mirella321 17.11.06, 15:14 Dziewczyny jaki odkurzacz jest najcichszy? Kiedyś byla taka reklama odkurzacza i spiącego dziecka - ale nie pamiętam. I czy faktycznie jest on taki cichy, ze można przy mim spać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.lenard Re: Najcichszy odkurzacz 17.11.06, 15:15 nie no nie przesadzajmy , spać? to tylko reklama )))) To był Philips Odpowiedz Link Zgłoś
nowe.zycie Re: Najcichszy odkurzacz 17.11.06, 16:14 Nie Philips, tylko Electrolux Ultrasilencer. Mam taki - ma płynną regulację ciągu i na najsłabszym rzeczywiście jest dosyć cichy, a brudy nadal wciąga (ale nie wiem, czy dziecko mogłoby przy tym spać, ja bym raczej nie mogła). Generalnie jestem z niego zadowolona, ale przesiadłam się z kilkunastoletniego zelmera, nie mam więc porównania do innych nowoczesnych odkurzaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
saga1985 Re: Najcichszy odkurzacz 17.11.06, 16:14 Na pudełku od mojego odkurzacza jest rysunek śpiącego dziecka sprzedawca zapewniał, że super - hiper cichy Electrolux - Ultra Silencer - Harmony Line Odpowiedz Link Zgłoś