monii_1 07.11.06, 16:16 www.allegro.pl/item138772626_jezdzidlo_samolot_swiecace_smiglo_nowy_gwar_.html www.allegro.pl/item140400136_nowy_chicco_samochodzik_jezdzik_4_w_1_wys_16zl.html czy może ten www.allegro.pl/item139654464_scooby_doo_super_jezdzik_nowy.html dodam ze to dla dwulatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 16:42 sama nie wiem,chyba najlepszy ten ostatni najprostszy,sama mam dwulatka w domu i smiga na prostym jeżdzidełku z little tikes,jak znajdę to wkleję linka Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 16:44 www.allegro.pl/item134578132_little_tikes_440u_samochod_chodzik_jezdzik_pojazd.html Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 16:54 o jeszcze o tym myślałam www.ebaja.pl/product_info.php?manufacturers_id=2&products_id=796&osCsid=3741929095f93694f4e6ea148710ba14 Odpowiedz Link Zgłoś
bezi Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 17:08 Ten Chicco jest dość ciężki w porównaniu z innymi. Jeśli dziecko okaże się pasjonatem jeździka i będzie chciał wychodzic z nim na spacer, to może być problem z noszeniem ... generalnie chyba te najprostsze są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 17:20 A ja się zastanawiam nad tym: www.allegro.pl/item137649204_little_tikes_jezdzik_z_uchwytem_gratis_piaseczno.html Może ma ktoś taki? Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 17:26 A copowiecie na temat czegoś takiego allegro.pl/item138196905_bo_bas_heffalump_tygrys_bujak_jezdzik_disney.htm l warto? Czy lepiej sam jeżdzik? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 18:07 Z tych podanych najlepiej wyglada scooby. Btw, przejrzyj archiwum, bo temat sie czesto pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 18:14 no własnie niestety na archiwum najcześciej jest o jeździkach Fisher Price lub Berchet, a te albo nie takie jak chcę a w drugim przypadku za drogie Odpowiedz Link Zgłoś
apdutkiewicz Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 18:48 My mamy Chicco i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest super, bo pasuje do kilku etapow rozwoju dziecka, a nasz brzdąc go po prostu uwielbia. Naprawdę polecam. Ja kupiłam swoj na allegro za 170+20przesyłka (u innego sprzedawcy). Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 20:40 my tez mamy chicco i bardzo sobie mala chwali, wiele watkow bylo na temat tego chicco wrzuc w wyszukiwarke bedzie latwiej Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 22:26 Nie mam żadnego z tych pokazanych, ale najladniejszy jest Chicco. Wygląda tez najsolidniej i bezpiecznie (obłe kształty, porządny plastik). Tyle, że ja dla dwulatki już bym chyba jeżdzika nie kupowała, tylko rowerek aga Odpowiedz Link Zgłoś
agathea Żaden - nie kupujcie jeździków. 07.11.06, 22:48 Dziewczyny nie kupujcie maluchom jeździków - ortopedzi alrmują, że jest to niedobre dla kręgosłupa dziecka i jego bioderek ale marketing jest marketing i nikt tego nie nagłaśnia - chociaż poszukajcie na Gazecie edziecko- tam jest kilka artykułów na ten temat. Dużo lepszy jest taki pchacz - Chicco coś takiego - moja córcia świetnie nauczyła się chodzić przy nim. Dziecko zaczyna być w pozycji pionowej dopiero wtedy, kiedy jest do tego fizycznie gotowe a w chodziku musi pozostawać tak długo, jak każą mu rodzice. Dbajmy o kręgosłupy maluchów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Żaden - nie kupujcie jeździków. 07.11.06, 22:53 ale ja nie chcę kupić dziecku chodzika tylko jeździk (autko)a to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
emama2 Re: Żaden - nie kupujcie jeździków. 08.11.06, 10:21 moja mała dostała jeżdzik na roczek i sama z niego schodzi więc nie wiem dlaczego miałby szkodzić dziecku a na bioderka to chyba dobrze bo ma nóżki szeroko rozstawione Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: jeżdzik a bioderka 08.11.06, 21:21 Wg opinii ortopedy jeżdziki (takie na których dziecko siedząc okrakiem odpycha się nóżkami) nie są wskazane szczególnie dla dzieci z koślawością nóżek (bo kolanka układają się do środka, a nie na zewnątrz, jak na rowerku). aga Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 22:57 moja córka właśnie nie chce na rowerku a u wszystkich znajomych z dziećmi dosłownie okupuje jeździki,a poprzedni SAMA nam sie rozwalił bo jeszcze syn go zdążył wyeksploatować, a że zblizają się drugie urodzinki córki to chciałam jej cos kupić, faktycznie chicco fajnie wyglada ale żeby nie miał tej funkcji z obudowaniem (ochronką) bo to juz nie jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: który jeździk--- poradźcie 07.11.06, 23:26 Sa tez jeżdzidła Chicco bez obudowy, np. lokomotywa. aga Odpowiedz Link Zgłoś
apdutkiewicz Re: który jeździk--- poradźcie 08.11.06, 07:15 Ochronkę można zdjąć. My widzielismy jeździk u 1,5 rocznej dziewczynki własnie bez osłonki, a i tak sie zdecydowaliśmy na niego. A gdy okazało się, że ochronki się zakłada, to tym bardziej. (synek miał 9 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: który jeździk--- poradźcie 08.11.06, 11:46 a ja proponuje taki www.ebaja.pl/product_info.php? cPath=21&products_id=217 mój 2 letni synek miał okazję pojeździć sobie tym autkiem w sklepie, w kąciku zabaw dla dzieci - nie chciał z niego wysiadać. myślałam o zakupie tego pojazdu jest naprawdę fajny, strona którą podaję jest przypadkowo znaleziona na google - cena dość wygórowana, bo kiedyś te autka były na allegro po 270zł Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: który jeździk--- poradźcie 08.11.06, 11:49 www.ebaja.pl/product_info.php?cPath=21&products_id=217 może teraz da się otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
szlapus1 Re: który jeździk--- poradźcie 08.11.06, 12:04 Polecam jżdzik polski na allegro za chyba 64 zlote. Ja kupilam Wojtkowi gdy ,miał 18 mcy jak wsiadł to ujeżdza do dziś teraz ma 2i 8 mcy. Solidny nic nie odpadło nic nie pękło a wojtuś szaleje. Moze nie jest bajerancki fisher price czy chicco ale na podwórku wszystkie mamay Wojtka znają i pytaja gdzie mozna taki kupić. Aha jest bardzo stabilny nigdy sie nie wywrócił a moja tata smieje sie ze gdyby zamontować licznik to miałby juz z 1000 km najeżdzone. jeszcze raz polecam na allegro sprzedaje go maryla-best nie wiem czy mi sie uda wklwić linka nie jestem w tym dobra KAsia Odpowiedz Link Zgłoś
szlapus1 Re: który jeździk--- poradźcie 08.11.06, 12:04 oto link Pomoc Wyloguj Café Usługi Szukaj Moje Allegro Sprzedaj Allegro Allegro › Dla Dzieci › Zabawki › Pojazdy › Jeździki Szukaj w tytułach i opisach Szukaj w JeździkiDodaj tę kategorię do ulubionych Sprzedaj swój przedmiot w tej kategorii powiększ JEŻDZIK.ŁADNY I SOLIDNY PRODUKT .PROMOCJA (numer 138243330) Jak kupować? Opis Zgłoś naruszenie zasad Dane Cena Kup Teraz: 62,00 zł za sztukę Dostępna liczba sztuk: 20 z 20 wystawionych Do końca: 4 dni (nie 12 lis 2006 21:43:29 CET) Powiadom znajomego Dodaj do obserwowanych aukcji Sprzedający MARYLA-BEST (372) Zadaj pytanie Sprzedającemu Pokaż inne przedmioty Sprzedającego Nowi Użytkownicy, którzy nie dokonali pełnej aktywacji konta, nie mogą skorzystać z Kup Teraz. Więcej informacji Lokalizacja Częstochowa Koszt przesyłki pokrywa Kupujący Kup Teraz Cena za sztukę: 62,00 zł Liczba sztuk Jak kupować? Zarejestruj się. Przeczytaj opis przedmiotu oraz informacje na temat transportu i płatności. Przejrzyj opinie o Sprzedającym. Wpisz liczbę sztuk, jaką chcesz kupić. Kliknij przycisk Kup Teraz, aby kupić przedmiot natychmiast bez licytacji. Transport i płatność Opcje transportu Formy płatności Przesyłka pocztowa priorytetowa (list polecony/paczka) Wpłata na konto bankowe (płatność z góry) Koszt wysyłki: brak danych Pobranie pocztowe (płatne przy odbiorze) Koszt wysyłki: brak danych Poproś o udostępnienie Płatności Allegro Opis Stan Nowe Gadu-Gadu 8669131 E-Mail: marylaallegro@wp.pl TEL 0500-592-224 PROSZE O PRZEMYŚLANY ZAKUP(NIE ODWOŁUJE OFERT) NA WPŁACIE PROSZE PODAĆ SWÓJ LOGIN NA KONTAKT O WYSYŁCE LUB WPŁATE CZEKAM 10DNI,PO TYM TERMINIE WYSTĘPUJE O ZWROT PROWIZJI I WYSTAWIAM KOMENT WYSYŁKA TOWARU NA NASTĘPNY DZIEŃ PO WPŁACIE LUB PRZY POWIADOMIENIU O WYSYŁCE ZA POBRANIEM WYSYŁKA POBRANIOWA MOŻLIWA JEDYNIE PRZY POSIADANIU MIN 5 POZYTYWÓW KOMENT WYSTAWIAM JAKO DRUGI ZARAZ PO OTRZYMANIU OD KUPUJACEGO(w expresowym tempie) 1 SZT -9.5 ZŁ 2 SZT -14 ZŁ ZA POBRANIEM 1 SZT 14 ZŁ 2 SZT -21 ZŁ PRODUKT JEST NOWY I POSIADA GWARANCJE W RAZIE PROBLEMÓW SKONTAKTUJ SIĘ ZANIM WYSTAWISZ KOMENT. JESLI WADA POWSTAŁA NIE Z WINY KUPUJĄCEGO ZWRACAM PEŁNE KOSZTY. WITAM ALLEGROWICZOW!!! PROPONUJE DZIŚ '' JEŻDZIK'' (z klaksonem) ZABAWKA DLA NASZYCH MAŁYCH POCIECH TRZY KOLORY : -NIEBIESKI -ZIELONY -CZERWONY WYKONANE SĄ Z ŁADNEGO I WYTRZMAŁEGO TWORZYWA SZTUCZNEGO. PRAKTYCZNIE DLA DZIECKA NIEZNISZCZALNE. CERTYFIKAT NA WYRÓB. (BEZPIECZNE DLA DZIECKA) POJAZD WYKONANY METODĄ DMUCHU DZIĘKI TEMU NIE MA OSTRYCH KRAWĘDZI ŚWIETNA ZABAWA W DOMU I NA DWORZE!!! ZABAWKA POLSKIEJ PRODUKCJI TRWAŁOŚĆ TEJ ZABAWKI ZASKOCZY KAŻDEGO ROZMIARY: Dł-63 CM WYS Z OPARCIEM-46 CM SZER- 32 CM TOWAR ODPOWIEDNIO ZAPAKOWANY DO WYSYŁKI W KARTONOWE PUDŁO! SERDECZNIE ZAPRASZAM DO ZAKUPU I NA INNE MOJE AUKCJE!!! Pokaż zdjęcie w nowym oknie Wybierz zdjęcie Wyświetleń: 112 O nasPrasaReklamaOferty pracyProgram PartnerskiUsługi i narzędziaBezpieczeństwo Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: który jeździk--- poradźcie 08.11.06, 22:15 To ten? www.allegro.pl/show_item.php?item=138243330 Odpowiedz Link Zgłoś
szlapus1 Re: który jeździk--- poradźcie 10.11.06, 20:07 Tak jeszcze raz goraco polecam Kasia i\prede wszystkim Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: który jeździk--- poradźcie 11.11.06, 10:10 Juz kupiłam CHICCO, moja córka jest zadowolona jest śliczny i jeszcze starczy na trochę bo jest duży, całe szczęście że nie kupiłam tego za SCOOBY ani z Berchet Initio, zobaczyłam je na zywo i są strasznie malutkie. Dzięki za wszystkie rady Odpowiedz Link Zgłoś
betaw Re: który jeździk--- poradźcie 12.11.06, 12:16 A jakie są rozmiary chicco? zastanawiam się nad chicco 4w1 lub little tikes jeździk wywrotka z uchwytem i mam dylemat, który większy i lepszy dla rocznego dziecka, aby dłużej służył Odpowiedz Link Zgłoś
asania Duży Disney z kaskiem! 12.11.06, 17:35 A my kupiliśmy ten nowy Disney z kaskiem i jest sporo większy od standardowego jeździka! Ponadto ma więcej funkcji, bo 15, a nie 10. Mały go uwielbia. Ma dopiero niecałe 10 miesięcy, ale jest wielkoludkiem - 14 kilo i 86cm (!) i myślę, że jeszcze sporo zabawy przed nim! Chicco 4w1 wydawało mi sie za małe.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś