Dodaj do ulubionych

Coś dla 3 latki na urodziny

21.06.06, 15:25
Poratujcie dziewczyny jakimś pomysłem.
Moja córeczka niedługo kończy 3 latka (30 czerwca). Poszukuję dla niej ciekawego prezentu który mogę zamówić przez internet. Jestem w zagrożonej ciąży więc teraz wiecej czasu spędzam w pozycji siedząco-leżącej stąd moje pytanie. Chciałabym kupić jej coś czym będziemy mogły razem się bawić lub ona samodzielnie taki żeby nie wymagał mojej sprawności fizycznejsmile Piszę tak ponieważ planowałam zakup roweru ale nie chcę dawać jej prezentu którym nie mogłaby od razu się bawić bo w najbliższym czasie niestety tylko ja jestem dyspozycyjna do zabaw.

Moje pomysły to:
www.merlin.com.pl/frontend/towar/457917
www.merlin.com.pl/frontend/towar/457914
www.merlin.com.pl/frontend/towar/457919
moze laptop

nie wiem już sama, poradźcie coś....
Obserwuj wątek
    • agunek1 Re: Coś dla 3 latki na urodziny 21.06.06, 16:12
      Trudno jest odpowiedzieć na takie pytania, bo:
      - nie znamy zainteresowań dziecka
      - nie wiemy co już ma
      Ale moje propozycje to:
      Koniki Pony, lalka szmacianka lub funkcyjna, klocki drewniane, torebeczka
      Maggie Reggies, stępelki wodne, domek dla lalek lub ogrodowy (np. na balkon),
      Polecam odwiedzić również allegro.
    • bell5 Re: Coś dla 3 latki na urodziny 21.06.06, 16:57
      Rok temu właśnie na swoje 3 urodziny moja córeczka dostała kuchnię Bercheta
      (zamówiłam w sklepie internetowym ebaja.pl), Julcia bardzo lubi się się nią
      bawić. Ciekawym pomysłem na prezent może być też kasa elektroniczna do zabawy w
      sklep, gry Granny (u nas furrorę zrobiły "Pory roku", "Memo", "Guzik z
      pętelką", "Kot w worku" i ostatnio "Miś, pszczoły i miód"), klocki Lego Duplo,
      puzle z ulubionymi bohaterami bajek, lala interaktywna, wózek dla lalek,
      zestawy z ciastoliną. To by chyba były nasze trafine prezenty. Laptopem nasza
      Julcia prawie wcale się nie bawi.
      • betty_julcia Re: Coś dla 3 latki na urodziny 21.06.06, 17:31
        No właśnie stad problem, że wszystkie wymienione zabawki Julka już posiada. Generalnie jest dziewczynką którą łatwo zadowolić, która lubi wszystkie zabawki i chętnie się nimi bawi. Kuchnię, wózek gondolkę, spacerówkę,farmę małą i dużą ze zwierzątkami, kasę, lalę interaktywną, konika i łosia na biegunach i wiele innych mniejszych posiada od dawna i bardzo chętnie się nimi cały czas bawi. Myślałam o czymś takim manualnym czym mogłybyśmy razem zarówno w ogrodzie jak i w domu się pobawić, poukładać, pogłówkować.
        Na razie najbardziej wpadły mi w oko te układanki które podałam w linkach powyżej ale pomyślałam ze gdyby ktoś wpadł na jakiś odlotowy pomysł kasujący mój to byłoby supersmile
        Zainteresowały mnie natomiast te gry które podałaś bell3 oraz informacja na temat laptopa. Nie od ciebie pierwszej słyszę że 3 latka jeszcze nie chętnie się nim bawi. A szkoda bo myślę ze z laptopem to miałybyśmy co robić.
        • betty_julcia Re: Coś dla 3 latki na urodziny 22.06.06, 17:05
          To wszystkie pomysły???
          Moze jeszcze coś komuś wpadnie do głowy.
          • annmart Re: Coś dla 3 latki na urodziny 26.06.06, 10:43
            mam też 3 latkę i nie było łatwo. jeżeli chodzi o laptopa takiego dla dzieci to
            nie warto jeżeli macie w domu komputer, jest wiele doskonałych gier dla dzieci.
            polecam te z aidem media np;mała syrenka(moja bardzo ją lubi). może karaoke;
            ładne jest cd barbie z dwoma mikrofonami. a tak myślę sobie, że same sobie
            robimy kłopot, bo kupujemy za dużo zabawek i potem jest problem. sama wiem po
            sobie. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka