Dodaj do ulubionych

do użytkowników Inglesiny Magnum

IP: *.* 06.02.02, 08:36
Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Inglesiną Magnum, a Bebecar"em Raider"em AT+.Zależy mi na wózku, który posłuży dziecku aż "do końca" i który będzie nadawał się na różne turystyczne eskapady typu jazda po plaży, leśnych wertepach i innym trudnym terenie.Inglesina bardziej mi pasuje ze względu na wymiary po złożeniu i możliwość wożenia dziecka zarówno przodem jak i tyłem, natomiast nie wiem, jak jej "podwozie" zachowuje się w trudnym terenie i czy ten wózek wystarczy też dla nieco starszego malucha.Będę wdzięczna za porady, za które z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna Re: do użytkowników Inglesiny Magnum IP: *.* 06.02.02, 13:05
      Mój Adaś podróżuje Iglesiną Magnum Planet (Planet ze względu na inny materiał, który polecam ze względu na utrzymanie czystości, a także względną nieprzemakalność). Jestem z niej zadowolona. Na zimę dokupiłam śpiworek, bo jednak jest to spacerówka i nie jest tak ciepło jak w gondoli. Co do sprawdzalności na starszakach to trudno powiedzieć, bo Adaś użytkuje ja zaledwie 7 miesięcy, a co do terenu to na wertepy jak najbardziej za! Duże pompowane koła doskonale radzą sobie na nierównościach terenu.PozdrawiamKasia
      • Gość: wike Re: do użytkowników Inglesiny Magnum IP: *.* 06.02.02, 22:51
        Również polecam Inglesinę,przetestowana latem nad naszym morzem po plaży,idze jak burza.:)
    • Gość: mama_wiktora Re: do użytkowników Inglesiny Magnum IP: *.* 07.02.02, 07:57
      Dołączam się do poprzednich maili i również polecam. Na prawdę wózek zachwuje się super na wszelkiego rodzaju nierównościach i naszych polskich chodnikach. No i wspaniale buja dzidzię. Co do późniejszego użytkowania wózka to nie jestem tego pewna ponieważ:1.-wózek jest dość ciężki, no ale bebecar też jest ciężki 2.-wOzek ten jest dość wysoki i nie wiem co będzie jak moje potomstwo zacznie chodzić i będzie chciało się z niego wydostać.- No a następna sprawa to taka, że jak w tej chwili oglądam ewentualne spacerówki dla mojego Wiktorka to każda wydaje się już rozklekotana i że jedzie jak "po gruzie" no a te które maję pompowane koła są ciężkie więc znowu jestem w punkcie wyjścia.Na plaży byliśmy i można sobie dać radę, co jakiś czas omijały nas tylko tęskne spojrzenia rodziców uwięzionych na początku plaży w największym tłoku i komentarze, że z takim wózkiem to mogli by się przemieścić trochę dalej :)pozdrawiam,Paulina mama Wiktorka
    • Gość: anuś Re: do użytkowników Inglesiny Magnum IP: *.* 10.02.02, 12:09
      Mam Inglesinę - jest super. Kupiliśmy ją dla noworodka - jeździ nim juz kilka tygodni i bardzo sobie chwalę - miękki i łatwy w prowadzeniu wózek. Mamy też 2,5 letnią córę i w czasie zalegania śniegu musieliśmy wybrać się z nią na długi spacer (celem załatwienia kilku spraw) no i wpakowaliśmy małą do tego wózka (druga dzidzia jeszcze byla w brzuniu) no i wózek sprawdzil się rewelacyjnie.Mogę tylko polecić.Pozdrawiam anuś
    • Gość: MagdaK30 Re: do użytkowników Inglesiny Magnum IP: *.* 10.02.02, 19:10
      Właśnie szukam wózka dla mojego maleństwa, które urodzi się w kwietniu. Mam jeszcze jedno pytanie a propos Magnum, czy naprawdę jest on odpowiedni dla noworodka? Niestety oglądałam go tylko w katalogu, ponieważ w mojej okolicy można go kupić tylko na zamówienie (Zielona Góra) i na zdjęciu gdy jest rozłożony na płasko wygląda jakby to była gondolka. Podajcie parę szczegółów, proszę. I jeszcze jedno, ile kosztuje? Bo Raider za 1700 odpadł u mnie ze względu na cenę,PozdrawiamM
      • Gość: anuś Re: do użytkowników Inglesiny Magnum IP: *.* 12.02.02, 12:55
        Inglesinę Magnum ja kupilam w sklepie Mothercare za 865zł. W innych sklepach widziałam ją za około 1000zł. Konstrukcja jest przeznaczona dla dzieci od urodzenia. To najnowszy model siedzidła, które na początku słuzy jako gondola - płaska, dobrze zabudowana, wysokie brzegi. Nam sprawdza się znakomicie. Też ma uchwyty do noszenia. Można montować przodem lub tyłem do kierunku jazdy. No i mam wiele bajerów (budka z suwakiem - mozna latem wietrzyć maleństwo, osłonka na nóżki z suwaczkiem - nie trzeba całej zdejmować wkładając maluszka, łamana rączka - można dostosować sobie jej wysokość itd itp)Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz. anuś :hello:PS A ja jestem wybredna, miałam już 5 wózków, ten jest 6 i nie licząc spacerówki Chicco wszystkie inne były do kitu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka