oliwe Re: Kubek niekapek-jaki najleszy? 14.06.07, 01:09 szczerze mówiąc nie wiem. Każdy ma wady, przynalmniej z tych, które ja miałam. Gerber - niestety zakręcał się ciężko i nie ustawiał dziubka na środku a przy tym zanim się zassał to z niego kapało, poza tym ma tyle zakamarków, że trudno go wyczyścic. Baby ono zamykał się na wcisk więc łatwo było ustawić dziubek na środku, mało zakamarków w sumie spoko tylko dla początkującego dziecka za gruby dziubek, jak dziecko się nauczy to się sprawdza. Canpol - zakręca i ustawia się bez problemu ale wypada gumowa zassawka i zaczyna się z niego lać, sporadycznie ale to się zdarza co nigdy nie miało miejsca w innych. Mam też kubek z Ikei ale ten nie ma ej zassawki wogóle i o jest niestety kapek a nie niekapek Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Kubek niekapek-jaki najleszy? 14.06.07, 10:38 ja mam taki nuby inie cieknie ważne, zeby ustnik był suchy przy zakręcaniu i spisuje się znakomicie www.allegro.pl/item201731221_nuby_bidon_nie_kapek_300ml_12_nowosc.html można potem dokupić same ustniki jak się zużyją Odpowiedz Link Zgłoś
abit26 Re: Kubek niekapek-jaki najleszy? 14.06.07, 10:46 Wypróbowaliśmy wiele kubków. Najlepiej sprawdził się niekapek Avent. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: avent 14.06.07, 10:54 mimo, ze ostatnio Pan Zawistowski w TVN Style nie polecal niekapkow, ze psuja zgryz i cos tam jeszcze. zalecal nauke picia ze zwyklego kubeczka w domu i bidon ze slomka na wycieczce Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: avent, nuby 14.06.07, 10:57 Przy starszaku przeszlismy przez wszystkie aventy, sa dobre poza tym, ze dziubek nielatwo sie czysci. Corce kupilam na probe Nuby z silikonowym ustnikiem - duzo prostszy niz avent, latwiejszy do czyszczenia, 9-miesieczniak od razu zalapal jak z niego pic, p;olecam www.allegro.pl/item194648131_ok_nuby_kubek_niekapek_ustnik_silikon_210.html Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: Avent 14.06.07, 11:08 Kupowałam też inne, ale żaden nie miał tak dobrze zaprojektowanego zaworka. W avent możesz kupić oddzielnie zaworki, jak Ci się zniszczy jeden a w innych nie spotkałam. Ponadto z aventu niekapka możesz zrobić zwykły z dziubkim zdejmując gumkę. Czyszczę dzibek patyczkiem do uszu na bieżąco i nie mam problemów z utrzymaniem go w czystości. I nie rozumiem, jak niekapek ma wpływać na zgryz? Odpowiedz Link Zgłoś