Gość: az IP: *.* 09.04.02, 09:05 Witam wszystkie e-mamy.Proszę napiszcie, gdzie mogę kupić piaskownice przykrywane w Warszawie lub okolicach, mogą też być sklepy internetowe.Proszę również o ceny tych piaskownic.DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgola Re: piaskownica??? IP: *.* 09.04.02, 10:20 W Makro są teraz plastikowe piaskownice w kształcie muszli w cenie ok.50 zł. U nas w Zabrzu są kolory:żółty, czerwony i coś w rodzaju seledynowego. W zeszłyn roku były jeszcze niebieskie. Podejrzewam, że u Was w Makro powinna być ta sama promocja. A piaskownice nie są najgorsze. Życzę udanych zakupów, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_iśka Re: piaskownica??? IP: *.* 09.04.02, 20:29 Poszukaj a hipermarketach ogrodniczych,lub poczekaj trochę to będą z zwykłych hipermarketach jak co roku.Namiary to Obi,Praktiker,i ten obok Carefour`a na Targówku nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIM Re: piaskownica??? IP: *.* 11.04.02, 21:54 Witaj !A ja w ubiegłym roku stwierdziłam, że nie warto wywalać pieniędzy na piaskownicę. Kupiłam basenik dmuchany o średnicy zbliżonej do piaskownicy, za kilkanaście zł. i całe lato miałam z głowy. Jesienią przykryłam kawałkiem folii, obłożyłam kamieniami i już.A taką pseudopiaskownicę to i łatwiej po wysypaniu piasku zwinąć i zabrać ze sobą, jeśłi wyjeżdza się latem tam, gdzie piaskownicy nie przewidują.PozdrawiamIza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavien Re: piaskownica??? IP: *.* 12.04.02, 20:30 W Hicie (Kabaty) widziałam całkiem fajne piaskownice typu ogromna muszla, kolorowe, plastikowe, ceny trochę ponad 40 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_iśka Re: piaskownica??? IP: *.* 12.04.02, 20:46 W Carrefour też są po niecałe 40zł (w W-wie)takie jak widziała Yawien.Ja też taką mam ale nie zabardzo polecam bo kiedy przy złej pogodzie za długo jest przykryta to piach wilgotnieje.Najlepiej kupić dwie i jedną przykrywać póżniej można ją wykorzystać jako basenik.Ja właśnie mam zamiar tak zrobić Miśka Odpowiedz Link Zgłoś