chwilka9 24.05.07, 13:52 Moja chrześnica ma bierzmowanie. Pojęcia nie mam czy daje sie jakies prezenty? Jeśli tak, to jakie? za moich czasów nic nie było ale teraz to podobno nawet przyjecia sie wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: prezent na bierzmowanie 24.05.07, 13:53 chwilka9 napisała: > Moja chrześnica ma bierzmowanie. Pojęcia nie mam czy daje sie jakies > prezenty? Jeśli tak, to jakie? za moich czasów nic nie było ale teraz to > podobno nawet przyjecia sie wyprawia. Przyjęcia? to jakaś nowość Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: prezent na bierzmowanie 24.05.07, 14:07 Ja kupiłam zegarek- chrześnica wybrała go sama. Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: prezent na bierzmowanie 24.05.07, 14:12 Tutaj się też nad tym zastanawiałam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46&w=57085537 Wybrnęłam z dylematu kupując "na pamiątkę" srebrny wisiorek (mini kolia z motylków) z łańcuszkiem. Takie symboliczne, ale myślę, że miłe, aby jakaś pamiątka została Bierzmowanej/Bierzmowanemu. Po bierzmowaniu poszliśmy do fajnej lodziarni PS Ale się napatrzyłam mody młodzieżowej - niestety, większości przydałyby się rady stylisty... (zwłaszcza tym z gołymi brzuchami) Odpowiedz Link Zgłoś