nati_28 28.11.06, 23:45 Zamierzam zakupić laktator elektryczny. Zależy mi na tym żeby był niedrogi, a dobry. jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Laktator elektryczny 29.11.06, 00:41 hmmm.znakomity jest Medela Mini Electric..ale niestety raczej nie najtańszy Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Laktator elektryczny 29.11.06, 09:29 Medela mini elektric, kupilam uzywany za 180 zł, pół roku później odsprzedałam (nadal z kompletem części zapasowych) za 150. Jest rewelacyjny, daje się obsługiwac jedna ręką, łatwy do rozłozenia i mycia. Moja córeczka przez pierwszy miesiąć nie umiała ssać piersi i jadła moje mleko z butelki, np. w nocy mogłam jedna ręką dawać jej butelkę, a drugą obśługiwać laktator. polecam zdecydowanie pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: Laktator elektryczny 29.11.06, 11:39 Tez mialam uzywana Medele za 180 zl. To byly bardzo dobrze wydane pieniadze. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kocurrrr Re: Laktator elektryczny 29.11.06, 09:49 Kiedy będziesz potrzebować? Mam Medele i planuję ją odsprzedać za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Laktator elektryczny 29.11.06, 10:02 mam Medelę kupioną na allegro za 110 zł (używana, starszy model) jestem bardzo zadowolona odciągam pokarm codziennie w pracy Odpowiedz Link Zgłoś