liwilla1 28.04.06, 14:25 chcialabym kupic pieluszki z wycieciem na pepuszek-wiem, ze kiedys takie produkowano. czy teraz wogole mozna je dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: pieluszki 28.04.06, 14:28 a po co? mozna kawalek pieluszki zawinacu gory. podobno te pieluchy, ktore mialy wciecie na pepek i tak go zakrywaly. ja przyznaje, ze nie pilnowalam tego bypielucha nie zakrywalapepka, malo tego moczylam go podczas kapieli, bo w szpitalu podczas myciaprzez polozne synek byl trzymany centralnie pod kranem... Odpowiedz Link Zgłoś
alinkamarcinek Re: pieluszki 28.04.06, 14:32 Firmy Bella - jako jedyne mają to wycięcie i pępuszek się ładnie goi Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: pieluszki 28.04.06, 14:32 przypomnialo mi sie, iz za czasow niemowlectwa mojego chrzesniaka takie pieluszki byly dosc popularne. wiem, ze mozna zwykla odwinac, ale jak kazda pierworodka mam chyba malego szmergla na punkcie wybierania optymalnych produktow Odpowiedz Link Zgłoś
dotkak Re: pieluszki 28.04.06, 14:33 Zgadzam się z przedmówczynią - co prawda ja nie przemywałam pępuszka, ale robił to mój mąż, ale moczyliśmy w czasie kąpieli i zakrywaliśmy pieluszką - tzn próbowałam odwijać, ale kiepsko wychodziło , kikutek odpadł po jakimś czasie i wszystko jest ok. Pozdrawiam (nawet gdzieś mam tego kikutka, chyba...) Odpowiedz Link Zgłoś