myfka.k 27.02.07, 15:17 Dowiedziałam się od znajomej (która pracuje w sklepie firmowym), że jutro jest otwarcie outletu internetowego Bartek - podobno dopiero jutro będą puszczać newslettery Ciekawe , ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni303 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 16:15 a gdzie ten sklep będzie otwary w jakim miescie Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 16:53 własnie gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 17:00 dziewczny co Wy czytac zre zrozumieniem nie umiecie? napisala wyraznie: OUTLETU INTERNETOWEGO' czyli w sieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 17:09 hehe...no tak)) ale krzyczec nie trzeba))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 17:42 nie krzycze - specjalnie to napisalam duzymi literami zeby nastepne forumowiczki nie zadawaly takich pytan, bo na pewno by sie jeszcze niejedna spytala, a tak duzymi literami jest czytelniej. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 20:49 bardzo dziwne.....przecież Bartek nie zgadza sie na sprzedaż internetową Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw outlet BARTEK - już jest 27.02.07, 23:50 oto link www.outlet.bartek.com.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jarus111 Skąd się wziął internetowy outlet BARTEK ?????? 28.02.07, 08:07 To odpowiedź BARTKA na spadek jakości bucików sprowadzanych obecnie z Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
robalrobal Re: outlet BARTEK - już jest 28.02.07, 08:21 Do bani ten outlet! Same nieciekawe modele (oglądałam rozmiarówkę przedszkolną i szkolną) a i ceny wcale nie rewelacyjne.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: outlet BARTEK - już jest 28.02.07, 09:23 rozmiary najmniejsze brzydkie i ceny wysokie jak za takie modele Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Re: outlet BARTEK - już jest 28.02.07, 10:05 Co ty piszesz kochana - nie wiesz co to to jest outlet????????? W outlecie sprzedawane są resztki starych kolekcji!!!! To co tu wymagać - dla mnie bomba - mam pewność że buty są b.d jakości - a ceny z pewnośćią niższa od standardowych cen. - teraz wkońcu będe mogła sobie pozwolić na zakup Bartków Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 09:44 a jesli cena ok,to buty 2 gatunku i nie wiadomo z jaka wada Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 10:03 szczerze mówiąć troche pojechali z tą ofertą, modele nieciekawe i wypychają towar który im zalega w II gatunku z niewiadomą wadą jednym słowem narazie nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 10:24 to jest OUTLET !!! A oferta outletu to jest właśnie towar który zalega (z zeszłych sezonów) i ten w II gatunku. No co wy jakieś niedzisiejsze jesteście czy co? A jeśli chodzi o tą wadę - to jak sie kliknie na ten dany model (w II gat.) to przy słowie Gatunek: II jest taka chmurka i jak na nią klikniemy to wyskakuje opis co z tym butem jest nie tak Ja juz wszystko obcykałam Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 12:38 mhm...opis wady to jednak za moło,żęby kupić taki buty-powinno być zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 10:27 wiekszosc z tych bucikow zalega w sklepach, przecenione od zawsze. Interesuja mnie te sandalki, chce kupic synkowi do zlobka.Zawsze mial takie na rzepy z zakrytymi palcami, czy ktoras z Was miala te ponizej i jak sie sprawuja? www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=165 Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 11:49 Moje dzieci mialy juz lacznie z 10 par tego modelu. Sa to jedyne buty Bartka, na ktore absolutnie nie narzekam, a i ortopedzie sie podobaly Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 12:34 Naprawde? dzieki napisz mi tylko prosze jaka jest podeszwa, czy latwo sie zgina czy raczej sztywna? Odpowiedz Link Zgłoś
mysielka Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 11:27 a ja juz kupilam w outlecie i bardzo mi sie podoba - wszystko bardzo czytelne, ceny super no i najwazniejsze ze przesylka w dniu dzisiejszym gratis!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjar6 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 11:31 Hej ja również kupiłam model sandałków niebieskich z moro)Rozm.27, gat.I i za 79,90 a przesyłka gratis więc to się opłaca, jest to jednak jeden z niewielu modeli ciekawych)Pozdrawiam-Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 13:08 Ja juz kupiłam, starszej corce sandałki w rozmiarze 31.Mam juz z głowy buty dla niej na lato i wiosne(te wczesniej zakupiłam w Woskarze) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 a gdzie jest napisane ze przesylka dzis gratis?? 28.02.07, 14:10 bo slepa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 14:17 Ja dostałam taką informację mailem, że dzisiaj przesyłka gratis dla osób zarejestrowanych w serwisie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 14:20 Jak płaciłam to nic nie doliczyli do kosztów przesyłki. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 14:35 Kupiłam właśnie dla Mai sandałki, płatnośc za pobraniem, przesyłka gratis. Gatunek I za 79,90zł. Także myślę, że warto Sandałki wyglądają tak www.bartek.com.pl/sklep/foto/midi/66512-69512-63512-j37_2007_02_17_18_21_44.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 14:51 Kupiłam identyczne dla Oliwki Dla Hanki (2 latka) już nie mieli niestety żadnych fajnych... Ale i tak już mam niezły start na lato Aga Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 15:04 Oglądałam te sandałki w zeszłym roku latem, ale ta podeszwa dość sztywna była. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 15:16 > Oglądałam te sandałki w zeszłym roku latem, ale ta podeszwa dość sztywna była. w tych rózowych? czy moze w błękitnych? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 15:27 Oglądałam inne, czarno-żółte ale z taką podeszwą. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: a ja mam problem z numeracja:( 28.02.07, 15:28 pomozcie buty kozaki maja wkladke 17 cm (wkladka jest prawie juz na styk ze stopa) w opisie butow jest np rozmiar 26 = 17,4 cm to jest to dlugosc stopy czy dlugosc wkladki? Odpowiedz Link Zgłoś
mysielka Re: a ja mam problem z numeracja:( 28.02.07, 16:15 www.bartek.com.pl/sklep/site.php?id=28 wejdz tu i masz instrukcje jak zmierzyc prawidlowo obuwie Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do iwek 28.02.07, 15:36 Iwek, mój Alek ma z zeszłego roku sandały z identyczną podeszwą ( sandały są beżowo-oliwkowe ) i podeszwa jest elastyczna. Zresztą Alek bardzo lubił w nich chodzić, dlatego zdecydowałam się na takie dla Mai, a jakie będą to się okaże :- ) mam nadzieję, że takie jak te Alka Odpowiedz Link Zgłoś
pade do moniki 28.02.07, 17:13 na jaką stópkę są te sandałki? Paulisia ma wąską, nie ma podbicia, będą się nadawały? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Widział ktoś ten model na żywo? 28.02.07, 15:44 Raczej mało praktyczne, ale ciekawe www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=161 Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: do Iwek 28.02.07, 15:50 Iwek a w jakim wieku byl Twoj syn gdy chodzil w tych sandalkach? A corka ile bedzie miala latem? jaki rozmiar kupilas? bralas jakis zapas? chodz mi te buty po glowie ale mam dylemat...do tej pory chodzil w sandalkach bartka takich z zabudowanymi palcami i wylana guma. nie wiem tylko czy w np rozm 26-27 takie produkuja. chyba nie, prawda? nie moge sie tez zdecydowac na rozmiar;/ jak syn teraz ma wkladke 17 to czy rozm 27 bedzie dobry czy za maly? ale 28 to mi sie wydaje duzo za duze... Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do Iwek 28.02.07, 15:58 Ja napisałam o sandałkach z taką podeszwą: www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=186 W zeszłym roku kupowałam w rozmiarze 32, ale ten model nam się średnio podobał, bo właśnie podeszwa zginała się nie za palcami tylko "przed piętą", i ten zaokrąglony tył podeszwy bardzo przeszkadzał synkowi, jakoś śmiesznie się kołysał. W końcu kupiłam podobne,ale na całkiem innej podeszwie. Ale być może innemu dziecku mogło wcale nie przeszkadzać to, co nam Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra ? 28.02.07, 16:59 Dziewczyny, a czy orientujecie się, czy poniższe butki będą nadawały się dla dziecka o wyższym podbiciu? www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=62 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: ? 28.02.07, 17:32 Nie za bardzo, one są na naprawdę wąską stópkę na moją córę bez podbicia były akurat, tylko w kostce za szerokie Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do pade:) 28.02.07, 19:46 Mój Alek ma bardzo wąską stopę i to były jedyne które mu trzymały stopę. Te Alka są w rozmiarze 34, są bardzo podobne to tych różowych, jedyna różnica jest taka, że mają taką jaby częściowo zabudowaną piętę. Dzisiaj je wyjęłam i jeszcze raz sprawdziłam tą podeszwę, może nie jest ona jakaś super miękka, ale jest taka sprężysta i ugina się w palcach. Te co miała Iwek były zupełnie inne na górze, więc może dlatego gorzej się w nich chodziło, bo trzymały tylko kostkę i palce, te Alka trzymają całą stopę. Dla Mai kupiłam rozmiar 29, mają długość wkładki 19,5cm, a Mai stopa stopa ma niecałe 18,5cm w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do pade:) 28.02.07, 20:27 dzięki spóżniłam się, już nie ma ani jednej pary)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieci24h oj jak mnie łatwo namówić na takie zakupy :o) 28.02.07, 17:30 kupiłam dla Leo i Matili ! Darowi się nie podobają żadne ale to już w końcu kawaler Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córki :) 02.03.07, 08:42 Znalazłam ładny model dla mojej Gabi tu: outlet.bartek.com.pl/produkty.php?start=36&id_kategorii=1 ten T-9157/X12 II - taki różowy trzewiczek na rzepy - będzie idealny na wiosnę!! A jeśli chodzi o te II- gie gatunki to wam powiem szczerze że te wady to b. często są praktycznie niewidoczne i jakby o tej wadzie nie powiedzieli to klient by jej nie zauważył - tak mówiła koleżanka - ekspedientka z Bartka - i ja sama osobiście to często te II gat. kupuje bo sa dużo tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do myfka.k 02.03.07, 08:53 Miałam kiedyś takie różowe dla Mai, fajne są, ale strasznie się zdzierają czubki i wewnątrzna strona, jak dzieco obetrze nózką o nózkę to już jest ślad, jesli to Ci nie przeszkadza to polecam, Maja uwielbiała w nich chodzić, więc pewnie są wygodne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 do monika_wroclaw 02.03.07, 12:43 monika_wroclaw napisała: > Miałam kiedyś takie różowe dla Mai, fajne są, ale strasznie się zdzierają > czubki i wewnątrzna strona, jak dzieco obetrze nózką o nózkę to już jest ślad, > jesli to Ci nie przeszkadza to polecam, Maja uwielbiała w nich chodzić, więc > pewnie są wygodne > > pozdrawiam A czy nadają się one dla dziecka z wysokim podbiciem? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córk 02.03.07, 12:45 Ja własnie dokupiłam sandałki dla drugiej córy i lato mam obstawione, uff Może tylko jakies tenisówki dokupie. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córk 02.03.07, 12:56 Te różowe z białymi paskami, zgadzam się z Moniką, fatalnie zdzierają się czubki! Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Re: Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córk 02.03.07, 15:08 moją mała to tak eksploatuje buty, że czy to I czy V gat (nawet gdyby był) – to buty po miesiącu wyglądają tak samo Więc ja często kupuje II gat. – oczywiście zawsze upewniam się że wada nie zaszkodzi dziecku ( a przecież ani wystający klej ani fałdka skóry na pięcie ( na wierzchu cholewki ) nie zaszkodzi MAM racje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córk 03.03.07, 00:03 Masz Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Dzisiaj przyszły sandałki dla Mai :-) 05.03.07, 16:31 Maja jest zachwycona, od powrotu z przedszkola cały czas w nich chodzi, biega, tańczy.. Sandałki na żywo podobają mi się nawet bardziej niż na zdjęciu i świetnie trzymają nóżkę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Dzisiaj przyszły sandałki dla Mai :-) 07.03.07, 17:47 Dziś przyszły też dla oliwki. Jestem bardzo zadowolona, nie mam nic do zarzucenia. Teraz czekam jeszcze na sandałki dla Hanii, bo zamawiałam później. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Dzisiaj przyszły sandałki dla Mai :-) 08.03.07, 09:27 Aga, jaki zamawiałaś rozmiar? My mamy 29, ale w sumie żałuję, że nie wzięłam 30. Sandałki są dobre, ale mają tylko odrobinę zapasu, a to przecież dopiero marzec... nie wiem dlaczego o tym nie pomyślałam jak je zamawiałam pozostaje tylko mieć nadzieję, że teraz Mai nóżka nie urośnie tak szybko, tym bardziej, że od jesieni urosła jej o 2 numery pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Dzisiaj przyszły sandałki dla Mai :-) 08.03.07, 09:54 Ja wziełam 31. Mamy spory zapasik, więc myslę, że na całe lato starczy Aga Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 02.03.07, 12:57 www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=149 A czy ten model nadaje się na wysokie podbicie? Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 06.03.07, 12:37 myślę, że ten model bedzie ok. bo ma tam w miejscu podbicia wszyte po bokach gumeczki - więc się bedzie dobrze dopasowywać- jak stópka twojego dziecka jest ciut pulchniejsza to się bucik (właśnie w miejscu podbicia)bedzie łatwo rozciągał Odpowiedz Link Zgłoś
alex55 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 21.03.07, 21:48 super sprawa z tym sklepem, zamowialm juz 3 pary i jestem baaaaardzo zadowolona, chociaz nie berdziej jak moja dzieci Zreszta buty sa solidne, cena jak najbardziej wporzadalu, polecam, szybko, sparwnie, wlasnie wlasnie szybciutka przeyskla, milo symatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
alex55 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 21.03.07, 22:00 to jeszcze raz ja chce dodac ze mozesz zmierzyc stopke bobasa i masz super, jasno podane jaki numer bucika, poza tym wszystko jest tak czytelne, rozmiar bucika obok rozmiar wkladki ekstra sprawa, nie no wogole jestem pod duuuuuzym wrazeniem, tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Co sądzicie o tych butkach? 02.03.07, 21:58 www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=252 Jak z podeszwą, widział ktoś na żywo? Córka ma bardzo szczupłą nogę, ale dość wysokie podbicie. Będą pasowały? Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Pojawiłyt się nowe modele!!!!! 02.03.07, 22:12 W pierwszym "rzucie" byłam rozczarowana. Dziś weszłam były nowe modele bucilów na lato i obkupiłam Majkę kapciowo i na wyjścia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczek Re: Co sądzicie o tych butkach? 02.03.07, 23:58 moja Ola ma wysokie podbicie i miala takie w zeszlym roku,trudno nam sie bylo z nimi rozstac, teraz juz zamowilam na te lato identyczne, wiec powinny pasowac, choc Ola ma nozke dosc szeroka, ale tam jest regulacja na dziurki, ona miala na ostatnia, a bylo chyba 3 Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Re: Co sądzicie o tych butkach? 06.03.07, 12:44 ten sandałek jest na trzy 3 sprzączki - więc chyba juz lepszych nie znajdziesz jesli mowa oczywiście o mozliwość regulacji podbicia a ta podeszwa to na 99 % to sa te modele wtryskowe - ja kiedyś to miałam - sa to specjalne podeszy jakoś tam łączone z cholewką - i dzięki tej podeszwie mają być wyjatkowo lekkie - i takie rzeczywiście były - bardzo leciutkie - własciwie to najlżejsze z Bartków Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 06.03.07, 17:52 Dopiero dzisiaj doszły do mnie buciki zamówione 28.02 - czyli czekałam 6 dni na paczkę. Do tego jedne buciki nie trzymają wymiarów - wkładka miała mieć 16,2cm, a ma tylko 15,4cm, drugie też pomylone - wprawdzie na pudełku napisane jest 25, ale za to wewnątrz buciki w rozmiarze 26 (( Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 06.03.07, 23:22 dostałam wczoraj paczkę z buciorkami dla Matili i Leosia. Czas dostawy jak najbardziej satysfakcjonujący, bo zamawiałam w dniu otwarcia ale póżno w nocy. Wysłane w piatek u mnie w poniedziałek więc całkiem sprawnie. Buty mimo II gatunku są bez zarzutu. Nie dostrzegam żadnych wad, a potrfię się doszukać prawie zawsze we wszystkim Jestem zadowolona, choć wolałabym modele z guma z przodu. Szykuję już drugie zamówienie bo dołożyli sandały dla Dara i Leosiowi też wezmę cos na lato, tylko jeszcze gdybam nad rozmiarem 19/20 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 czy otwiera Wam się druk reklamacyjny? 07.03.07, 14:03 dostałam sandałki, bardzo szybko, są ładne i w ogole super ale za ciasne w podbiciu muszę je odesłać.Chyba, że jakaś mama z Wrocławia chce odkupić po tej samej cenie co w sklepie (oszczednosc na kosztach przesyłki). Sanadłki zółto pomaranczowe, rozm 21, I gat. Otwiera Wam się druk reklamacyjny? bo mnie nie. Które inne sandałki bede dobre dla wysokiego podbicia? Odpowiedz Link Zgłoś
greenland sandałki 07.03.07, 14:16 Czy zamawiał ktoś w koncu te sandalki??? www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=198 Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: sandałki 07.03.07, 17:22 W końcu ja takie zamówiłam i nie jestem zadowolona z zakupu. Po pierwsze buty są za małe ( różnica w podanej długości wkładki, a rzeczywistej wynosi prawie 1cm i dlatego buty są za małe) a po drugie chyba miałam pecha, bo kupiłam drugi gatunek i wygląd wkładki wewnętrznej w obydwu bucikach się różni: w jednym gładka skórka, a wdrugim taka jakby bardziej matowa. Wiem, że jak buty byłyby ubrane to nie byłoby to widoczne, ale muszę te butki sprzedać, bo są za małe i nie wiem, czy ktoś odkupi...Chyba już nie skorzystam z outletu: sparzyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: sandałki 07.03.07, 18:25 Przy zakupach przez internet mozesz wvciagu 10 dni sie rozmyslic i oddac kupiona rzecz. Oczywiscie, jesli nie zostala uszkodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: sandałki 07.03.07, 20:31 Dziękuję za poradę, zorientuję się jak i czy mogę zwrócić te sandałki. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: sandałki 08.03.07, 08:57 Ja też zamówiłam te sandałki, ale przez pomyłkę obsługi dostałam inne w tym samym rozmiarze. Nie będę wymieniać, bo sa ładniejsze Nie ma ich w ofercie outletu. Odpowiedz Link Zgłoś
topcia27 Re: sandałki 08.03.07, 10:05 Hej dziewczyny! Ja też mam problem z numerem bucików. Zamówiłam nr 26 ale okazało się, że numer numerowi nierówny (mam inne Bartki ,też 26 i są sporo mniejsze) i buciki mają ok 2 cm zapasu Zastanawiam się ile 2 letniemu brzdącowi urośnie noga do lata i ile może być zapasu żeby mógł normalnie chodzić (bo narazie paluszki mu ledwie wystają spod ostatniego paska sandałków)??? Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Re: sandałki 09.03.07, 08:49 Hej dziewczyny kupiłam swojej Gabi jeszcze jedne sandałki do przedszkola okazały się za duże. Zadzwoniłam wię do tej Pani Moniki co obsługuje ten sklep Bartek z prośbą o zamianę rozmiaru i bez problemu mi to załatwiła. dobrze wiem że rozmiar rozmiarowi nie jest równy i różne pomyłki tez są nie uniknione. Najwazniejsze, że nie ma problemu z jakąkolwiek zamianą. P. S. Mój mąż też kiedys sprzedawał na allegro i jednym słowem jest przy tym b. duzo zamieszania...i pomyłki były, są i będą. P. s. Dla mnie sklep Bartek jest ok. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: sandałki 21.03.07, 20:19 Hej, podciągam wątek, bo dzisiaj do mnie dotarła paczka z letnimi i wiosennymi bucikami dla dzieciaków (w sumie 4 pary ) Zaszalałam trochę, ale nie żałuję - buciki naprawdę baaardzo fajne i wygodne. No i mam pewność, że nie rozpadną sie po miesiącu użytkowania (inne Bartki, kupione rok czy dwa lata temu nadal wyglądają super). Podoba mi sie pomysł z outletem internetowym - mieszkam w niedużym mieście, mamy mały wybór bucików dla dzieci i zawsze był problem z zakupami. A tak jesteśmy zaopatrzeni na kilka najbliższych miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 czy ktos mial takie sandalki? 21.03.07, 23:20 www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=304 jak sie sprawuja? czy podeszwa jest elastyczna i czy moga byc na wysokie podbicie (jest rzep wiec raczej tak). Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: czy ktos mial takie sandalki? 22.03.07, 10:55 Właśnie takie sandałki zamówiłam dla młodszego synka i bardzo mi sie podobają. Podeszwa dosyć elastyczna, natomiast co do wysokiego podbicia to trudno mi coś powiedzieć, mój synek ma dosyć szczupłe stópki i u niego rzepy naciągamy maksymalnie, żeby nóżka nie ruszała sie na boki. W ubiegłym roku mieliśmy takie: www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=277 i sprawowały sie super, ale jakoś wizualnie bardziej podobają mi sie te zamówione teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: czy ktos mial takie sandalki? 22.03.07, 20:46 Ja mierzyłam kiedyś córce chyba taki sam model, tylko w kolorystyce dziewczęcej. Mimo rzepów wydały mi się za szerokie na jej wąską stópkę, więc myślę, że powinny być dobre dla dziecka z wysokim podbiciem. Podeszwa, o ile pamietam, nie była jakaś super elastyczna, raczej sztywniejsza moim zdaniem. aga Odpowiedz Link Zgłoś