Dodaj do ulubionych

duże staniki do karmienia

24.07.06, 15:53
Gdzie (najlepiej w Warszawie) można kupić baaardzo duże staniki do karmienia? Przed ciążą byłam (nie)szczęśliwą posiadaczką rozmiaru 75H, teraz (5 miesiąc) mam już 80 - nie wiem - L, M? Ostatnio musiałam zwężać 95G, ale też jest już za mały, a do karmienia wszędzie największe są z miseczką E, gdzie zwężanie większego obwodu nie wchodzi w grę, bo ramiączka krzyżowałyby mi się na plecach wink Może ktoś już miał taki problem i znalazł rozwiązanie?

Pozdrawiam
Goś
Obserwuj wątek
    • bramborek11 Re: duże staniki do karmienia 25.07.06, 10:47
      zobacz w mjakmama na ul Kasprzaka-maja też sklep internetowy
      ja mialam kupowany w Niemczech-super stanik do karmienia Anita 75 F ( naprawdę
      rewelacyjna jakość, bardzo duża miseczka) juz mi nie potrzebny.
    • magdasek76 Re: duże staniki do karmienia 25.07.06, 10:58
      Jako posiadaczka 75G mogę polecić 2 sposoby:
      1) staniki Anita, sklep M jak Mama, albo internetowy www.biust.pl (polecam
      goraco, jestem stala klientka, sklep godny zaufania)
      2) udanie sie do gorseciarki na Ul. Grochowska 173/175, ktora uszyje dla ciebie
      stanik (koszt 200 zl, moj byl uszyty z takiego jakby plotna, nierozciagliwy,
      odpinane ramiaczka, jeden z wygodniejszych stanikow jakie mialam)
      Swoja droga mi w ciazy biust raczej nie urosl (tylko pod biustem bo brzuszek
      sie juz tam zaczynal na koncu ciazy), podczas karmienia tez nic, co potem nie
      wiem, bo jeszcze ssak korzysta.
    • kanna Re: duże staniki do karmienia 25.07.06, 11:07
      Ja kupowałam w Bhy w Arkadii, tam mają specjalna kolekcje dla kobiet z duzym
      biustem Volpture, czy jakos podobnie.

pozd. Ania
    • skowronka1979 Re: duże staniki do karmienia 25.07.06, 19:03
      Dzięki dziewczyny, życie mi wróciłyście smile Jak się tylko trochę ochłodzi jadę na zakupy, ta Anita szczególnie do mnie przemawia, nawet jak nie będzie rozmiaru to jest z czego zwężać. No i ładne są, i cenowo nie porażają biorąc pod uwagę ceny takich rozmiarów w ogóle.
      • pzl8 Re: duże staniki do karmienia 26.07.06, 17:52
        Ja polecam stanik Anna Cecilia,jest rewelacyjny,noszę nieprzerwanie 9m i nic
        się z nim nie dzieje,bardzo dobrze podtrzymuje biust,pełna oferta na
        stronie:www.babymoose.pl lub w sklepie M jak Mama
    • marybg Re: duże staniki do karmienia 30.07.06, 14:43
      W Pępku Swiata chyba w Galerii Mokotów mają Anitę-mozna zamówić wszystkie
      rozmiary(trzeba stanowczo o to poprosić-dystrybutorem jest chyba firma
      Everco).Ja tam kupiłam 75 G!!!Polecam też wspomnianą Annę Cecile(czy jakoś
      tam).Resztę dostępnych na rynku staników sobie od razu odpuść.Ja przeszłam
      Warszawę (w tym celu się do niej wybrałam) calutką i gdybym znowu dzieś zaszła
      w ciążę to biegłabym po Anitę!!!Anita mimo,że droga była niezniszczalna.0,5
      roku noszenia dzień i noc,z przerwami na szybkie pranie i suszenie i wygląda
      całkiem dobrze.Pozatym to stanik w którym możesz wyjść do ludzi bo dobrze
      trzyma biust-nie wszyscy muszą widzieś,że karmisz.Sorry ,ze się rozpisałamale
      pamiętam jaki dramat przezywałam jak biust z D zrobił sie G!Polecam forum dla
      pań z dużym biustem tam znajdziesz więcej info.
      • kumakk Re: duże staniki do karmienia 30.07.06, 21:44
        a gdzie to forum? Bo chyba kiepsko szukalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka