Dodaj do ulubionych

28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK

27.02.07, 15:17
Dowiedziałam się od znajomej (która pracuje w sklepie firmowym), że jutro
jest otwarcie outletu internetowego Bartek - podobno dopiero jutro będą
puszczać newslettery smile

Ciekawe , ciekawe
Obserwuj wątek
    • moni303 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 16:15
      a gdzie ten sklep będzie otwary w jakim miescie
      • mamkube Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 16:53
        własnie gdzie???
        • kaliaa Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 17:00
          dziewczny co Wy czytac zre zrozumieniem nie umiecie? napisala wyraznie:
          OUTLETU INTERNETOWEGO'
          czyli w sieci!!!
          • mamkube Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 17:09
            hehe...no taksmile)) ale krzyczec nie trzebasmile)))
            • kaliaa Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 17:42
              nie krzycze - specjalnie to napisalam duzymi literami zeby nastepne
              forumowiczki nie zadawaly takich pytan, bo na pewno by sie jeszcze niejedna
              spytala, a tak duzymi literami jest czytelniej.
    • maja285 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 27.02.07, 20:49
      bardzo dziwne.....przecież Bartek nie zgadza sie na sprzedaż internetową
      • monika_wroclaw outlet BARTEK - już jest 27.02.07, 23:50
        oto link www.outlet.bartek.com.pl/

pozdrawiam
        • jarus111 Skąd się wziął internetowy outlet BARTEK ?????? 28.02.07, 08:07
          To odpowiedź BARTKA na spadek jakości bucików sprowadzanych obecnie z Chin.
        • robalrobal Re: outlet BARTEK - już jest 28.02.07, 08:21
          Do bani ten outlet! Same nieciekawe modele (oglądałam rozmiarówkę przedszkolną i szkolną) a i ceny wcale nie rewelacyjne..
          • kaliaa Re: outlet BARTEK - już jest 28.02.07, 09:23
            rozmiary najmniejsze brzydkie i ceny wysokie jak za takie modele
            • myfka.k Re: outlet BARTEK - już jest 28.02.07, 10:05
              Co ty piszesz kochana - nie wiesz co to to jest outlet?????????
              W outlecie sprzedawane są resztki starych kolekcji!!!!
              To co tu wymagać - dla mnie bomba - mam pewność że buty są b.d jakości - a ceny
              z pewnośćią niższa od standardowych cen. - teraz wkońcu będe mogła sobie
              pozwolić na zakup Bartków smile
    • benitaa2 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 09:44
      a jesli cena ok,to buty 2 gatunku i nie wiadomo z jaka wada
    • sefora74 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 10:03
      szczerze mówiąć troche pojechali z tą ofertą, modele nieciekawe i wypychają
      towar który im zalega w II gatunku z niewiadomą wadą jednym słowem narazie nic
      ciekawego
      • myfka.k Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 10:24
        to jest OUTLET !!! A oferta outletu to jest właśnie towar który zalega (z
        zeszłych sezonów) i ten w II gatunku.
        No co wy jakieś niedzisiejsze jesteście czy co?
        A jeśli chodzi o tą wadę - to jak sie kliknie na ten dany model (w II gat.) to
        przy słowie
        Gatunek: II jest taka chmurka i jak na nią klikniemy to wyskakuje opis co z tym
        butem jest nie tak

Ja juz wszystko obcykałam smile
        • benitaa2 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 12:38
          mhm...opis wady to jednak za moło,żęby kupić taki buty-powinno być zdjęcie
      • mmala6 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 10:27
        wiekszosc z tych bucikow zalega w sklepach, przecenione od zawsze.
        Interesuja mnie te sandalki, chce kupic synkowi do zlobka.Zawsze mial takie na
        rzepy z zakrytymi palcami, czy ktoras z Was miala te ponizej i jak sie sprawuja?
        www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=165
        • fasolka99 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 11:49
          Moje dzieci mialy juz lacznie z 10 par tego modelu. Sa to jedyne buty Bartka,
          na ktore absolutnie nie narzekam, a i ortopedzie sie podobaly smile
          • mmala6 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 12:34
            Naprawde? dziekismile
            napisz mi tylko prosze jaka jest podeszwa, czy latwo sie zgina czy raczej
            sztywna?
    • mysielka Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 11:27
      a ja juz kupilam w outlecie i bardzo mi sie podoba - wszystko bardzo czytelne,
      ceny super no i najwazniejsze ze przesylka w dniu dzisiejszym gratis!!!!
      • monjar6 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 11:31
        Hej ja również kupiłam model sandałków niebieskich z morosmile)Rozm.27, gat.I i za
        79,90 a przesyłka gratis więc to się opłaca, jest to jednak jeden z niewielu
        modeli ciekawychsmile)Pozdrawiam-Monika
        • kuczynska78 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 28.02.07, 13:08
          Ja juz kupiłam, starszej corce sandałki w rozmiarze 31.Mam juz z głowy buty dla
          niej na lato i wiosne(te wczesniej zakupiłam w Woskarze) smile
          Aga
          • mmala6 a gdzie jest napisane ze przesylka dzis gratis?? 28.02.07, 14:10
            bo slepa jestem.
            • monika_wroclaw Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 14:17
              Ja dostałam taką informację mailem, że dzisiaj przesyłka gratis dla osób
              zarejestrowanych w serwisie.

pozdrawiam
              • kuczynska78 Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 14:20
                Jak płaciłam to nic nie doliczyli do kosztów przesyłki.
                Aga
                • monika_wroclaw Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 14:35
                  Kupiłam właśnie dla Mai sandałki, płatnośc za pobraniem, przesyłka gratis.
                  Gatunek I za 79,90zł.
                  Także myślę, że warto smile
                  Sandałki wyglądają tak
                  www.bartek.com.pl/sklep/foto/midi/66512-69512-63512-j37_2007_02_17_18_21_44.jpg
                  • kuczynska78 Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 14:51
                    Kupiłam identyczne dla Oliwki smile
                    Dla Hanki (2 latka) już nie mieli niestety żadnych fajnych...
                    Ale i tak już mam niezły start na lato
                    Aga
                    • iwek33 Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 15:04
                      Oglądałam te sandałki w zeszłym roku latem, ale ta podeszwa dość sztywna była.
                      • greenland Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 15:16
                        > Oglądałam te sandałki w zeszłym roku latem, ale ta podeszwa dość sztywna była.

w tych rózowych? czy moze w błękitnych?
                        • iwek33 Re: a gdzie jest napisane ze przesylka dzis grati 28.02.07, 15:27
                          Oglądałam inne, czarno-żółte ale z taką podeszwą.
                        • s.ivona Re: a ja mam problem z numeracja:( 28.02.07, 15:28
                          pomozcie

buty kozaki maja wkladke 17 cm (wkladka jest prawie juz na styk ze stopa)
                          w opisie butow jest np rozmiar 26 = 17,4 cm to jest to dlugosc stopy czy
                          dlugosc wkladki?
                          • mysielka Re: a ja mam problem z numeracja:( 28.02.07, 16:15
                            www.bartek.com.pl/sklep/site.php?id=28
                            wejdz tu i masz instrukcje jak zmierzyc prawidlowo obuwie
                      • monika_wroclaw do iwek 28.02.07, 15:36
                        Iwek, mój Alek ma z zeszłego roku sandały z identyczną podeszwą ( sandały są
                        beżowo-oliwkowe ) i podeszwa jest elastyczna. Zresztą Alek bardzo lubił w nich
                        chodzić, dlatego zdecydowałam się na takie dla Mai, a jakie będą to się okaże :-
                        ) mam nadzieję, że takie jak te Alka smile
                        • pade do moniki 28.02.07, 17:13
                          na jaką stópkę są te sandałki?
                          Paulisia ma wąską, nie ma podbicia, będą się nadawały?
    • pia_ Widział ktoś ten model na żywo? 28.02.07, 15:44
      Raczej mało praktyczne, ale ciekawe
      www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=161
      • s.ivona Re: do Iwek 28.02.07, 15:50
        Iwek a w jakim wieku byl Twoj syn gdy chodzil w tych sandalkach? A corka ile
        bedzie miala latem? jaki rozmiar kupilas? bralas jakis zapas?
        chodz mi te buty po glowie ale mam dylemat...do tej pory chodzil w sandalkach
        bartka takich z zabudowanymi palcami i wylana guma. nie wiem tylko czy w np
        rozm 26-27 takie produkuja. chyba nie, prawda?uncertain

nie moge sie tez zdecydowac na rozmiar;/ jak syn teraz ma wkladke 17 to czy
        rozm 27 bedzie dobry czy za maly? ale 28 to mi sie wydaje duzo za duze...
        • iwek33 Re: do Iwek 28.02.07, 15:58
          Ja napisałam o sandałkach z taką podeszwą:
          www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=186
          W zeszłym roku kupowałam w rozmiarze 32, ale ten model nam się średnio podobał,
          bo właśnie podeszwa zginała się nie za palcami tylko "przed piętą", i ten
          zaokrąglony tył podeszwy bardzo przeszkadzał synkowi, jakoś śmiesznie się
          kołysał. W końcu kupiłam podobne,ale na całkiem innej podeszwie. Ale być może
          innemu dziecku mogło wcale nie przeszkadzać to, co nam smile
          • majkagra ? 28.02.07, 16:59
            Dziewczyny, a czy orientujecie się, czy poniższe butki będą nadawały się dla
            dziecka o wyższym podbiciu?

www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=62
            • pade Re: ? 28.02.07, 17:32
              Nie za bardzo, one są na naprawdę wąską stópkę
              na moją córę bez podbicia były akurat, tylko w kostce za szerokiesmile
              • majkagra Dziekuję pade:) 28.02.07, 17:46
                • monika_wroclaw do pade:) 28.02.07, 19:46
                  Mój Alek ma bardzo wąską stopę i to były jedyne które mu trzymały stopę.
                  Te Alka są w rozmiarze 34, są bardzo podobne to tych różowych, jedyna różnica
                  jest taka, że mają taką jaby częściowo zabudowaną piętę.
                  Dzisiaj je wyjęłam i jeszcze raz sprawdziłam tą podeszwę, może nie jest ona
                  jakaś super miękka, ale jest taka sprężysta i ugina się w palcach.

Te co miała Iwek były zupełnie inne na górze, więc może dlatego gorzej się w
                  nich chodziło, bo trzymały tylko kostkę i palce, te Alka trzymają całą stopę.

Dla Mai kupiłam rozmiar 29, mają długość wkładki 19,5cm, a Mai stopa stopa ma
                  niecałe 18,5cm w tej chwili.
                  • pade Re: do pade:) 28.02.07, 20:27
                    dziękismile
                    spóżniłam się, już nie ma ani jednej parysmile))
    • dzieci24h oj jak mnie łatwo namówić na takie zakupy :o) 28.02.07, 17:30
      kupiłam dla Leo i Matili ! Darowi się nie podobają żadne ale to już w końcu
      kawaler wink
      • myfka.k Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córki :) 02.03.07, 08:42
        Znalazłam ładny model dla mojej Gabi tu:
        outlet.bartek.com.pl/produkty.php?start=36&id_kategorii=1
        ten T-9157/X12 II - taki różowy trzewiczek na rzepy - będzie idealny na wiosnę!!
        A jeśli chodzi o te II- gie gatunki to wam powiem szczerze że te wady to b.
        często są praktycznie niewidoczne i jakby o tej wadzie nie powiedzieli to
        klient by jej nie zauważył - tak mówiła koleżanka - ekspedientka z Bartka - i
        ja sama osobiście to często te II gat. kupuje bo sa dużo tańsze.
        • monika_wroclaw do myfka.k 02.03.07, 08:53
          Miałam kiedyś takie różowe dla Mai, fajne są, ale strasznie się zdzierają
          czubki i wewnątrzna strona, jak dzieco obetrze nózką o nózkę to już jest ślad,
          jesli to Ci nie przeszkadza to polecam, Maja uwielbiała w nich chodzić, więc
          pewnie są wygodne smile

pozdrawiam
          • misia_75 do monika_wroclaw 02.03.07, 12:43
            monika_wroclaw napisała:

> Miałam kiedyś takie różowe dla Mai, fajne są, ale strasznie się zdzierają
            > czubki i wewnątrzna strona, jak dzieco obetrze nózką o nózkę to już jest
            ślad,
            > jesli to Ci nie przeszkadza to polecam, Maja uwielbiała w nich chodzić, więc
            > pewnie są wygodne smile
            >
            > pozdrawiam

A czy nadają się one dla dziecka z wysokim podbiciem?
        • kuczynska78 Re: Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córk 02.03.07, 12:45
          Ja własnie dokupiłam sandałki dla drugiej córy i lato mam obstawione, uff smile
          Może tylko jakies tenisówki dokupie.
          Aga
          • czarna_maruda Re: Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córk 02.03.07, 12:56
            Te różowe z białymi paskami, zgadzam się z Moniką, fatalnie zdzierają się
            czubki!
            • myfka.k Re: Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córk 02.03.07, 15:08
              moją mała to tak eksploatuje buty, że czy to I czy V gat (nawet gdyby był) –
              to buty po miesiącu wyglądają tak samo smile
              Więc ja często kupuje II gat. – oczywiście zawsze upewniam się że wada nie
              zaszkodzi dziecku ( a przecież ani wystający klej ani fałdka skóry na pięcie (
              na wierzchu cholewki ) nie zaszkodzi
              MAM racje??????
              • czarna_maruda Re: Dodali kilka nowych modeli - mam coś dla córk 03.03.07, 00:03
                Maszsmile
                • monika_wroclaw Dzisiaj przyszły sandałki dla Mai :-) 05.03.07, 16:31
                  Maja jest zachwycona, od powrotu z przedszkola cały czas w nich chodzi, biega,
                  tańczy.. smile
                  Sandałki na żywo podobają mi się nawet bardziej niż na zdjęciu i świetnie
                  trzymają nóżkę.

pozdrawiam
                  • kuczynska78 Re: Dzisiaj przyszły sandałki dla Mai :-) 07.03.07, 17:47
                    Dziś przyszły też dla oliwki. Jestem bardzo zadowolona, nie mam nic do
                    zarzucenia. Teraz czekam jeszcze na sandałki dla Hanii, bo zamawiałam później.
                    Pozdrawiam
                    aga
                    • monika_wroclaw Re: Dzisiaj przyszły sandałki dla Mai :-) 08.03.07, 09:27
                      Aga, jaki zamawiałaś rozmiar?

My mamy 29, ale w sumie żałuję, że nie wzięłam 30. Sandałki są dobre, ale mają
                      tylko odrobinę zapasu, a to przecież dopiero marzec... nie wiem dlaczego o tym
                      nie pomyślałam jak je zamawiałam wink pozostaje tylko mieć nadzieję, że teraz
                      Mai nóżka nie urośnie tak szybko, tym bardziej, że od jesieni urosła jej o 2
                      numery smile

pozdrawiam
                      • kuczynska78 Re: Dzisiaj przyszły sandałki dla Mai :-) 08.03.07, 09:54
                        Ja wziełam 31. Mamy spory zapasik, więc myslę, że na całe lato starczy
                        Aga
    • misia_75 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 02.03.07, 12:57
      www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=149
      A czy ten model nadaje się na wysokie podbicie?
      • myfka.k Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 06.03.07, 12:37
        myślę, że ten model bedzie ok. bo ma tam w miejscu podbicia wszyte po bokach
        gumeczki - więc się bedzie dobrze dopasowywać- jak stópka twojego dziecka jest
        ciut pulchniejsza to się bucik (właśnie w miejscu podbicia)bedzie łatwo
        rozciągał
        • alex55 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 21.03.07, 21:48
          super sprawa z tym sklepem, zamowialm juz 3 pary i jestem baaaaardzo
          zadowolona, chociaz nie berdziej jak moja dziecismile Zreszta buty sa solidne,
          cena jak najbardziej wporzadalu, polecam, szybko, sparwnie, wlasnie wlasnie
          szybciutka przeyskla, milo symatycznie
          • alex55 Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 21.03.07, 22:00
            to jeszcze raz jasmile chce dodac ze mozesz zmierzyc stopke bobasa i masz super,
            jasno podane jaki numer bucika, poza tym wszystko jest tak czytelne, rozmiar
            bucika obok rozmiar wkladki ekstra sprawa, nie no wogole jestem pod duuuuuzym
            wrazeniem, tak trzymac
    • pasmo30 Co sądzicie o tych butkach? 02.03.07, 21:58
      www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=252
      Jak z podeszwą, widział ktoś na żywo? Córka ma bardzo szczupłą nogę, ale dość
      wysokie podbicie. Będą pasowały?
      • mokrasa Pojawiłyt się nowe modele!!!!! 02.03.07, 22:12
        W pierwszym "rzucie" byłam rozczarowana. Dziś weszłam były nowe modele bucilów
        na lato i obkupiłam Majkę kapciowo i na wyjścia!!!!
      • kuleczek Re: Co sądzicie o tych butkach? 02.03.07, 23:58
        moja Ola ma wysokie podbicie i miala takie w zeszlym roku,trudno nam sie bylo z
        nimi rozstac, teraz juz zamowilam na te lato identyczne, wiec powinny pasowac,
        choc Ola ma nozke dosc szeroka, ale tam jest regulacja na dziurki, ona miala na
        ostatnia, a bylo chyba 3
      • myfka.k Re: Co sądzicie o tych butkach? 06.03.07, 12:44
        ten sandałek jest na trzy 3 sprzączki - więc chyba juz lepszych nie znajdziesz
        jesli mowa oczywiście o mozliwość regulacji podbicia smile
        a ta podeszwa to na 99 % to sa te modele wtryskowe - ja kiedyś to miałam - sa
        to specjalne podeszy jakoś tam łączone z cholewką - i dzięki tej podeszwie
        mają być wyjatkowo lekkie - i takie rzeczywiście były smile - bardzo leciutkie -
        własciwie to najlżejsze z Bartków
        • myfka.k To powyżej to odp. na pytanie pasmo 30 06.03.07, 12:51
          j.w.
    • primka Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 06.03.07, 17:52
      Dopiero dzisiaj doszły do mnie buciki zamówione 28.02 - czyli czekałam 6 dni na
      paczkę.
      Do tego jedne buciki nie trzymają wymiarów - wkładka miała mieć 16,2cm, a ma
      tylko 15,4cm, drugie też pomylone - wprawdzie na pudełku napisane jest 25, ale
      za to wewnątrz buciki w rozmiarze 26 sad((
    • detinka Re: 28 luty otwarcie sklep - outlet BARTEK 06.03.07, 23:22
      dostałam wczoraj paczkę z buciorkami dla Matili i Leosia. Czas dostawy jak
      najbardziej satysfakcjonujący, bo zamawiałam w dniu otwarcia ale póżno w nocy.
      Wysłane w piatek u mnie w poniedziałek więc całkiem sprawnie.
      Buty mimo II gatunku są bez zarzutu. Nie dostrzegam żadnych wad, a potrfię się
      doszukać prawie zawsze we wszystkim wink
      Jestem zadowolona, choć wolałabym modele z guma z przodu. Szykuję już drugie
      zamówienie bo dołożyli sandały dla Dara i Leosiowi też wezmę cos na lato, tylko
      jeszcze gdybam nad rozmiarem 19/20 ???
      • mmala6 czy otwiera Wam się druk reklamacyjny? 07.03.07, 14:03
        dostałam sandałki, bardzo szybko, są ładne i w ogole super ale za ciasne w
        podbiciusad muszę je odesłać.Chyba, że jakaś mama z Wrocławia chce odkupić po
        tej samej cenie co w sklepie (oszczednosc na kosztach przesyłki). Sanadłki
        zółto pomaranczowe, rozm 21, I gat.
        Otwiera Wam się druk reklamacyjny? bo mnie nie.

Które inne sandałki bede dobre dla wysokiego podbicia?
    • greenland sandałki 07.03.07, 14:16
      Czy zamawiał ktoś w koncu te sandalki???

www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=198
      • iwek33 Re: sandałki 07.03.07, 17:22
        W końcu ja takie zamówiłam i nie jestem zadowolona z zakupu. Po pierwsze buty
        są za małe ( różnica w podanej długości wkładki, a rzeczywistej wynosi prawie
        1cm i dlatego buty są za małe) a po drugie chyba miałam pecha, bo kupiłam drugi
        gatunek i wygląd wkładki wewnętrznej w obydwu bucikach się różni: w jednym
        gładka skórka, a wdrugim taka jakby bardziej matowa. Wiem, że jak buty byłyby
        ubrane to nie byłoby to widoczne, ale muszę te butki sprzedać, bo są za małe i
        nie wiem, czy ktoś odkupi...Chyba już nie skorzystam z outletu: sparzyłam się.
        • bonkreta Re: sandałki 07.03.07, 18:25
          Przy zakupach przez internet mozesz wvciagu 10 dni sie rozmyslic i oddac
          kupiona rzecz. Oczywiscie, jesli nie zostala uszkodzona.
          • iwek33 Re: sandałki 07.03.07, 20:31
            Dziękuję za poradę, zorientuję się jak i czy mogę zwrócić te sandałki.
      • marcyszka Re: sandałki 08.03.07, 08:57
        Ja też zamówiłam te sandałki, ale przez pomyłkę obsługi dostałam inne w tym
        samym rozmiarze.
        Nie będę wymieniać, bo sa ładniejsze wink Nie ma ich w ofercie outletu.
        • topcia27 Re: sandałki 08.03.07, 10:05
          Hej dziewczyny! Ja też mam problem z numerem bucików. Zamówiłam nr 26 ale
          okazało się, że numer numerowi nierówny (mam inne Bartki ,też 26 i są sporo
          mniejsze) i buciki mają ok 2 cm zapasusad Zastanawiam się ile 2 letniemu
          brzdącowi urośnie noga do lata i ile może być zapasu żeby mógł normalnie
          chodzić (bo narazie paluszki mu ledwie wystają spod ostatniego paska
          sandałków)???
          • myfka.k Re: sandałki 09.03.07, 08:49
            Hej dziewczyny

kupiłam swojej Gabi jeszcze jedne sandałki do przedszkola okazały się za
            duże. Zadzwoniłam wię do tej Pani Moniki co obsługuje ten sklep Bartek z prośbą
            o zamianę rozmiaru i bez problemu mi to załatwiła. smile
            dobrze wiem że rozmiar rozmiarowi nie jest równy i różne pomyłki tez są nie
            uniknione. Najwazniejsze, że nie ma problemu z jakąkolwiek zamianą.
            P. S. Mój mąż też kiedys sprzedawał na allegro i jednym słowem jest przy tym b.
            duzo zamieszania...i pomyłki były, są i będą.
            P. s. Dla mnie sklep Bartek jest ok.
            Pozdr

• mama_pyzuni Re: sandałki 21.03.07, 20:19
              Hej,
              podciągam wątek, bo dzisiaj do mnie dotarła paczka z letnimi i wiosennymi
              bucikami dla dzieciaków (w sumie 4 pary smile)
              Zaszalałam trochę, ale nie żałuję - buciki naprawdę baaardzo fajne i wygodne.
              No i mam pewność, że nie rozpadną sie po miesiącu użytkowania (inne Bartki,
              kupione rok czy dwa lata temu nadal wyglądają super).
              Podoba mi sie pomysł z outletem internetowym - mieszkam w niedużym mieście,
              mamy mały wybór bucików dla dzieci i zawsze był problem z zakupami.
              A tak jesteśmy zaopatrzeni na kilka najbliższych miesięcy smile
    • mmala6 czy ktos mial takie sandalki? 21.03.07, 23:20
      www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=304
      jak sie sprawuja? czy podeszwa jest elastyczna i czy moga byc na wysokie
      podbicie (jest rzep wiec raczej tak).
      • mama_pyzuni Re: czy ktos mial takie sandalki? 22.03.07, 10:55
        Właśnie takie sandałki zamówiłam dla młodszego synka i bardzo mi sie podobają.
        Podeszwa dosyć elastyczna, natomiast co do wysokiego podbicia to trudno mi coś
        powiedzieć, mój synek ma dosyć szczupłe stópki i u niego rzepy naciągamy
        maksymalnie, żeby nóżka nie ruszała sie na boki.
        W ubiegłym roku mieliśmy takie:
        www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=277
        i sprawowały sie super, ale jakoś wizualnie bardziej podobają mi sie te
        zamówione teraz.
        • agni71 Re: czy ktos mial takie sandalki? 22.03.07, 20:46
          Ja mierzyłam kiedyś córce chyba taki sam model, tylko w kolorystyce
          dziewczęcej. Mimo rzepów wydały mi się za szerokie na jej wąską stópkę, więc
          myślę, że powinny być dobre dla dziecka z wysokim podbiciem. Podeszwa, o ile
          pamietam, nie była jakaś super elastyczna, raczej sztywniejsza moim zdaniem.

aga
          • mmala6 Re: czy ktos mial takie sandalki? 22.03.07, 22:12
            Dziekuje za infosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka