karina991 21.03.06, 13:25 Czy ktoś ją ma?Jak się sprawuje? Tak wygląda rumcajs.pl/product_info.php?cPath=30_31&products_id=147 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazuba Re: Spacerówka CIAK Primi Songi 21.03.06, 16:54 witaj ja nie mam , ale przypadkowo szukajac brevi grillo natrafilam na nia przedwczoraj i bardzo mocno sie z mezem zastanawiamy nad kupnem. mysle, ze raczej nie sa to znane rzeczy w Polsce, nawet na stronie dmowej Primi Sogni ich nie ma, podejrzewamy, ze to jakas wyprzedaz modeli, ktorych juz nie produkuja. poza tym w internecie nic nie znalazlam na temat tych wozkow. ale wozek wydaje sie super, amortyzatorki, regulowany podnozek, siedzisko ma 35 cm szerokosci i do tego w cenie oslonka i folia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karina991 Re: Spacerówka CIAK Primi Songi 21.03.06, 22:06 Zapomniałam dodać że też szukałam brewi grillo,mają tam je lecz całośc z pokrowcem wychodzi duzo drożej i sami mi poradzili primi songi. Odpowiedz Link Zgłoś
karina991 Re: Spacerówka CIAK Primi Songi 21.03.06, 22:02 Na pewnao to nie jest wysprzedaż starych modeli,ponieważ dzwoniłam tam i mi powiedzieli że wszystkie jakie mieli poszły im.Zamówili nową dostawę,która ma przyjść pod koniec miesiąca.Z tego co mówili to jest nowy model wózka. - Odpowiedz Link Zgłoś
swiezytata1 Re: Spacerówka CIAK Primi Songi 27.03.06, 08:31 Witam, W czterech słowach. Subiektywne oczucie bardzo pozytywne. Ma wszystko co trzeba. Jest solidnie wykonany i jest bardzo spoko w obsłudze i użytkowaniu. Jako facet patrzę na rzecz konstrukcyjnie i podoba mi się. Mamy jeszcze parę innych gratów Primi Sogni (leżaczek SWING, krzesełko do karmienia BUNNY) i powiem że to firma, która jest co najmniej na poziomie Brevi. Jest trochę mniej znana w polsce, ale to jak sadzę kwestia czasu. Najpierw był leżaczek i krzesełko, które się sprawdziły, teraz wózek. Wszystko solidne i z dobrych materiałów. Zresztą też jest to włoska firma. Z tego co wiem to CIAK zastąpił jakiś inny wózek i jest to nowa konstrukcja. No to tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_kom Re: Spacerówka CIAK Primi Songi 28.03.06, 21:13 Czy nie ma w Warszawie sklepu gdzie można ten wózek obejrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaje on nie ma z boku oslonek!! 12.04.06, 08:55 co oznacza ze bedzie zawiewac dziecko,mozew lato i dobrze ale teraz i jesienią? z bo ku przy siedzisko nie ma pod podlokietnikami materialu,jak dla mnie odpada bo identycznie ma graco city sport........... Odpowiedz Link Zgłoś