Dodaj do ulubionych

Chicco London-który lepiej

30.08.06, 20:13
Chcę kupić jako drugi wózek,na okazyjne podjazdki samochodem.Co
radzicie,wybrac używany,czy dołożyć na nowy???
:www.allegro.pl/item123999061_spaceroka_chicco_london_winter_spiworek_i
_folia.html
nowy:
www.allegro.pl/item122472490_wozek_spacerowka_chicco_london_wys0zl.html
Obserwuj wątek
    • madzia7575 link ponownie 30.08.06, 20:14
      www.allegro.pl/item123999061_spaceroka_chicco_london_winter_spiworek_i_folia.html
      • iwek33 Re: link ponownie 30.08.06, 20:24
        Aha i jeszcze: sprzedający piszę, że tapicerka jest ściągana do prania, a to
        nieprawda: Londony nie mają ściąganej tapicerki ( wiem, bo szorowałam wózek w
        całości w wannie) i w tych starych bardzo szybko ścierały się kółeczka, a w
        tym, który jest w linku jest starte kółko( pisze o tym sprzedający)
    • iwek33 Re: Chicco London-który lepiej 30.08.06, 20:14
      Zdecydowanie nowy!!!! Te nowe mają zmienioną konstrukcję, są lepiej wyważone i
      mają duzo lepszą amortyzację.
      • madzia7575 Re: Chicco London-który lepiej 30.08.06, 20:16
        Ale ten używany to tez juz ten zmieniony
        • iwek33 Re: Chicco London-który lepiej 30.08.06, 20:21
          Wydaje mi się, że nie. Zmienione Londony pojawiły się w tym roku, ich tapicerki
          były w 4 kolorach: pomarańcz jasny, ostry pomarańcz, czarny i jeszcze jakiś,
          ale nie szary. I chyba na zdjęciu ten London ma jeszcze stare kółka, najlepiej
          zapytaj sprzedającego kiedy kupił wózek. Miałam starego Londona i prowadziłam
          też nowego. Różnica duża, bo zmieniono konstrukcję.
          • mamadamianka Re: Chicco London-który lepiej 31.08.06, 07:28
            Tak jak pisze iwek lepiej kup te nowszą wersję. Ja akurat uzytkowałam te nowszą
            na wakacjach. Super sie podbija a jeżeli chodzi o tapicerke to mozna odkręcić
            śrubki (tak jak w caddy). Wózeczek ma taką konstrukcje , że jest tak
            jakby "kopnięty", dlatego wygodnie sie podbija. No i oczywiscie ta nowa wersja
            jak na razie występowała w tych czterech kolorach o których pisze iwek
            (bynajmniej u nas w Polscesmile
            • mamadamianka Re: Chicco London-który lepiej 31.08.06, 07:33
              Właśnie ogladnełam linki , które podałaś - stary i nowy london. Zauważ,że ten
              uzywany ma na pierwszy rzut oka inną konstrukcę z tyłu.
              Ja zaa nowy w sklepie chicco zapłaciłam 179zł. Te nowsze wersje nie posiadaja
              ani foli a ni śpiworka. Myslę, że lepiej dołozyć i miec wygodniejszy wózek w
              prowadzeniu.
              • sdomitrz Re: Chicco London-który lepiej 31.08.06, 09:55
                Chyba pomyliłas się o 100 zł - London w salonie Chicco bez śpiworka i folii
                kosztuje 279 zł. Czwarty kolor - niebieski jest wg mnie najfajniejszy, ale to
                zalezy kto co lubi. Mam taki niebieski jako drugi wózek od ok. 1,5 mies. i
                sprawuje się dobrze, chociaż na początku po dużym i wygodnym PP Atlantico
                miałam jakieś dziwne wrażenia (niegdy wcześniej nie prowadziłam lekkiej
                parasolki smile
                Teraz już się przyzwyczaiłam i jest dobrze. Mogę prowadzić jedną ręką.
                • mamadamianka poprawka 31.08.06, 09:59
                  ups nawet nie zauwazyłam - zgadza sie 279 zł!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka