Dodaj do ulubionych

Prezent dla dwulatka

IP: *.* 16.07.02, 20:51
Pomóżcie, doradźcie co kupić dwulatkowi na urodziny. Mój syn ma niedługo święto, a ja zielona jestem i nie wiem co by tu kupić. Pomysłowy Dobromir to ja nie jestem.Liczę na WasLidka mama Groszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Prezent dla dwulatka IP: *.* 16.07.02, 22:19
      Mam synka 2 lata i 2 miesiące i on jest teraz w fazie "narzędziowej". Uwielbia młotki, piły, klucze francuskie, śrubokręty i inne tym podobne. Dostał już dwa zestawy, takie taniutkie, ale wiem, że są na rynku naprawdę fajne i solidne zestawy za trochę większe pieniądze.Pozdrawiamagata
    • Gość: 1999 Re: Prezent dla dwulatka IP: *.* 17.07.02, 08:08
      No wiesz zalezy co juz ma :crazy:U nas duzo jest wszelakich piłek z różnych okazji, ale z konkretów - zestawy Lego mają Boba budowniczego (ok pln 100)Lego creator itp, Znajomi zrobili zrzutkę z rodziny i kupili auto na amkulator (ale bobo mimo że "konkretny" jest za lekki do auta!) Teraz dostał basen do wody (pln 20)
    • Gość: ganga Re: Prezent dla dwulatka IP: *.* 17.07.02, 20:24
      moja dwulatka (25,5 mieś.) pokochała puzzle! Takie proste , od 6 do 10 elementów. A poza tym uwielbia słuchać piosenki dla dzieci, więc kupiłam jej ostatnio kilka fajnych płytek, które teraz wałkuje na okrągło - zdarza się jej nawet juz zapamiętywać fragmenty piosenek...Może więc puzzle i płytki CD (kasety) z piosenkami?
    • Gość: 21081970 Re: Prezent dla dwulatka IP: *.* 17.07.02, 23:15
      Moja Marianna dostała kupionego w supermarkecie za ok. 100 zł Misia Tomisia. To jest taki średniej wielkości miś z książeczką na brzuszku, który uczy cyferek i listerek, śpiewa i wydaje różne śmieszne odgłosy. Taka elektroniczna zabawka edukacyjna, którą można przytulić, nakarmić i powozić w wózeczku. Taki misio teoretycznie jest przeznaczony dla starszych dzieci (nie przesadzajmy z uczeniem 2 latka alfabetu) ale jak to w życiu bywa teoria mija się z praktyką i miś jest jedną z najukochańszych zabawek Marianny, która dzięki niemu na dodatek liczy sobie do 10. Tak to niechcący wyszło i wcale mnie nie martwi :)Pozdrowienia i wesołych urodzin, Gośka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka