mama_jej 30.12.06, 14:13 Wywoływałyście kiedyś? Jaka jakość? Cena wydaje się ok a mam zamiar w końcu stworzyć prawdziwy namacalny album z ponad 300 zdjęć . Jeśli nie w rossmanie to gdzie? Bede wdzieczna za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escribir Re: zdjęcia z rossmana 30.12.06, 16:01 wywoływałam często do momentu kiedy pomieszali odbitki- ja dostałam cudze a moje z fotkami z balu karnawałowego córki nigdy sie nie znalazły. nie wiem jak teraz , ale wtedy odbitki z całego kraju były wywoływane w Kędzierzynie, tak więc szukaj wiatru w polu. teraz wywołuję tylko w zakładach która robia to na miejscu- w razie pomyłki fotki są do odnalezienia. co do jakości rossmana nie miałam zastrzezeń- ale ja akurat nie należę do maniaków zdjęciowych Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: zdjęcia z rossmana 30.12.06, 16:19 Fotojoker przy takiej ilosci sa super znizki. I dobra jakosc. Ale dowiedz sie, moze warto sie wstrzymac. Ja kiedys poczekalam tydzien i przy 400 fotkach mialam po 25 gr za sztuke chyba. popytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: zdjęcia z rossmana 30.12.06, 16:49 no właśnie to samo chciałam napisac. Poza tym ma się kartę stałego klienta, zbiera pieczątki i są jakieś gratisy Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: zdjęcia z rossmana 30.12.06, 22:07 Też polecam fotojokera,jakość troche lepsza,poza tym przy wywoływaniu większej ilości zdjęć niższa jest stawka za zdjęcie i dostajesz jakies punkty które wymieniasz na gadżety. Odpowiedz Link Zgłoś