ania2601 26.06.07, 10:16 Dziewczyny gdzie w Warszawie można kupić ładną pościel do wózka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszkolc1 Re: Pościel do wózka 30.06.07, 00:10 A po co Ci posciel do wozka??? Poduszka,to tak jak w lozeczku-dla noworodka odpada.Z kolderki tez bym zrezygnowala,wystarczy polarowy kocyk albo spiworek na chlodniejsze dni.Na zime przyda sie grubszy spiworek,poduszka i koldra w tym okresie tez sie nie przyda.Zrobisz jak zechcesz ale radze sie zastanowic.Szkoda wyrzucac pieniadze.Jak widze te biedne dzieci lezace na puchowych poduchach /zapadajace sie w nie/,okryte dodatkowo kolderka,to mi ich zal,zwlaszcza w wielkie upaly. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Pościel do wózka 30.06.07, 13:58 Posciel do wozka jest NIEPOTRZEBNA. wystarczy na materacyk polozyc kocyk lub pieluszke a malucha przykryc drugim kocykiem badz cienka pielucha.Poduszki nie uzywa sie ani w wozku ani w lozeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
pasodoble Re: Pościel do wózka 30.06.07, 14:55 Pościel do wózka to zbędny zakup. Naprawdę sie nie przydaje, wystarczy flanelowa pieluszka czy kocyk. Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Pościel do wózka 30.06.07, 16:11 zgadzam się zbędny wydatek sama zrobiłam ten błąd kiedys i też kupiłam - nigdy jej nie użyłam ....... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś