malina222 05.07.07, 12:06 Nestle? Ja jeszcze nie Nic mi nie przysłali mimo że zamówiłam pod koniec maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mw144 Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 05.07.07, 12:31 Nic nie dostałam, też zamawiałam pod koniec maja. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniamum Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 05.07.07, 12:38 cisza jak na razie...moze jak sie wiecej kobiet wpisze napiszemy zbiorowa skarge do producenta Odpowiedz Link Zgłoś
kiniamum komunikat ze strony nestle... 05.07.07, 12:43 Drodzy Rodzice! Tegoroczna edycja Sklepiku Niebieskiego Misia dobiegła końca. Aktualnie trwa wysyłka nagród. Dziękujemy za udział wszystkim uczestniczkom i uczestnikom promocji. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym Serwisem Konsumenta (tel. 0 801 375 366). Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Re: komunikat ze strony nestle... 05.07.07, 13:45 Ja wysłałam w pierwszej połowie maja i też nic jeszcze nie mam, ale z Hippa czekałam 2,5 miesiaca więc mam nadzieję,ze nie pobiją ich rekordu...a co zamawiałyście, bo my tylko książeczkę z Puchatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna10 a ja dostałam:-) 05.07.07, 15:04 kocyk, bardzo fajny i milusi i klipsa. Wysłałam na początku maja a dostałam na początku lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
malina222 Re: a ja dostałam:-) 05.07.07, 15:50 Ja zamówiłam książeczkę i kartonowe pudełko (będzie na resztę książeczek) Odpowiedz Link Zgłoś
iza9919 Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 05.07.07, 16:13 Zadzwońcie pod numer 022 607 26 34 i się dopomnijcie, bo inaczej to raczej nie dostaniecie. Napewno usłyszycie ściemę że nie ma Was jeszcze na liście Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi3 Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 05.07.07, 17:21 O! A ja nic nie zamawiałam a dziś dostałam bezpłatne próbki kaszek i mleczka dla Kasi! Odpowiedz Link Zgłoś
malina222 Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 05.07.07, 18:40 Takie próbki to sami przysyłają ale my tu piszemy o nagrodach za kody z opakowań, które trzeba było wysłać i wybrać sobie jakąś rzecz z katalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: dzis dostałam 05.07.07, 22:56 Musze zadzwonic. Wyslalam na poczatku kwietnia na ksiazke i torbe, dobrze, ze poleconym. Jutro im sie przypomne. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 06.07.07, 11:13 zamawialam przewodnik pascala, pudelko i lyzeczke, wysylalam pod koniec maja, jeszcze nie otrzymalam dziewczyny z innego forum dzwonily, na wysylke maja 8 tygodni, teraz wysylaja zamowienia z poczatku maja. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 06.07.07, 13:08 Wysłałam kody pod koniec maja i jeszcze też nic nie dostałam a zamówiłam zestaw śniadaniowy. Poczekam jeszcze trochę, mam nadzieję, że przyślą Odpowiedz Link Zgłoś
eska19 JA dostałam tydzien temu 06.07.07, 13:19 Zamawialam jakos koniec marca/poczatek kwietnia, czyli wychodzi ze po 3 miesiacach. Trzeba czekac. Wczesniej tez slyszalam ze sie tyle czeka wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eska19 Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 06.07.07, 13:20 I jeszcze dodam ze przyszlo dzien po urodzinach corci, moze oni wlasnie w te urodziny chca trafic zeby bylo jako prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 24.08.07, 15:36 Wyslalam kody pod koniec promocji. Do tej pory nie otrzymalam nagrody wiec napisalm do Nestle, odpisali mi ze paczke wyslali mniedzy 27 lipca a 6 sierpnia. Dziś jest 24 sierpnia a paczki dalej nie ma.. Czy ktoś tez jeszcze nie dostal? Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 24.08.07, 15:43 tak jak ty wysłałam pod koiec promocji i jeszcze nic nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 25.08.07, 10:31 aha.. wiec mam nadzieje ze jeszcze dostaniemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 25.08.07, 12:48 Ja też wciąż czekam, wysyłałam zgłoszenie pod koniec maja... Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 07.09.07, 08:42 Napisałam do Nestle i odpowiedzieli, że moja nagroda została juz wysłana i ze jeśli nie otrzymam do 6 września to mam ich powiadomić. No i dziś jest 7 września a nic nie doszło Czy są jeszcze osoby ktre nie dostały? A moze jest ktoś kto wysyłał kody pod koniec promocji a dostał nagrodę? Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 07.09.07, 09:28 Nancy, a gdzie pisałaś? Jaki jest adres? Bo jakoś mi się nie chce dzwonić (chodzi tylko o książeczkę, więc więcej bym chyba wydzwoniła niz jest warta, jesli jeszcze dodać koszty poleconego którym wysłałam kody) A napisać zawsze można Możesz podac adres? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 07.09.07, 10:11 Jest adres na ich stronie www.nestle.pl/dziecko tam klikasz - "napisz do serwisu konsumenta" czy coś takiego Ja pisałam właśnie wczoraj, bo nie mam w domu stacjonarnego telefonu, żeby zadzwonić, ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi. Nagrody oczywiście nie otrzymałam do dziś ( Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 07.09.07, 10:14 www.nestle.pl/dziecko/ najpierw klikasz "kontakt", a potem zadaj pytanie serwisowi konsumenta. Może jak tak wszyscy zaczniemy ich dziś nękać pytaniami o nagrody to w końcu zacznął działać. Nie chce mi sie wierzyć, że poczta zawaliła w tylu przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 07.09.07, 15:04 No wlasnie jesli jest nas wiecej ktore nie dostały to nie wierze ze to poczta. I pisałam do nich wlasnie tak jak poprzedniczki mowily, przez serwis konsumenta. Dzis juz 7 wrzesnia wiec zgodnie z tym co mi ostatnio napisali ze do 6 paczka musi byc, pisze do nich ze NIE MA. nANapiszcie tez, moze to cos pomoze..Dam znac jak dostane odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 07.09.07, 15:10 "Szanowna Pani, Dziekujemy za wiadomosc i zainteresowanie nasza promocja. W odpowiedzi na Pani pytanie pragne poinformowac, ze Pani zamowienie ze Sklepiku Niebieskiego Misia zostało zrealizowane miedzy 27 lipca, a 6 sierpnia. Mam nadzieje, ze na dniach otrzyma Pnai przesylke. Jesli jednak nie otrzyma Pani przesylki do 6 wrzesnia to bardzo prosze o kontakt z nami, abysmy mogli zlozyc reklamacje na poczcie. z pozdrowieniami Agnieszka Piskala Nestle Serwis Konsumenta" to jest tresc listu jaki dostalam jakis czas temu Nestlé Serwis Konsumenta <Consumer.Service@pl.nestle.com> a to adres serwisu konsum. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 07.09.07, 20:11 Napisałam do nich i dostalam taką odp: "Szanowna Pani, Dziekujemy za wiadomosc. W odpowiedzi na Pani pytanie pragniemy poinformowac, ze przesylka ze Sklepiku Niebieskiego Misia zostala wyslana do Pani 6 sierpnia. Ze wzgledu na fakt, ze Poczta Polska nie doreczyla tej przesylki do Pani w ustawowym czasie 30 dni musimy ze swojej strony zlozyc reklamacje na poczcie i ooczywiscie wyslemy do Pani przesylke ponowanie kurierem lub za potwierdzeniem odbioru. Jesli jednak przesylka dotrze do Pani na dniach prosilibysmy o kontakt, abysmy mogli zaprzestac procedury reklamacyjnej. z pozdrowieniami Agnieszka Piskala Nestle Serwis Konsumenta " Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 08.09.07, 09:33 Identycznego maila dostałam wczoraj, nawet data wysłania paczki ta sama. Mam nadzieję, że kolejna przesyłka dojdzie już bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
monilka24 Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 14.09.07, 20:07 ja też nie dostałam nagrody! znalazłam wasz wątek przypadkowo. Kody wysłałam pod koniec maja i zamawiałam komplet śniadaniowy i 2 łyżeczki. Czy oni wogóle wyślą nam te nalezne nagrody, czy już przepadło? Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 14.09.07, 22:21 też wysyłałam pod koniec maja, ale dostałam już jakiś czas temu bezrękawik niebieski z misiem i łyżeczki. W waszych przypadkach wnioskuje że ktosik z poczty przywłaszcza sobie te prezenty Ja poczcie nie ufam, nie raz jak mi coś przesyłali to paczka wyglądała tak jakby ktoś zaglądał do środka... Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: Dostałyście już coś ze sklepu niebieskiego mi 15.09.07, 09:00 Mnie odpowiedzieli tak, że niby nagroda została do mnie wysłana 30 maja (a nigdy jej nie otrzymałam). Niezbyt smaczna była sugestia, że tym razem wyslą książeczkę za potwierdzeniem odbioru lub kurierem (bo niby co, wg nich kłamię i wyłudzam książkę jeszcze raz?) Bardzo mi się to nie spodobało/ Ale tym które nie dostały nagród sugeruję, żeby jednak napisały do Serwisu Konsumenta, inaczej nikt nic nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk ja dostalam szybko 15.09.07, 22:53 wyslalam w ostatnim mozliwym dniu a dostalam cos kolo 20 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś