Dodaj do ulubionych

Bebe Confort Optima

IP: *.* 26.02.03, 18:21
Hej,Mam pytanie do użytkowniczek wózków Bebe Confort Optima (dwufunkcyjne 2w1). Jak się sprawuje?Mój dzidziuś urodzi się w maju, na późną jesień będzie już siedział.I jeszcze - czy stelaże (Elite, Trophy, Trophy Air) naprawdę się bardzo różnią w codziennym użytkowaniu?Co wartko dokupić jako wyposażenie dodatkowe (torba zwykła, torba kuferek, zestaw przeciwdeszczowy, parasolka itp)?Ale mam pytań....Chyba zamówię przez internet z www.baby.com.pl - ceny mają sporo niższe niż w sklepach.Pozdrawiam,Kangurek
Obserwuj wątek
    • Gość: milenalapa Re: Bebe Confort Optima IP: *.* 01.03.03, 22:13
      Również chciałam kupić siedzisko Optima, jednak zrezygnowałam. Po pierwsze siedzisko to kosztuje prawie tyle co gondola Prelude + siedzisko Opera (różnica ok. 40zł). A po drugie gdy kupisz osobno Gondolę i Operę to tak jakbyś miała dwa wózki (można dla odmiany w innych kolorach). Ja tak mam i jestem bardzo zadowolona. Co do podwozia to posiadam podwozie Trophy Air 6 Avenue i sprawuje się rewelacyjnie. Pozdrawiam Milena
    • Gość: milenalapa Re: Bebe Confort Optima IP: *.* 01.03.03, 22:18
      Zapomniałam dodać, że torbę kuferek wykorzytuję od samego początku, zestaw przeciwdeszczowy to zawsze się przyda, co do parasolki to mam ale wcale nie używam.
    • Gość: Zabek Re: Bebe Confort Optima IP: *.* 12.03.03, 13:41
      Słyszałam, że kupując w sklepie intternetowym nie ma pożniej możliwości serwisowania. Może nie będzie takiej konieczności ale jednak nigdy niewiadomo. Nie sprawdzałam jeszcze tej informacji wiec lepiej się upewnijPozdrAśka
      • Gość: grecka Re: Bebe Confort Optima IP: *.* 12.03.03, 17:39
        Hej,Właśnie dlatego sprawdzam dokładnie sklepy,Świat Dziecka http://www.baby.com.pl/info.php?strona=4alboAkpol z Gdańska www akpol.com.pl , który jest normalnym sklepem i dołącza paragon do zakupów. Na podstawie paragonu można żądać reklamacji.Oba te sklepy istnieją nie tylko "wirtualnie" - na czym mi też zleżało - zawsze jest gdzie wrzucić granat :).Chyba jednak zdecyduję sie na osobną gondolę i siedzisko spacerowe, ma ono stanowczo dłuższy podnóżek.Dzięki,Kngurek
    • Gość: agulak Re: Bebe Confort Optima IP: *.* 13.03.03, 22:04
      Cześć!Byłam szczęśliwą posiadaczką Bebe Confort Trophy z gondolą, spacerówką operą i fotelikiem elios. Wózek jest poprostu rewelacyjny. Sam stelaż jeżeli ma skrętne koła, to jest naprawdę ułatwienie w wielu sytuacjach (np. supermarket), jeśli nie chcesz to możesz sobie koła zablokować. Spacerówkę używałam od 4 miesiąca życia Maksia- jest to jedyna spacerówka którą można używać od tak wczesnych miesięcy, bo dziecko leży podobnie jak foteliku czyli jak w kubełku. Mój Maks urodził sie w czerwcu więc parasolkę używaliśmy non stop do września, ochraniacz przeciwdeszczowy kupiliśmy zwykły za mniejsze pieniążki i pasował idealnie zarówno do gondoli jak i do spacerówki.Jednakże zawsz mi się marzył trójkołowiec i w związku z tym sprzedaliśmy tydzień temu cały komplet i zakupiliśmy Everesta. Mam go za krótko zeby go opisać ale uważam, że "Trophy" był o wiele lepszy w prowadzeniu.Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.Aga i Maks :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka