Dodaj do ulubionych

Mothercare i jakość

IP: *.* 30.10.02, 14:22
Wiem, że cenowo ten sklep nie przyjazny ale dla mnie relacja cena do jakości była do przyjęcia jeśli chodzi o body i pajace (metki wszywane na wysokości pieluchy, po kilku praniach nie dalej wyglądały tak samo itp). Jednak ostatnie dwa zakupy wywołały lekką konsternację. W body po jednym praniu trochę puściły szwy, pajaca to nawet nie musiałam prać. Ponieważ do sklepu mam daleko, a do igły i nitki nie to problem został rozwiązany ;). Dlatego od dziś każdy mój tam zakup zostanie poddany dokładnemu sprawdzeniu.PozdrawiamAnia
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiorek Re: Mothercare i jakość IP: *.* 31.10.02, 08:42
      Hej,właśnie odpisałam dziewczynie na temat body( post wyżej). Też jestem rozczarowana. Body te niekolorowe się strasznie wyciągają, a kupić trzeba 7 szt/ Tylko co zrobić jak nawet z jednego nie jesteś zadowolona. Ostatnio maż kupił małej pajace do spania, no sliczne w serduszka, różowiutkie tylko tyle dobrego. Są takie cienkie, że muszę małej coś jeszcze zakładąć, bo boje się że zmarźnie. Po pierwszym praniu je reklamowałam ( naszczeście nie mam tak daleko) bo napa się wyrwała. Coś tu nie tak. Albo przenieśli fabrykę, albo oszczędzają grajac na swoja niekorzyść. Sama ne wiem co o tym sądzić?
      • Gość: ola..k Re: Mothercare i jakość IP: *.* 31.10.02, 10:04
        chyba rzeczywiscie cos sie zmienilo, bo ja kupowalam tam duzo pajacow i body 2,3 lata temu i w tej chwili nosi je moje drugie dziecko i nic sie z nimi nie dzieje...
        • Gość: Oliwia Re: Mothercare i jakość IP: *.* 31.10.02, 13:04
          Potwierdzam. Jakość bielizny w Mothercare bardzo się pogorszyła. Body, które kupowałam, kiedy moje dziecko się urodziło (prawie 2 lata temu) były rewelacyjne, z mocnej i trwałej bawełny. Te, które sprzedawane są teraz nadają się na ścierki do kurzu. Porozciągane, przy szyi trzeba było zaszyć zakładki, żeby body nie spadło. Dałam się też naciągnąć na piżamę. Po praniu jest co najmniej o rozmiar większa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka