detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 30.07.06, 14:52 naprawdę nikt nic na jego temat nie może jeszcze powiedzieć, a może chociaż któraś oglądała go w sklepie i ma wyrobioną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
sagittario Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 02.08.06, 12:50 ja oglądałem, co Cie interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 02.08.06, 17:29 Wiesz konkretnie to chodzi mi o wiedzę praktyczną, a nie pierwsze wrażenie ze sklepu. Pierwszy spacer zwrotność, podbijanie tego wóżeczka z dzieckiem w środku, zmiana pozycji sidziska z dzieckiem w środku itp. Czy masz takie doświadczenia ? detinka Odpowiedz Link Zgłoś
sagittario Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 03.08.06, 13:01 niestety tylko sklepowe Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 03.08.06, 13:22 Odkryłam tutaj kolejne rozdwojenie jaźni. Nie chcę aby na tym forum, były rozstrzygane spory pomiedzy sprzedawcami, bo to nie miejsce. Męczą mnie już te rozgrywki z których większość to "ciosy poniżej pasa". Zastanawia mnie tylko po co zakładacie tyle Allegrowych i gazetowych nicków czy chęć zysku, aż tak bardzo przesłania zdrowy rozsądek ? I jeszcze jedno dlaczego właściciel sklepu handlujący towarem tego samego importera kupuje wózek na Allegro od niedoświadczonego sprzedawcy ??? www.allegro.pl/item118796053_abc_design_rodeo_dla_nowoczesnej_mamy_wys_0_zl.html Odpowiedz Link Zgłoś
e-bubu Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 07.08.06, 21:38 Podejrzewam, ze sprawdzal czy to czasem nie Ty detinka. Po zalicytowaniu napisal ze sie pomylil i niechcacy kliknal. Odpowiedz Link Zgłoś
e-bubu Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 07.08.06, 21:54 dla mnie denerwujace jest po prostu to, ze Tobie wysmarowal list z prentensjami, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=45686451&a=46020995 a zakonczyl go takim to zdaniem: "(...), osobiście życzę powodzenia w biznesie na dłuższą skalę tak aby co najwyżej miała Pani konkurentów a nie wrogów. Pozdrawiam serdecznie Arek Pika www.sklep-bambino.pl/" a u mnie klika z innego konta, by zaspokoic jakas swoja potrzebe (ciekawosc??) zalicytowal tylko i wylacznie po to by uzyskac moje namiary (nie wiem co mu to dalo), po moim mailu do niego slad po nim zaginal (jednak na forum udziela sie dalej). Nie bedzie dla mnie zdziwieniem, gdy otrzymam negatywny komentarz za nic (tylko po to by zamknac nowemu konkurentowi droge)... Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 07.08.06, 23:38 ale cyrk ... Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 07.08.06, 23:42 jeśli to prawda to co Ciebie powstrzymuje przed negatywnym komentarzem ??? Jaki jest powód tego, że nie złożysz skargi do Allegro ? Lepsza rzeczowa odpowiedź do negatywa niż niejeden pozytyw. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ..... Odpowiedz Link Zgłoś
e-bubu Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 08.08.06, 18:20 do Allegro napisalam od razu a oni stwierdzili ze mam jeszcze z nim rozmawiac bo moze zmieni zdanie... szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 08.08.06, 22:01 1. przypomnienie o zawarciu transakcji 2. formularz zwrotu prowizji (prowizja jedyne 40 zl + za wystawienie bagatela) 3. negatyw i ostrzeżenie od Allegro To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
dronka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 14.08.06, 20:06 e-bubu napisała: > a u mnie klika z innego konta, by zaspokoic jakas swoja potrzebe (ciekawosc??) > zalicytowal tylko i wylacznie po to by uzyskac moje namiary (nie wiem co mu to > dalo), po moim mailu do niego slad po nim zaginal (jednak na forum udziela sie > dalej). Nie bedzie dla mnie zdziwieniem, gdy otrzymam negatywny komentarz za > nic (tylko po to by zamknac nowemu konkurentowi droge)... Ale jaja! A ja napisałam do kolesia, bo zobaczyłam, ze kupił wozek Rodeo. Zadałam mu kilka pytan typu 'jak sie prowadzi', 'czy dziecku wygodnie' a on nawet nie raczyl odpowiedziec. Teraz juz wiem dlaczego. Ale nic by mu sie nie stalo jakby wyskrobał odpowiedz, widac "kultura" mu tego nie podpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 14.08.06, 20:11 jak chcesz wyślę Ci na maila adresiki tych co kupili u mnie, chyba że znajdziesz sama.Może się podziela opinią Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 01.08.06, 20:13 podbijam po raz ostatni, bo aż się wierzyć nie chce, że jeszcze nikt sie nie może wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wstal Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 03.08.06, 14:10 ja kupiłam abc design cyclone - to poprzednik tego rodeo i mogę tylko powiedzieć ze wózek jest rewelacyjny pod każdym względem - także firma robi naprawde dobrej jakości wózki - a co do rodeo to tylko wiem od sprzedawcy że klienci którzy mieli do wyboru rodeo oraz cyclone częściej brali cyclone'a ze względu na podnóżek szerszy i kilka innych szczegółów - ale firmę producenta moge polecić! cyclone jest rewelacyjny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 03.08.06, 16:38 no to juz coś Odpowiedz Link Zgłoś
monikarz Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 11.08.06, 14:42 też posiadam poprzednika rodeo - model Cyclone, co prawda jeszce nie wypróbowałam go, ale robi bardzo pozytywne wrażenie, bardzo skrętny, dość lekki. W cyclone bardziej mi się podobają koła - gumowe. Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 11.08.06, 20:44 ile waży cyclone ? Odpowiedz Link Zgłoś
chaber2005 Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 11.08.06, 21:48 a gdzie kupilyscie Cyclone? W Polsce? Wahalam sie nad rodeo, ale ze zdjec Cyclone podoba mi sie zdecydowanie bardziej, a do wozkow ABC design jestem przekonana od dawna. (zdzieram wlasnie do konca pierwszego trojkolowca, jeszcze bez skretnego kolka, byl rewelacyjny.) Czy macie do niego gondolke? Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 11.08.06, 23:18 odpowiedzialam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
chaber2005 Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 12.08.06, 21:00 Dzieki! odpisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
martina8 Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 13.08.06, 16:49 Hej mi tez sie bardzo podoba ten model. Jakie sa wymiary wewnetrzne gondoli. Nie jest ona zbyt mala? Siedzenie w spacerowce jest rozkladane na plasko? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
dronka Postanowilam kupic i juz :) 13.08.06, 20:28 Bo wybieram juz spacerowke ponad miesiac i mam dosc szukania. Jak tylko moj kolor bedzie dostepny, wplacam pieniazki, dostaje przesylke i chetnie odpowiem na pytania dotyczace uzytkowania Rodeo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 14.08.06, 11:33 Siedzenie jest kubełkowe,a więc nie rozkłada się na płasko tylko zachowuje jak fotelik samochodowy. Podaję wymiary gondoli: 32 x 78 cm a głębokość: 21,5 cm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martina8 Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 14.08.06, 11:53 Dziekuje za odpowiedz. Wozek bardzo mi sie podoba, ale to nierozkladane na plasko siedzenie dyskwalifikuje go A szkoda, bo juz sie troche nastawilam. lekki, ladny. Do tego wymiary gondoli tez sa ok. Musze szukac inny wozek. Marta + 26 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
dronka Re: ABC Design Rodeo - czy ktoś już jeździ ? 14.08.06, 20:27 detinka napisała: > Siedzenie jest kubełkowe,a więc nie rozkłada się na płasko tylko zachowuje jak > fotelik samochodowy. O kurcze, a ja myslalam, ze w sumie sie rozklada, tylko nogi sa lekko w gorze. Mozesz mniej wiecej okreslic do ilu stopni sie rozklada? Ja juz jestem tak zdesperowana poszukiwaniem spacerowki... w zasadzie to zupelnie na plasko nie musi mi sie rozkladac, ale wazne, aby dziecko raczej lezalo niz siedzialo podczas snu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjesse Re: ABC Design Rodeo - Quinny ???? 14.08.06, 23:31 Stylistyka wozek baardzo przypomina Quinny Buzz i chyba o to chodzilo projektantom. Pozycja lezaca jest tez utrzymana w stylu Buzza. Jedyne co brak tym wozkom, moim oczywiscie zdaniem, to zbt malo reklamy. Ale i to producent nadgoni.. Odpowiedz Link Zgłoś