kasiakacprzak 13.11.06, 11:10 przymierzam sie do kupna wozka. wybralam 3 kolowy - TEUTONIA Spirit S3 lub Spitit X3. czy ktos moze ma jakies doswiadczneia dot tego typu i tej firmy? Jakies rady lub info o zaletach i wadach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irlaaa Re: wózek teutonia 13.11.06, 12:28 Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem tego wózka - mi podoba sie model ellegance. Zalety ma prawie same (ogromne koła, zwinność, lekkość i ogólnie super prowadzenie, ładne wykończenie), jednak dla mnie ma jedną podstawowa wadę - cena ok. 3 tys zł. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: wózek teutonia 13.11.06, 12:49 Takie pytania oraz o opinię proszę zadawać na forum "wózki dziecięce" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: wózek teutonia 13.11.06, 17:36 a na pewno chcesz 3-kołowca - pomyśl o podjazdach robionych 2-torowo. tez myślę o teutonii, tylko o mistralu. Odpowiedz Link Zgłoś
aguska25 Re: wózek teutonia 13.11.06, 21:20 ja korzystam z trzykolowca od prawie 2 lat - podkjazdy dwutorowe to zadny problem podjezdzam przednim kolem -najpierw przednie kolo - podchodzi sie wygodznie unoszac wozeczek , dziecko w wygodnej pozycji nigdy nei mialam problemow naprawde polecam trojkolowce!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś