Dodaj do ulubionych

WOZKI BEBE CONFORT

IP: *.* 26.07.01, 08:16
Hej czy ktoras z Was korzystala badz korzysta z wozka Bebe Confort, takiego z przypinanym na stelazu fotelikiem samochodowym? Chetnie uslyszalabym Wasze opinie. Wczoraj pojawily sie nowe modele dla blizniat wlasnie tego typu, spodobaly nam sie, ale wolalabym wiedziec, co sadzicie na temat tych wozkow. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: WOZKI BEBE CONFORT IP: *.* 26.07.01, 09:40
      Asiu, napisałam o tych wózkach w temacie Wózek dla noworodka.
    • Gość: guest Re: WOZKI BEBE CONFORT IP: *.* 26.07.01, 10:09
      Fakt, ten temamt już był ale i ja dodam swoje trzy grosze. Mam wózek Bebe Confrot z dopinanym fotelikiem samochodowym i uważam to za rewelacyjne rozwiązanie! Dziecko usypia w samochodzie i nie musisz go przenosić do wózka - przypinasz fotelik na stelaż i już jesteście na spacerze. A potem wnoszenie do mieszkania- stelaż osobno (można zostawić w samochodzie), a dziecko w foteliku-nosidełku. Można się też podzielić rolami - tata wnosi fotelik z dzieckiem ,mama- stelaż. W domu taki zestaw też zajmuje niedużo miejsca. Gdy dziecko podrośnie fotelik może pełnić tylko rolę leżaczka i kołyski, a do stelaża mocuje się siedzisko. Jedna uwaga - w gorące dni nie radzę długo wozić dziecka w foletiku na stelażu , bo jednak z tyłu jest twardy sytropian, brak przewiewu, a dziecko się poci i odparza.
      • Gość: guest Re: WOZKI BEBE CONFORT IP: *.* 26.07.01, 13:39
        Mam jedno pytanie. Jaki ten wózek jest w prowadzeniu? Bo widziałam wózki Chicco tego typu i wydawały mi się bardzo sztywne a stelaż wygląda jak bardzo skomplikowana konstrukcja.Też musze kupić wózek.Fotelik mam po starszym dziecku i nie wiem czy jest sens wydawać na nowy z zestawem , czy kupić sam głęboki.Czy kupić ze spacerówką czy też darować sobie i spacerówkę kupić osobno , póżniej jak zrobi się cieplej - bo czy zimą przyda mi się spacerówka dla urodzonego we wrześniu dziecka?
        • Gość: guest Re: WOZKI BEBE CONFORT IP: *.* 27.07.01, 14:55
          Mam na imie Edyta i mam do zaoferowania super oferte - tak mi sie przynajmniej wydaje. Kupilam 3 tygodnie temu wozek Bebe Confort - stelaz Trophy + siedzisko Opera + komplet przeciwdeszczowy + parasolka. Trzystopniowa amortyzacja kol, regulowana raczka - dostosowana dla b./wysokich lub b.niskich osob. Siedzisko profilowane. Gwarancja. Cena 900,- PLN - w sklepie 1200,00 PLN. Wystarczy dokupic gondole dla niemowlecia i wozek jest jak znalazl na conajmniej 3,5 roku.Musze go sprzedac niestety, bo kupowalam go bez dziecka, a mam dosc duze dziecko i okazal sie za maly.Wioleta napisała/ł:> Mam jedno pytanie. Jaki ten wózek jest w prowadzeniu? Bo widziałam wózki Chicco tego typu i wydawały mi się bardzo sztywne a stelaż wygląda jak bardzo skomplikowana konstrukcja.> Też musze kupić wózek.> Fotelik mam po starszym dziecku i nie wiem czy jest sens wydawać na nowy z zestawem , czy kupić sam głęboki.> Czy kupić ze spacerówką czy też darować sobie i spacerówkę kupić osobno , póżniej jak zrobi się cieplej - bo czy zimą przyda mi się spacerówka dla urodzonego we wrześniu dziecka?Wioleta napisała/ł:> Mam jedno pytanie. Jaki ten wózek jest w prowadzeniu? Bo widziałam wózki Chicco tego typu i wydawały mi się bardzo sztywne a stelaż wygląda jak bardzo skomplikowana konstrukcja.> Też musze kupić wózek.> Fotelik mam po starszym dziecku i nie wiem czy jest sens wydawać na nowy z zestawem , czy kupić sam głęboki.> Czy kupić ze spacerówką czy też darować sobie i spacerówkę kupić osobno , póżniej jak zrobi się cieplej - bo czy zimą przyda mi się spacerówka dla urodzonego we wrześniu dziecka?Wioleta napisała/ł:> Mam jedno pytanie. Jaki ten wózek jest w prowadzeniu? Bo widziałam wózki Chicco tego typu i wydawały mi się bardzo sztywne a stelaż wygląda jak bardzo skomplikowana konstrukcja.> Też musze kupić wózek.> Fotelik mam po starszym dziecku i nie wiem czy jest sens wydawać na nowy z zestawem , czy kupić sam głęboki.> Czy kupić ze spacerówką czy też darować sobie i spacerówkę kupić osobno , póżniej jak zrobi się cieplej - bo czy zimą przyda mi się spacerówka dla urodzonego we wrześniu dziecka?
          • Gość: guest Re: WOZKI BEBE CONFORT IP: *.* 30.07.01, 10:31
            Hej Edyto! Czy możesz powiedzieć jaki kolor ma ten wózek, a może prześlesz zdjęcie? Skąd jesteś? Asia
        • Gość: guest Re: WOZKI BEBE CONFORT IP: *.* 30.07.01, 10:10
          Zwróć uwagę , że wózki BEbe Confort mają aż 6 różnych stelaży do wyboru - ja wybrałam Country dlatego , że był najlżejszy ,co dla mnie akurat stanowiło najważniejsze kryterium. Ale muszę przyznać, że ten stalaż ma też swoją wadę - części plastikowe odpadają. Mnie odpadły dekle z kółek i plastikowa kulka-podpórka do stawiania wózka. Zgłosiłam reklamację i dostałam nowe. A co do prowadzenia , to dopóki dziecko jest małe - spoko. Teraz, gdy urósło i sporo samo chodzi , doceniam wartość drugiego wózka -Graco City Sport, który jest najlżejszym wózkiem na rynku. Na krótkie spacery biorę więc Graco, a na dłuższe (ze spaniem) Bebe Confort.
        • Gość: guest Re: WOZKI BEBE CONFORT IP: *.* 16.08.01, 10:54
          Wiolu,Napisałam co nieco moich doświadczeń na temat dego wózka w dziale - wózek dla noworodka. Jeśli masz ochotę to tam zajrzyj. Pozdrawiam Edyta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka