lizbetka 17.11.06, 11:28 Czy widziałyście taki wózek na żywo ?Czy warto kupić ? www.allegro.pl/item139483599_sliczny_duzy_wozek_spacerowka_jak_prawdziwy.html Dziękuje i pozdrawiam . Lizbetka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaly Re: Macie , widziałyście taki wózek ? OPINIE 17.11.06, 14:41 Hej, Ja osobiście tego wózka nie widziałam, ale ostatnio też szukałam wózka na allegro na gwiazdkę dla mojej córki i opiszę tylko jedną sytuację. Napisałam do sprzedawcy maila z pytaniem o producenta lub importera wózków i o gwarancję (zgodnie z ustawą o szczególnej sprzedaży konsumenckiej udzielenie takich informacji jest obowiązkiem sprzedawcy). Jedyną odpowiedzią było odesłanie mnie do komentarzy na allegro. Napisałam do sprzedawcy kolejnego maila, żeby się upewnić, czy na wózki jest gwarancja i ..... żadnej odpowiedzi nie dostałam. Nie był to ten sam sprzedawca do którego link zamieściłaś, żeby nie było nieporozumień, ale o ile dobrze pamiętam sprzedawał takie same wózki tylko w innych kolorach (jasno niebieskie i różowe) Ja ostatecznie zrezygnowałam z allegro i kupiłam córce wózek z obecnej sprzedaży w sklepach Tchibo i wygląda naprawdę fajnie i jest leciutki 3,6 kg. www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation- Start;sid=s8fVQ_me02TXm7zDCF7fJ_ocU7QHyc81Alw=?ProductSKU=0009728 Link do strony niemieckiej, bo polska strona chyba chwilowo padła. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
agwima do mamaly 17.11.06, 14:45 Hej Zastanawiam sie nad wspomnianym przez Ciebie wozkiem tcm. Czy w wozeczku tym lala moze jechac psiedzac rzodem do swiata? Czy tylko twarza w twarz z mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: do mamaly 17.11.06, 15:00 Hej, tylko przodem do "mamusi", wózek nie ma przekładanej rączki. Dla mojej córki to niezbyt istotny szczegół, tymbardziej, że ma jeszcze osobną spacerówkę parasolkę, gdzie lalka jedzie przodem do świata. Taki z przekładaną rączką widziałam na allegro www.allegro.pl/item142862824_wozek_dla_lalek_super_cena_.html Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś