Dodaj do ulubionych

spacerówka mirage - graco

07.03.06, 20:52
czy któras z was ma ten wózek???bardzo mi sie podaoba tylko problem w tym ze
widziałam go jedynie w katalogu.w zadnym sklepie nie było.moge kupic na
zamówienie ale co jak w rzeczywistosci okaze sie ze nie jest tak fantastyczny
jak ja to sobie wyobrazałam???ma ktos ten wózek?jesli tak to prosze napiszcie
jakie macie odczucia,jak sie spisuje...
Obserwuj wątek
    • 111a4 Re: spacerówka mirage - graco 07.03.06, 21:24
      ten wózek to nowinka.fakt.zadna z was go nie kupiła?hmmmmmmmm.chyba bede
      pierwsza i kupie na slepo,z katalogu.
      • kasiamel Re: spacerówka mirage - graco 08.03.06, 08:43
        Przed trzema dniami kupiliśmy z mężem ten wózek. Dla 6-miesieczniaka, aby móc
        wybrać sie na spacer po mieście z wózkiem, który zmieści sie do samochodu. Jest
        świetny, a cena przystepna. Leciutki, nawet z Grubciem. Świetne, skrętne
        przednie koła, amortyzatory. Baliśmy sie, ze oparcie ma tylko 2pozycje-leżącą i
        siedzącą, ale jest i pośrednia. Pasy 5-punktowe. A najważniejsza jest opinia
        synka- kiedy go tam posadziliśmy, a jeszcze sam nie siedzi, pojawił sie uśmiech
        od ucha do ucha, wesołe okrzyki. No i to najlepszy dowód, ze wybór dobry. Jedna
        wada- nie ma pokrowca na nóżki. Ale wygląd kosmiczny.
        Pzdr, polecam ten zakup.
        • 111a4 Re: kasiamel 08.03.06, 11:01
          fajnie ze jest któs kto kupił ten wózek.dzieki za opinie.kupie go równiez.tak
          mi sie wydawało ze bedzie fajny ale chciałam znac czyjas opinie.mam tylko
          pytanie.czy pokrowiec na nozki mozna dokupic????
          • kasiamel Re: kasiamel 08.03.06, 13:11
            Szczerze mówiąc, nawet nie wpadłam na ten pomysł, ale rzeczywiście, dowiem sie.
            Nigdy nie używaliśmy śpiworka, planowałam choć kocyk na nóżki (każdy jakoś tam
            sobie radzi). A to taki mały minus, na pewno Cię nie zrazi. Pozdrowienia
        • 111a4 Re: spacerówka mirage - graco 08.03.06, 11:01
          albo czy np bedzie do niego pasował spiworek?
    • ab-75 Re: spacerówka mirage - graco 08.03.06, 13:45
      jestem zainteresowana zakupem spacerówki firmy graco, czy mogłabys podac mi
      jakąs stronę gdzie mogłabym obejrzec wózki, szczególnie spacerówkę mirage.
      • anula64 Re: spacerówka mirage - graco 08.03.06, 14:13
        ja kupowalam w sklepie nasze dzieci przez internet po 3 dniach od zamowinia
        wozek byl w domku ale ja zamowiła graco voyager sanset jestem zadowolona
        a tu prosze link graco mirage też jest
        www.naszedzieci.pl/index.php?cPath=16&sort=1a&page=2&osCsid=e047d86ef74779f4c2362df258352252
        • 111a4 Re: spacerówka mirage - graco 08.03.06, 16:04
          www.graco.pl tam mozesz zobaczyc wszystkie spacerówki.
          • agga72 Re: spacerówka mirage - graco 08.03.06, 16:25
            a ja mam pytanie - czy ten wózeczek ma regulowany podnóżek, tzn czy nóżki
            małego dziecka nie zwisają... też zastanawiam się czy go nie kupić, ale tylko
            ze względu na to że pewnie zmieści mi sie do bagażnika mojego "wielkiego"
            autka wink))) niestety, te wózeczki które mi się podobają nie mieszczą się sad(
            • 111a4 Re: spacerówka mirage - graco 08.03.06, 17:34
              z tego co wiem podnózek jest regulowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka