Dodaj do ulubionych

wózek Graco Voyager

IP: *.* 12.03.03, 14:34
Haj :)Muszę kupić spacerówkę i szukam informacji na temat wózków Garco :) Ceny są dość przystępne (w porównaniu np. do chicco) ale niewiele wiem na temat ich jakości . Jażeli ktoś ma i może mi powiedziec czy jest oki, to czekam na opinie.Pozdrawiam :hello:Addera mama rocznego Michałka :bic:
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia-mama-Zuzi Re: wózek Graco Voyager IP: *.* 12.03.03, 14:54
      Jak moja córcia miała 7 miesięcy zdecydowaliśmy się na ten wózek z tym ze w wersji z pompowanymi skrętnymi kołami kołami, to nie był nasz udany zakup napisze Ci z jakich powodów bo pewnieto cię najbardziej interesuje. Wózek ma oczywiście sporo zalet jednak moim zdaniem nie przewyższają one jego wad oczywiście biorąc jeszcze pod uwagę cenę wózka która moim zdaniem jest stanowczo za wysoka ale do rzeczy. Wózek ten jest naprawdę bardzo zwrotny i lekko i delikatnie się prowadzie jednak na naprawdę równej powierzchni, na nierównych chodnikach kółka blokuja się okropnie trzeszcząc ma się wrażenie że za moment coś pęknie, co prawdą producent pisze że na nierównościach należy blokować kółka jednak ta blokada zepsuła się po dwóch dniach, siedzenie jest bardzo wąskie, moje dziecko ubrane w kombinezon nie miałao możliwości jakiegokolwiek ruchu, ponadto jest bardzo płytkie i gdyby nie pasy dziecko grubiej ubrane w zasadzie nie siedzi tylko jest przytrzymywane pasami, wózek jest bardzo głośny, plastikowe elementy bardzo skrzypią zwłaszcza jak jest większe obciązenie np zakupy w koszyku. Po pół roky zdecydowaliśmy się go sprzedać i kupiliśmy Chicco Trekking i z perspektywy patrząc był on rylko niecałe 200 zł droższy a jest rewelacyjny szeroki ma cieplutki śpiworek folie ptrzeciwdeszczową regulowany podnóżek co dla wygody dziecka jest sprawą ważną i czego Graco nie ma, ogólnie bez porównania córka która w Graco nawet na sekundę nie zasnęła ponieważ była tak ściśnięta na spacerze w Chicco śpi po 2 godziny więc radzę ci się zastanowić i sczerze mówiąc dziewię się że Graco ponownie została wybrany jako produkt roku, owszem jest ładny ale chyba niewiele poza tym. Pozdrawiam.
    • Gość: mamaMikołaja Re: wózek Graco Voyager IP: *.* 12.03.03, 15:17
      Wrzuć w wyszukiwarkę hasło GRACO, była tu ostatnio taka dyskusja o tych wózkach, dużo mam podawało opinie (ja też)Jaga
    • Gość: jl101 Re: wózek Graco Voyager IP: *.* 12.03.03, 17:54
      a ja wlasnie kupilam spacerowke. nie graco mimo, ze bralam ja pod uwage. moim zdaniem to nie sa wozki na polskie drogi. poogladaj sobie ten wozek w sklepie i wtedy zdecydujesz. wozki te sa ladne ale wszystko skrzypi, piszczy generalnie jak moj maz stwierdzil "dziadostwo". ja sie zniechecilam skutecznie. poza tym nie wyobrazam sobie, jak ten wozek jezdzilby po moim parku gdzie alejki sa wysypane kamieniami. pozdrawiamjustyna
    • Gość: agis Re: wózek Graco Voyager IP: *.* 15.03.03, 21:32
      ja kupilam ten wozek w lutym zeszlego roku, wtedy kuba mial 5mies. na poczatku przeszkadzala mi za wysoko ustawiona raczka (mam 170cm wzrostu), ale potem sie przyzwyczailam i juz jest ok. faktycznie wozek okropnie skrzypi, ale wg mnie to wina zaniedbania w konserwacji. zaleca sie uzywanie sprayu wd-40 przy kolach, a ja uzylam go ledwie 3 razy (wtedy od razu przestalo skrzypiec). poza tym ja nim bardzo czesto wjezdzam i zjezdzam po roznych schodach wiec to pewnie wplynelo na stan wozka, ale coz-jakos musze wjechac a nie mam sily tachac go w rece razem z dzieckiem. wg mnie przy wjezdzaniu wozek bardzo dobrze sie sprawdza (jak na wozek bez pompowanych kol).jesli chodzi o waskie siedzenie to prawda, ale moj kuba jest bardzo szczuplutki i nigdy nie bylo mu ciasno, nawet w kombinezonie. na grubsze dziecko moze byc faktycznie za waski. pasy ma swietne i jest calkowicie bezpieczny. w dodatku wygodny - mieciutki w srodku, kuba spi w nim do dzis (a ma 1,5 roku) na spacerach po poltorej godziny. jedyna wada to brak regulowanego podnozka, w zwiazku z czym chociaz teraz juz dostaje do niego nozkami, to podczas snu nogi mu zwisaja od kolan w dol. nigdy mu to jednak nie przeszkadzalo. bardzo przydatna jest tacka z przodu a przede wszystkim przy raczce do prowadzenia. wozek latwo sie sklada i jest bardzo lekki (nawet lzejszy od niektorych parasolek) co dla mnie bylo bardzo wazne. ma duza budke z duzym okienkiem.i najwazniejsze - ogromnie pojemny kosz na zakupy. pisze na nim ze do 4kg, ale ja nieraz wozilam i 10 i nic sie nie stalo. wozek swietnie sie prowadzi, lekko i latwo skreca. to, ze kola sie blokuja na wybojach to oczywiste, kazdy wozek o skretnych kolach tak ma. to kwestia wyboru: czy wolimy przy kazdym zakrecie podnosic wozek czy troche sie pomeczyc na wybojach. my jezdzilismy nim po naprawde trudnym terenie i jakos sobie dalismy rade (nieraz wystarczy kawalek przejechac z podniesionymi przednimi kolami, tylko na tylnych). zreszta to tez kwestia wprawy, ja jezdze nim juz jak jeepemsmile blokady nie uzywam. nie zgadzam sie z opinia ze to nie wozek na nasze drogi, mi sie go swietnie prowadzi a drogi we wieliczce gdzie mieszkamy wcale nie sa lepsze od innych drog w krajusmile nieprawda jest tez ze to "dziadostwo"! nigdy nic sie nie zepsulo, nie urwalo, nie obluzowalo, mimo ze go nie oszczedzam i schody czy wyboje sa na porzadku dziennym.jest trwaly i stabilny.u nas zawazyla cena - graco to dobra firma, a za cene 450 zl na promocji w naszym wielickim sklepie to naprawde nic lepszego by sie nie znalazlo. teraz u nas te wozki kosztuja kolo 550zl.nie zaluje ze go kupilam i polecam, jesli u Ciebie cena jest podobna.trzeba tez pamietac, ze jaskrawe kolory blakna na sloncu, wiec chyba lepiej kupic jasniejsza wersje (my mamy szaro-pomaranczowy i pomarancz troszke zblaknal ale szary nadal jest szarysmile wozek ma oslonke na nozki ktora przydaje sie w zimie, ale wg mnie jakos glupio sie mocuje do wozka (troche sie wytarla od tych kol na dole, chyba ze to ja nie umiem tego porzadnie zalozycsmile hamulec bardzo dobry i praktyczny. chwale go bardzo, ale oczywiscie nie mam duzego porownania z innymi wozkami, dodajmy - duzo drozszymi.Zycze trafnego wyboru!Agnieszka
    • Gość: agnysek Re: wózek Graco Voyager IP: *.* 18.03.03, 15:15
      Ja tez polecam wczesniejsze dyskusje, bo bylo ich sporo.Jesli sie zdecydujesz to teraz jest dobrym moment, bo graco wyprzedaje poprzednia kolekcje i ten wozek zamiast za 550zł jak ktos pisal mozna kupic za 399zl. np. na www.tanimarket.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka