Dodaj do ulubionych

kiedy wyprzedaże w H&M?

08.06.06, 15:43
Ktoś coś wie? Interesują mnie sklepy w Warszawie, ubranka dla dzieci.
Obserwuj wątek
    • beata1974 Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 09.06.06, 07:40
      Też bym chciała wiedzieć tylko Gdańsk-Gdynia?
      A może już wiecie kiedy zaczną się w innych sklepach?!
      • marie7 Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 09.06.06, 11:40
        H&M i wyprzedaż????nie w Polsce niestetyuncertain jak coś przecenią to jakieś
        pojedyńcze ubrankasad
        • pia_ Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 09.06.06, 11:49
          Niestety to prawda, jeśli już coś ląduje w dziale wyprzedaży to są to pojedyncze
          sztuki. Ostatnia mega wyprzedaż - chyba pierwsza i jedyna była w 2004 r -
          zaczęła się tuż po 20 sierpnia. Obłowiłam się na niej niesamowicie, bo ceny były
          tak śmieszne, że kupowałam ciuszki na wyrost - akurat na to lato zostały nam już
          niestety pojedyncze rzeczy na 98 i 104 i jedne rybaczki na 110. Gdybym
          wiedziała, że taka okazja już nigdy się nie powtórzy, to nakupowałabym tego na
          kilkuletni zapas. Oj, łezka sie w oku kręci.
          • babsee Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 09.06.06, 12:24
            Tez sie wtedy obłowiłam smileI tez kupialm na "zaś" i tak czekam,czekam..kiedy sie
            powtórzą?
          • kinga3 Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 12.06.06, 18:36
            Pia, a pamiętasz może, ile płaciłaś za różne rzeczy... tak, dla porównania.
            Chodzi mi o to, czy np. za bardzo fajne spodnie na tej megawyprzedaży płaciłaś
            połowę, czy jeszcze mniej... Gdybyś mogła powspominać, chętnie odżałuję z
            Tobą... bo ja wtedy w ciąży byłam, i nawet nie wiedziałam, że to będzie synek
            • pia_ Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 14.06.06, 12:36
              Najpierw obniżka była 50%, a później od tej ceny odejmowało się jeszcze 50%.
              Przykładowe ceny: koszulka na ramiączkach jednokolorowa 2,95, top na ramiączkach
              we wzory 4,95, tiszerciki bez rękawów wzorzyste 6,45, spódniczka trykotowa 4,95,
              spodnie lniane długie, sukienka na ramiączkach, sukienka z angielskiego haftu,
              rybaczki, bermudy - wszystko po 9,95, szorty bawełniane 4,95.
              Hlip, hlip ......
              • annka78 Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 14.06.06, 13:14
                no takie ceny mi sie podobaja... smile
              • kinga3 Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 14.06.06, 23:47
                Aż mi się niedobrze zrobiło... a dzisiaj usłyszałam od znajomej, że to, co
                wchodzi jako nowość, tudzież nowa dostawa, jeszcze niedawno było w Niemczech na
                wyprzedaży 50%, bo kupowała osobiście sad((((
    • w-ella Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 09.06.06, 11:45
      wydaje mi się że będą w lipcu, jak we wszystkich sklepach w Polsce - wg ustawy
      wyprzedaże obywać mają się w styczniu i lipcu
      • edytek1 Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 09.06.06, 12:34
        Niestety wyprzedaży w hm jest coraz mniej. Przeceniaja tylko malusie rzeczy lub
        pojedyńcze sztuki. Mega wyprzedaży w tym roku nie będzie.
        • emamaa Lepszej promocji Nie Było i nie będzie 11.06.06, 20:39
          Dziewczyny wystarczy, żę kupicie 5 ubranek(lub coś innego za powyżej 30zł). I
          kolejne zakupy macie za 50% WSZYSTKO ZA PÓŁ CENY.
          Można umówić się ze znajomą i na ten sam kupon się podzielić i załatwić
          porządną wyprawkę na całe lato i jesień.
          kupon do wydrukowana na stornie h&m tam też znajdziecie pełny regulamin
          promocji.
          PAMIETAJCIE KASJERKI NIE INFORMUJĄ O TEJ PROMOCJI !!!
          Poczekajcie cierpliwie aż strona sie otworzy, przeczytajcie bardzo dokładnie i
          na zakupysmile

www.hm.com/filearea/corporate/summer2006/catalogues/6016_105x148_28p_26_pl_PL.pdf
          • aarabeskaa Re: Lepszej promocji Nie Było i nie będzie 11.06.06, 21:34
            a znacie moze adres internetowy h&m?
            • emamaa Lepszej promocji Nie Było i nie będzie 11.06.06, 21:45
              www.hm.com/filearea/corporate/summer2006/catalogues/6016_105x148_28p_26_pl_PL.pd
              f

www.hm.com
          • monika26kr Re: Lepszej promocji Nie Było i nie będzie 11.06.06, 21:53
            Zgadza sie. Wczoraj zrobilismy tymsposobem mega zakupy. Na mala wybralam rzeczy
            za prawie 800 zl, zaplacilam oczywiscie polowe z tego.
            • mama-smyka Re: Lepszej promocji Nie Było i nie będzie 12.06.06, 00:59
              A na pewno można zbierać na wydrukowany kupon z internetu? Nie trzeba mieć
              oryginalnego katalogu?
          • mag7714 Re: Lepszej promocji Nie Było i nie będzie 12.06.06, 09:38
            A ja wczoraj dostałam od siostry tę książeczkę do stempelków.I gdybym wiedziała
            o tym wczesniej to już mogłabym wykorzystać tą promocję bo znalazłam 5
            paragonów od 20 majacryingNie orientujecie się czy przybiją mi te stempelki za
            takie zaległe rachunki ale obejmujące promocję?
    • martula771 Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 12.06.06, 07:14
      Czy ktoś się orientuje kiedy wejdzie jesienna kolekcja?
      • emamaa kiedy wyprzedaże w H&M? 12.06.06, 11:19
        Na pewno można zbierać na kupony z ineternetu.
        Moim zdaniem nie stemplują zaległych stempelków
        Jesienna kolekcja już powloi wchodzi do H&M
        • aga_sama Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 12.06.06, 11:24
          Dokładnie. Dzwoniłam do nich i laska powiedziała, że katolog z internetu jak
          najbardziej ok, tylko nie wbiją mi w niego paragonu z 23 maja. Trochę się
          wkurzyłam, bo zapłaciłam 135 zł sad Pani stwierdziła, że katalogi rozeszły sie
          jeszcze przed rozpoczęciem promocji ...
    • phi.phi Bez sensu... 12.06.06, 15:54
      ...oczywiście dla mnie, też ostatnio zrobiłam sporo drobnych zakupów w H&M i
      byłoby tych stempelków trochę, a tak to trzeba zacząć zbierać od nowa.
      Mam dwa pytania - czy nie ma jakiegoś cenowego limitu zakupów na tę 50% zniżkę i
      czy trzeba drukować cały katalog, czy tylko wsyatrczy tę jedną stronę, która
      jest z regulaminem?
      • mamamalejjulii Re: Bez sensu... 12.06.06, 16:14
        na piąty zakup, czyli zniżkeę 50 % nie ma limitu, ale nie mogą to być rzeczy z
        przeceny oraz a akcji typu kup 2 płać za 1. promocja trwa do 16 lipca, można
        zbierać pieczątki na paszporcie wydrukowanym ze strony internetowej h&m, nie
        trzeba drukować całego paszportu, ale za wsteczny paragon pieczątki nie
        dodtaniecie. Musicie mieć stronę z piczątkami zawsze przy sobie
        • phi.phi dzięki za informację :-) nt. 12.06.06, 16:22

• sdomitrz a wiecie może.... 12.06.06, 18:28
      Czy paragony mogą być z tej samej daty? Inaczej - czy wystawią mi 5 stempelków
      tego samego dnia, żeby od razu zrobić te zniżkowe zakupy?
      • romarzena Re: a wiecie może.... 12.06.06, 21:31
        Robiłam ostatnio zakupy w Wola Park za ok. 150 zł i bardzo miła pani przy kasie
        sama zaproponowała, że podzieli zakupy na 4 paragony abym dostała 4 stempelki.
        Chyba zależy to od obsługi.
        • julkast6 Re: a wiecie może.... 13.06.06, 09:23
          faktycznie to zalezy od personelu, mi nikt nie powiedzial ze mozna zakupy
          rozbic na kilka ale za to w innym h&m pani powiedziala ze oni nikomu nie moga
          zaproponowac ale jesli klient spyta musza o tym powiadomic, ze jest to mozliwe.
          Ja ostatnio zrobilam zakupy za 1000zl po przecenie 500 zl w kieszeni, a zakupy
          robilam dla dwoch coreczek troche dla siebi i meza, pozdrawiam, acha dodam ze
          kupon mialam wydrukowany z internetu, i mozna jednego dnia zrobic te wszystkie
          zakupy ( 4 razy po 30 i 5te za 50% )
          • andzka24 Re: czy sbierać paragony? 13.06.06, 13:13
            czy wystarczy mieć przy 5 zakupach tylko kupon z 4 pieczątkami, czy trzeba
            jeszcze mieć do tego stare paragony?
            • moniak51 Re: czy sbierać paragony? 14.06.06, 10:22
              Sprzedawczyni wczoraj mi powiedziała że lepiej mieć paragony, ja jej się
              zapytałam czy jak by ktoś nie miał to nie może dokońac tańszych zakupów Ona
              odpowiedziała że Ona by sprzedała.
              Pozd.Monika
              • romarzena Re: czy sbierać paragony? 14.06.06, 10:32
                Wczoraj robiłam zakupy w Arkadii ze zniżką 50% i dawałam tylko kupon z
                pieczątkami. Dowiedziałam się, że można kupić tylko 25 szt. rzeczy, bo system
                komp. więcej nie przyjmuje. W Arkadii przy większej ilości niż 25 szt.
                rozbijają zakupy na oddzielne paragony.
                • annka78 Re: czy sbierać paragony? 14.06.06, 13:08
                  Ale to chyba tylko u nich i to na dodatek nie jest zgodne z regulaminem
                  promocji - który nie stawia zadnych ograniczen co do tych znizkowych zakupow.
                  Mysle ze mozna zadac wyegzekwowania zgodnie z regulaminem. Ja sama robilam
                  kilka dni temu takie znizkowe zakupy, mam przy sobie paragon i policzylam jest
                  tam 39 pozycji - zakupy robilam w M1 w krakowie.
                  • aska0619 Re: czy sbierać paragony? 14.06.06, 22:36
                    Sępy na allegro juz sprzedają zestawy z H&M .............
                    • romarzena Re: czy sbierać paragony? 15.06.06, 13:06
                      Podczas moich zniżkowych zakupów w Arkadii na moją uwagę o dużym rachunku pani
                      przy kasie powiedziała, że wcale nie jest wysoki. Jakaś kobieta zapłaciła parę
                      dni temu 4000 zł i to po zniżce!
                      • rejczel2 Pytanie? 15.06.06, 17:12
                        A gdzie mogę wydrukować sobie ten katalog żeby przyklejać pieczątki, czy w
                        sklepie dostanę go?
                        Czy to jest ten adres pierwsza strona brazowa
                        www.hm.com/filearea/corporate/summer2006/catalogues/6016_105x148_28p_26_pl_PL.pdf
                        • rejczel2 Re: Pytanie? 15.06.06, 17:24
                          Oczywiście że to nie ta strona mógłby ktoś piodać link do tego paszportu gdzie
                          trzeba wklejać pieczątki.
                          • leigh4 Re: Pytanie? 15.06.06, 17:50
                            Linku nie znam, ale już robiłam zakupy, więc moge podzielić się wieściami.
                            Paragony trzeba mieć ze sobą, ale to trudne nie jest, ponieważ przypinają je od
                            razu do książeczki(ja miałam z cosmopolitan).Pieczątki można otrzymać TYLKO w
                            dniu zakupy(juz następnego dnia nie): na paragonie i na książeczce wbijają
                            stempel opatrzony datą i podpisem sprzedającego. I UWAGA! rzeczy kupione na te
                            paragony(biorące udział w promocji) nie podlegają zwrotowi!! Jest to w
                            regulaminie-do przeczytania na stronie h&m. Można za to te rzeczy wymienić, ale
                            tylko na takie w takiej samej lub wyższej cenie. Dotyczy to tych czterech
                            paragonów. Rzeczy kupione na piątym paragonie, już ze niżką, można zwrócić
                            (zwrot 50% ceny podstawowej).

I miła wiadomość: będzie w tym roku wyprzedaż taka jak trzy lata temu(czyli 50%
                            od już przecenionych rzeczy)smile
                            • agni71 Re: Pytanie? 15.06.06, 18:42
                              leigh4 napisała:

Rzeczy kupione na piątym paragonie, już ze niżką, można zwrócić
                              > (zwrot 50% ceny podstawowej).

A to ciekawe... Bo w H&M gdzie czasem robie zakupy (Wola Park) jest wywieszka,
                              że towar można wymienić, a info, że możliwe są zwroty juz dawno zostało
                              usuniete. Ze dwa razy pytałam sprzedawczynie, czy teraz mozliwa jest tylko
                              wymiana i potwierdziły to.

>
                              >
                              > I miła wiadomość: będzie w tym roku wyprzedaż taka jak trzy lata temu(czyli
                              50%
                              >
                              > od już przecenionych rzeczy)smile

A to miłe smile

aga
                              • leigh4 Re: Pytanie? 15.06.06, 21:42
                                Wczoraj zwróciłam bluzę, własnie w Wola Park-nie było problemu.
                                • e.x.i.t Re: Pytanie? 15.06.06, 21:57
                                  Czy wiadomo orientacyjnie kiedy może byś ta WIELKA WYPRZEDAŻ - bo dla mnie do
                                  H&M to wielkaaaaa wyprawa i musze sobie to zaplanować - pozdrawiam
                                • jorn1 Re: Pytanie? 15.06.06, 21:59
                                  Ja niedawno zwracalam ciuchy dzieciece w Arkadii i to nawet po uplywie
                                  dozwolonych 28 dni. Nie bylo problemu.
                            • aga_sama Re: Pytanie? 15.06.06, 21:58
                              Leigh, a kiedy ta wyprzedaż, o ktorej piszesz? Będę miała cc pod koniec lipca i
                              nie wiem, czy zdążę...
                              • leigh4 Re: Pytanie? 16.06.06, 10:38
                                Chyba od połowy sierpnia. Tę informację zdobyłam pocztą pantoflową przez
                                koleżankę koleżanki, która pracuje w szefostwie h&m w Niemczech.
                                • babsee Re: Pytanie? 16.06.06, 22:29
                                  We wrocławiu zrobilam dziś zakupy wiec donosze, ze sporo przecenionych.Kupilam
                                  bluzeczke bez rekawków, dzinsy,sukienusie,bluzke z dlugim rękawem i polówke-
                                  wszystko o 50% Na bielanach smile
                                  • pia_ Re: Pytanie? 17.06.06, 18:50
                                    Ja wizytowałam wczoraj h&m w Arcadii - przy okazji wizyty u przyjaciół - sporo
                                    obniżek o 30 i 50% choć nic mnie szczególnie nie zainteresowało. Dzięki
                                    przyjaciółce wzbogaciłam się za to o dwa stępelki w paszporcie smile))
                          • mama-smyka Re: Pytanie? 17.06.06, 20:07
                            To JAKĄ stronę w końcu wydrukować na te stempelki???
                            • jogaj Re: Pytanie? 17.06.06, 20:36
                              wyzej bylo podane:

• mama-smyka Re: Pytanie? 17.06.06, 20:48
                                Tak, to już mam wydrukowane, ale rejczel2 napisała, że to nie ta strona. sad
                                • agnes1234 Re: Pytanie? 19.06.06, 12:24
                                  do mamy-smyka,
                                  rejczel2 wprowadziła Cię w błąd. To jest dokładnie ta strona, w sobotę robiłam
                                  zakupy w H&M i pytałam czy to ten paszport (mnie też rejczel2 skołowała) i
                                  oczywiście od razu zebrałam pieczątki.
                                  Pozdrawiam
                                  Aga
                                  • mama-smyka Re: Pytanie? 19.06.06, 13:37
                                    Dzięki serdeczne kiss , właśnie się zbieramy na zukpy. smile
    • emma_euro_emma Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 17.06.06, 20:45
      W Gdańsku już są wyprzedaże.
      • a_angela Re: Pytanie + link dostrony H&M 19.06.06, 09:34
        Wczoraj przy zakupach dostałam 3 stempel i ekspedientka przyczepiła mi paragon
        do paszportu, czego dwa poprzednie razy mi nie zrobiono tylko otrzymałam
        paragon do ręki, a każdego zakupu dokonywałam w Arkadii. Tamtych paragonów już
        nie mam, a chodzą opinie, że trzeba mieć paragony.
        Chyba zostaje mi w razie jakiś sprzeciwów sprzedawczyni powołać się na
        regulamin, bo o zbieraniu paragonów nie ma tam mowy podstawą do otrzymania
        zniżki jest paszport:

Patrz punkt 1,2,6

1. Niniejszy katalog umożliwia rejestrację zakupów dokonywanych w okresie
        obowiązywania promocji w sklepach
        H&M Hennes&Mauritz Sp. z o.o. Każdorazowy zakup towarów w sklepach H&M
        Hennes&Mauritz Sp. z o.o. na
        kwotę powyżej 30 PLN może zostać zarejestrowany w katalogu za pomocą stempla
        H&M.
        2. Okazanie katalogu obejmującego cztery stemple H&M przy okazji piątych
        zakupów w sklepach H&M
        Hennes&Mauritz Sp. z o.o. w okresie obowiązywania promocji umożliwia uzyskanie
        50 % rabatu na zakupy,
        dokonywane przez klienta – posiadacza katalogu. Po uzyskaniu rabatu, stemple
        zostaną wykreślone lub wycięte
        przez pracownika H&M. Przekreślone stemple traktowane są jako wykorzystane i
        nie upoważniają do uzyskania
        rabatu.
        3. Niniejsza promocja obowiązuje wyłącznie w sklepach H&M Hennes&Mauritz Sp. z
        o.o. na terenie Polski.
        Skorzystanie z promocji nie jest możliwe innych w punktach handlowych ani
        usługowych, w tym sklepach H&M
        poza granicami Polski. Katalog ze zgromadzonymi stemplami nie upoważnia do
        dokonywania wypłat
        gotówkowych pod jakimkolwiek tytułem.
        4. Wszelkie informacje dotyczące korzystania z katalogu można uzyskać w sklepie
        H&M lub pod numerem telefonu
        022 551 73 10.
        5. Katalog należy przechowywać w bezpiecznym miejscu, pamiętać o jego zabraniu
        na zakupy w sklepach H&M
        Hennes&Mauritz Sp. z o.o.
        6. Katalog jest jedynym dowodem udziału w akcji marketingowej.
        7. H&M Hennes&Mauritz Sp. z o.o. nie odpowiada za zgubienie, zniszczenie ani
        utratę katalogu przez jej
        posiadacza. W razie utraty lub zagubienia, duplikaty niniejszego katalogu nie
        będą wydawane.
        8. Niniejszy katalog jest bezzwrotny.
        9. Uprawnienia wynikające z udziału w niniejszej akcji marketingowej nie mogą
        być łączone z uprawnieniami
        wynikającymi z innych akcji promocyjnych prowadzonych w sieci H&M
        Hennes&Mauritz Sp. z o.o. Niniejszy
        katalog nie upoważnia w szczególności do zniżki przy zakupie kart upominkowych
        H&M.
        10. Okres obowiązywania promocji wynosi twa między 18 maja 2006 a 16 lipca 2006.
        11. Po upływie okresu promocji uzyskanie rabatu przy zakupie towarów w sklepach
        H&M Hennes&Mauritz Sp. z o.o.
        na podstawie zebranych w katalogu stempli nie będzie możliwe.

www.hm.com/filearea/corporate/summer2006/catalogues/6016_105x148_28p_26_pl_PL.pd
        f

--------------------------------------------------

Nasz cukierek - Gabrysia

Gabrysia ma już
        • aniax7 wkurzyłam się;) 20.06.06, 10:11
          Witajciesmile Co prawda za gapowe się płaci ale...
          Wczoraj robiłam zakupy w H&M w Łodzi.Najpierw na parterze wybrałam sobie torebkę
          i korale ( zapłaciłam w sumie 89 zł ) i po uregul. rachunku poszłam do działu
          dziecięcego aby zerknąc czy jest cos ciekawego i wtedy przypomniałam sobie, że
          zapomniałam poprosic o wbicie pieczatki. Wybrałam jeszcze ciuszek dla dziecka -
          za kwote pow. 30 zł i wróciłam na dział dla kobiet do kasy. Od razu poprosiłam o
          wbicie zaległej pieczatki( zakupy robiam 5 min. wczesniej) ale pani z
          szelmowskim usmieszkiem poinformowała mnie ,że nic z tego. Wyjasniła, że za
          późno! Dostałam wprawdzie pieczątkę za zakup dla dziecka ale za zrobione chwilę
          wczesniej zakupy( u tej samej pani!!!) nie.
          Mam w sumie dwie pieczatki ale za zakupy robione w maju nie mam paragonu.teraz
          już nie wiem, czy uznają jedną z pieczątek?
          • agab72 Re: wkurzyłam się;) 20.06.06, 10:16
            Aniax7 - trzeba było z równie szelmowskim uśmiechem zwrócić towar (masz
            przecież do tego prawo) i po 5 min. (nie zapominając o szelmowskim uśmiechu)
            wrócić i dokonać zakupu ponownie. Z takimi "miłymi" paniami trzeba sobie radzić.

Pozdrawiam.
            Aga.
            • aniax7 Re: wkurzyłam się;) 20.06.06, 10:29
              Aga, kurcze, nie pomyślałamsad Byłam w lekkim szoku smile))
              Teraz juz odjęłam metki więc nie da się. Ale dobra rada na przyszłość - mam
              nadzieję, że do tego nie dojdziesmile
              Pozdrawiam!
              • agni71 Re: wkurzyłam się;) 20.06.06, 12:14
                Wczoraj specjalnie pytałam, czy trzeba zachowywać paragony. Sprzedawczyni
                powiediała, że nie.

aga
              • aga_sama Re: wkurzyłam się;) 20.06.06, 12:22
                Ja bym oddała, kij z metkami. Do zwrotu towaru uprawnia Cię chyba paragon, nie
                metka??? A za 5 minut kupiła rzeczy jeszcze raz, oczywiście u tej "królowej
                handlu", ktora obsługiwała Cię wcześniej.
                • aniax7 Re: wkurzyłam się;) 20.06.06, 12:58
                  Dzięki Dziewczynysmile jak znajde chwilę to podjadę jutro do H&M.
                  Tak poza w/w tematem zauważyłam też przecenione niektóre ciuszki o 50%i 30 % -
                  zwłaszcza dziecięce, także niektóre dla dorosłych oraz akcesoria.
                  Ciekawa jestem, czy jeśli kupię coś przecenionego i w przypadku gdy kwota do
                  zapłaty wyniesie ponad 30 zł m- to czy nie odmówią mi wstęplowania pieczątki?
                  Chyba w tym sklepie wszystko jest możliwewink
                  • patyk.od.zosi Re: wkurzyłam się;) 20.06.06, 13:01
                    Przy kupowaniu pierwszych 4 rzeczy moga to byc towary przecenione i pieczatki stempluja.
                    Ale jak sie juz placi 50% to od nie przecenionych.
                    • aniax7 Re: wkurzyłam się;) 20.06.06, 13:16
                      Dziękujęsmile
                      • s.ivona Re: pytanie o ten paszport 20.06.06, 14:55
                        pare postow wyzej podawalyscie linka d ostrony z tym paszportem. chodzi o te
                        zoltawa kartke? to mam wydrukowac i przedstawic w kasie zeby zbierac stempelki?
                        • beata1974 H&M Gdańsk Matarnia 21.06.06, 07:27
                          Pokusiłm się wczoraj i trafiłam do Matarni w H&M jeśli chodzi o chłopców w
                          rozmiarze od 98 to tak sobie kilka wzorów bluzeczek z długim rękawem cena z 50
                          na 25 ale kolory lipne więcej mozna było dostać na rozmiar 86 nawet kurtkę te
                          które kosztowały 99 teraz polowa ceny. Dla dziewczynek też trochę różności ale
                          żadna rewelacja najbardziej spodobała się mi oferta dla małych dziewczynek tak
                          do rozm. 80 fajne spodenki i spódniczki sztruksowe cceny 25 przecenione z 50.
                          A może ktoś był w Alfie lub Manhattanie to niech napisze co mają.
                          • emma_euro_emma Re: H&M Gdańsk Matarnia 21.06.06, 08:49
                            Ja byłam w Alfie kilka dni temu i mają, jak zwykle, dużo malutkich rzeczy przecenionych. Szczególnie dla dziewczynek - właśnie jakieś spódniczki itp. Ja szukałam czegoś dla mojego synka (rozmiar 80), ale nic nie kupiłam, bo nic przecenionego nie było w tym rozmiarze. Z większych rzeczy jest trochę przecenionych, ale nic nadzwyczajnego. Może i można coś wyszukać, ale mi się nie udałosad
        • a_angela Re: Pytanie + link dostrony H&M 21.06.06, 08:32

f

Jeżeli link się nie podświetla na czerwono to wklej go do wyszukiwarki www.
          Sprawdź czy cały link się skopiował - działa napewno. Otwiera się pobierz
          plik i gotowe.
          Pozdrawiam.

---------------

Nasz cukierek - Gabrysia

Gabrysia ma już
    • patipomoz ten link nie działa!!!!!????? 21.06.06, 08:16
      dziewczyny, chodzi mi o ten link, który podajecie. jak otworzyć tę stronę???
      próbowałam i ja i moi znajomi i nic!! help!
      • rolko_mania Re: ten link nie działa!!!!!????? 21.06.06, 08:59
        A masz zainstalowany acrobat? To plik pdf więc musisz mieć jakiś program do
        odczytu pdf-u.
        • patipomoz Re: ten link nie działa!!!!!????? 21.06.06, 09:17
          udało się faktycznie z Acrobatem. a teraz co dalej??? to ta szara pierwsza
          strona???
          • a_angela Re: ten link nie działa!!!!!????? 21.06.06, 10:59
            Tak to ta szra karteczka.

---------------

Nasz cukierek - Gabrysia

Gabrysia ma już
            • mama-smyka Re: ten link nie działa!!!!!????? 21.06.06, 16:10
              Wydrukowałam pierwszą stronę i udałam się wczoraj do H&M w M1 w Zabrzu.
              Wybrałam sobie kilka ciuszków dla małego i przy kasie zapytałam, czy Pani może
              mi je skasować w 3 częściach, bym miała 3 pieczątki - z uśmiechem odparła, że
              oczywiście.
              Przy okazji poplotkowałyśmy o maluszkach, bo pani sama ma niespełna rocznego
              chłopczyka, o ciuszkach z H&M, o promocji... Jednym słowem byłam zszokowana jej
              LUDZKOŚCIĄ. No i mam już 3 pieczątki. smile
              Przy kasie leży skserowany regulamin promocji, tylko tych paszportów brak.
              • aniax7 Re: wkurzyłam się 21.06.06, 19:22
                Widać, że wszystko zależy od człowiekasmile W Łodzi niestety akurat ta pani była
                arcy nieprzyjemna, a dodam,że jestem osobą bardzo pozytywnie nastawioną do
                świata i byłam naprawdę bardzo miła dla sprzedawczyni... No cóż, kończę
                użalanie się nad sobąsmile))
    • likoz Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 24.06.06, 23:17
      Hej dziewczyny piszecie, że być może mega wyprzedaz będzie w sierpniu. Kurczę
      akurat będę nad morzem. Może wiecie czy jest H&M w Koszalinie lub Kołobrzegu?
      Bedę wdzięczna za namiary.
      Takiej okazji nie chciałabym przepuścić. Tylko skąd wiedzieć na wakacjach ,że
      przecena juz jest???? Może któraś z was przysłałaby mi krotkiego sms-ika
      Mamuśka
      • pia_ Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 26.06.06, 13:06
        Najbliższy H&M jest w Szczecinie niestety, ale to też nie jest koszmarnie
        daleko, tym bardziej, że tam jest dwupasmówka i jedzie się szybko. Proponuję
        wziąć ze strony H&M telefon do sklepu w Szczecinie i zadzwonić tam ok 20
        sierpnia i tak aż do skutku smile
    • likoz Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 24.06.06, 23:19
      A właściwie jak to wygląda w Poznaniu, wybieram się tam jeszcze w lipcu?
      Chcę upolować jeszcze kapielóweczki z Nemo na 92.
      Lidka
      • beata1974 Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 26.06.06, 08:02
        Ja też będę w sierpniu na urlopie i terz nie wiem co robić do sklepu gdzie
        będzie HM to będę miała chyba z 150 km babcia to nie zawsze wie co chcę i może
        wszystko obejdzie koło nosa wiem ze te obniżki w 2004 roku były od 26-08 bo mój
        mały miał urodziny a w poniedziałek po imprezie byłam w sklepie i były obniżki
        50% od już obniżonej ceny.Jak teraz zrobią to wcześniej to nie zdążę wrócić do
        Gdyni. Dziewczyny dajcie znć wcześniej jak coś będzie wiadomo. Co do sms to też
        bym chciała taki dostać że już się zaczęło. Może któraś z koleżanek będzie tak
        dobra i mi takowego wyśle - może pia lub inna się zlituje mój tel. 0604 860 768
        Z góry dziękuję wszystkim!!!
        • pia_ Re: kiedy wyprzedaże w H&M? 26.06.06, 13:08
          Postaram się wysłac sms-a, ale głowy nie dam, ze nie zapomnę, najlepiej weź
          numer do sklepu w Gdyni i dzwoń tam, co jakiś czas sprawdzając.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka