sigdam 22.06.06, 14:44 Proszę o opinię na temat wózka firmy kaps3 cyprus? Czy jest godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigdam Re: wózki kaps3 22.06.06, 22:32 sigdam napisała: > Proszę o opinię na temat wózka firmy kaps3 cyprus? Czy jest godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
lokijuhygtfrde Re: wózki 25.06.06, 14:02 ROWNIEZ JESTEM ZAINTERESOWANA KUPNEM TEGO WOZKA, CHOC ZASTANAWIAM SIE, CZY NIE JEST ON ZA MALY. TERMIN PORODU MAM WYZNACZONY NA SIERPIEN, WIEC NA OKRES ZIMOWY PRZYPADNIE GLOWNE UZYTKOWANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
sigdam Re: wózki 27.06.06, 15:53 jestem juz zdecydowana,wybiore ten wozek,jest lekki,uzytkowanie przypadnie w zimie,jezeli nosidelko bedzie za male,ocieplenia w wozku sa bardzo dobre,dzieciatko bedzie juz calkiem spore,wiec w kombinezonie bedzie moglo jezdzic okryte oslonkami,ogladajac go w sklepie zarekomendowal nam go sam sprzedajacy,kupil taki sam,mysle , ze to dobrze przemawia za tym wozkiem, dla mnie wazna byla waga wozka, jest naprawde lekki Odpowiedz Link Zgłoś
lokijuhygtfrde Re: wózki 27.06.06, 17:42 A gdzie zamierzasz kupic ten wozek- w sklepie, czy bezposrednio u producenta przez internet? jaka jest cena tego wozka? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoblue Re: wózki 27.06.06, 22:28 też jestem ciekawa gdzie można kupić ten wózek Odpowiedz Link Zgłoś
anitkashe Re: wózki 27.06.06, 22:38 moja natka jest z kwietnia (2004), słuzył nam dobrze całe lato (przekładana raczka jest super) i zimę (pompowane koła na śnieg - rewelka). był z nami na następnych wakacjach w kazimierzu, dzięki czemu mogliśmy pozwiedzać (znowu kólka wygrały z kazimierskimi traktami). teraz leży w piwnicy i czeka na rodzeństwo natalki. 1,5 roku służył bezawaryjnie, pozwalał na spacery w lesie, na łakach, po zrujnowanych, miejskich chodnikach. z czystym sercem polecam. jego atuty wg mnie to : przekładana rączka, pompowane koła, dobre zawieszenie. nosidełko służyło nam dobrze, fajne jest stopniowanie ociepleń. ogólnie duża buźka dla producenta ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sigdam Re: wózki 28.06.06, 08:23 wozek owszem mozna kupic u producenta,ale nie dokonca rozmuniem jak jest z wysylka,producent podaje informacje o sklepie najblizszym do zamieszkania,gdzie wozki sa dostepne,mozna poogladac,wyprobowac,cena tez jest bardzo zachecajaca,zobaczymy jak sprawdzi sie w praktyce,pozdrawiam www.kaps3.pl Odpowiedz Link Zgłoś