózia ) Odpowiedz Link Zgłoś
bezi Re: pytanie o chicco CT 0.4 14.02.06, 11:45 Waży 11 kg. wymiary po złożeniu 117 x 39 x 30 cm. Wys. rączek 100 cm. wielkości siedziska nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: pytanie o chicco CT 0.4 14.02.06, 12:11 oj to jak na mnie trochę za ciężki a raczej bardzo Odpowiedz Link Zgłoś