magalik 03.04.06, 12:19 dziewczyny, czy macie jakies doswiadczenia z nosidelkami? Planujemu na wiosne polazic po gorach i przydaloby sie takowe, ale nie wiem jakie lepsze - na plecy, na brzuch? usztywniane? jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajka1 Re: nosidełko 03.04.06, 12:36 Osobiście nie mam takiego nosidełka ale latem byliśmy w górach ( jeszcze bez małej ) i widziałam jak wiele rodziców było z kilkumiesięcznymi maluszkami i mieli nosidełka takie solidne ze stelażem, na plecy. Jest ono lekkie, idealne do górskich spacerów. Wyposażone jest w liczne kieszenie, aby mieć wszystko pod ręką, przeznaczone dla dzieci do 15 kg. W komplecie przestronny daszek, parasolka i pokrowiec przeciwdeszczowy - regulowane wysokości i zdejmowany. Niestety cena dość wysoka w granicach 300-450zł. w zależności od firmy Odpowiedz Link Zgłoś
aleks32 Re: nosidełko 03.04.06, 12:53 Firma Baby Bjorn ma w takie specjalne nosidełko dla aktywnych rodziców: Baby Bjorn Active. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: nosidełko 03.04.06, 21:32 Aleks ma racje, jego wada jedyna chyba (choc znam tylko z opiwesici innych) to cena - nowe ponad 400 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: nosidełko 03.04.06, 18:30 Jak dziecko już siedzące to wygodniejsze i na dłużej starczy takie turystyczne na plecy. Odpowiedz Link Zgłoś