22.06.06, 14:44
Proszę o opinię na temat wózka firmy kaps3 cyprus? Czy jest godny polecenia?
Obserwuj wątek
    • sigdam Re: wózki kaps3 22.06.06, 22:32
      sigdam napisała:

> Proszę o opinię na temat wózka firmy kaps3 cyprus? Czy jest godny polecenia?
    • lokijuhygtfrde Re: wózki 25.06.06, 14:02
      ROWNIEZ JESTEM ZAINTERESOWANA KUPNEM TEGO WOZKA, CHOC ZASTANAWIAM SIE, CZY NIE
      JEST ON ZA MALY. TERMIN PORODU MAM WYZNACZONY NA SIERPIEN, WIEC NA OKRES ZIMOWY
      PRZYPADNIE GLOWNE UZYTKOWANIE.
      • sigdam Re: wózki 27.06.06, 15:53
        jestem juz zdecydowana,wybiore ten wozek,jest lekki,uzytkowanie przypadnie w
        zimie,jezeli nosidelko bedzie za male,ocieplenia w wozku sa bardzo
        dobre,dzieciatko bedzie juz calkiem spore,wiec w kombinezonie bedzie moglo
        jezdzic okryte oslonkami,ogladajac go w sklepie zarekomendowal nam go sam
        sprzedajacy,kupil taki sam,mysle , ze to dobrze przemawia za tym wozkiem, dla
        mnie wazna byla waga wozka, jest naprawde lekki
      • lokijuhygtfrde Re: wózki 27.06.06, 17:42
        A gdzie zamierzasz kupic ten wozek- w sklepie, czy bezposrednio u producenta
        przez internet? jaka jest cena tego wozka?
        • kleoblue Re: wózki 27.06.06, 22:28
          też jestem ciekawa gdzie można kupić ten wózek
          • anitkashe Re: wózki 27.06.06, 22:38
            moja natka jest z kwietnia (2004), słuzył nam dobrze całe lato (przekładana
            raczka jest super) i zimę (pompowane koła na śnieg - rewelka). był z nami na
            następnych wakacjach w kazimierzu, dzięki czemu mogliśmy pozwiedzać (znowu kólka
            wygrały z kazimierskimi traktami). teraz leży w piwnicy i czeka na rodzeństwo
            natalki. 1,5 roku służył bezawaryjnie, pozwalał na spacery w lesie, na łakach,
            po zrujnowanych, miejskich chodnikach. z czystym sercem polecam. jego atuty wg
            mnie to : przekładana rączka, pompowane koła, dobre zawieszenie. nosidełko
            służyło nam dobrze, fajne jest stopniowanie ociepleń. ogólnie duża buźka dla
            producenta surprised)))))))))))))))
            • sigdam Re: wózki 28.06.06, 08:23
              wozek owszem mozna kupic u producenta,ale nie dokonca rozmuniem jak jest z
              wysylka,producent podaje informacje o sklepie najblizszym do zamieszkania,gdzie
              wozki sa dostepne,mozna poogladac,wyprobowac,cena tez jest bardzo
              zachecajaca,zobaczymy jak sprawdzi sie w praktyce,pozdrawiam
              www.kaps3.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka