Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić Lego Duplo?

IP: *.* 12.08.02, 08:52
Drogie emamay,chciałabym kupić Lego z serii Duplo. Niestety nigdzie nie moge spotkać. Może juz nie ma tej serii? Jeżeli są jeszcze pod tą nazwą jakies klocki to nie bardzo nadaja się dla malucha. Może podacie mi adres sklepu w Warszawie gdzie byłby duży wybór w/w klocków.
Obserwuj wątek
    • Gość: AnAn Re: Gdzie kupić Lego Duplo? IP: *.* 12.08.02, 10:58
      ja również poszukiwałam jakiegoś dobrze zaopatrzonego sklepu w klocki Lego-Duplo. Niestety takowego z szeroką ofertą nie znalazłam. Może coś znajdziesz w internetowym sklepie Merlina - www.merlin.com.pl (troszkę taniej niż w normalnych sklepach). Lego-Duplo zostało zastąpione nową serią Lego-Explore(która zbytnio nie różni się od wcześniejszej). Pozdrawiam,AnAn
    • Gość: pumba Re: Gdzie kupić Lego Duplo? IP: *.* 16.08.02, 20:39
      Hej, w Piasecznie pod Warszawa jest hurtownia klockow Lego. Duuuuuzy wybor i niskie ceny. Ul. Geodetow 173 (sto siedemdziesiat cos - dokladnie nie pamietam) Firma chyba Arix trade. Pozdrawiam anus
    • Gość: Monika_D Tanie klocki Lego IP: *.* 29.08.02, 08:10
      Wszystkim gorąco polecam tą hurtownię, która mieści się w Piasecznie niedaleko Auchan na ulicy Geodetów 176, tel. 750 77 54. Jest czynna w dni powszednie do 17. Warto tam się wybrać bo klocki są o połowę tańsze niż w sklepach.pozdrawiamMonika
      • Gość: AniamamaOli Re: Tanie klocki Lego IP: *.* 29.08.02, 08:56
        Monika,Czy są tam klocki dla małych dzieci tzn. od roku - chyba nazywają się Lego Explore Being me ?? Może znasz cenę ??:hello:PozdrawiamyAnia i mała OlaPS Szkoda, że nie wpadłyście na spotkanie :(
        • Gość: Monika_D Re: Tanie klocki Lego IP: *.* 29.08.02, 16:10
          hej Aniu są różne klocki dl maluchów juz od 6 miesiąca - duplo, lego baby i inne. My zakupiłyśmy 5 kompletów. Naprawdę warto się wybrac.pozdrawiamMonikaps. niestety nie mogłyśmy przyjść bo byliśmy z wizytą u przyszłej mamtki chrzestnej Oli ( w tą niedzielę chrzest)
      • Gość: dta Re: Tanie klocki Lego IP: *.* 01.09.02, 08:58
        A są tam też inne zabawki lego, czy tylko klocki? Konkretnie chodzi mi o zabawki dla małego niemowlaka.Dorota
        • Gość: Monika_D Re: Tanie klocki Lego IP: *.* 02.09.02, 13:36
          Są też inne zabawki LegoMonika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka