olka_sos 24.06.03, 13:14 Hej! Bardzo proszę o opinię na temat wózków Deltim Focus i Deltim Premier. Czy warto kupić - waga i funkcjonalność itp. Z góry dziękuję OLA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulek7 Re: Wózki Deltim 26.06.03, 12:41 Ja też bardzo proszę o opinię!!! Spodobał mi się wózek Deltim Focus... Pozdrawiam Asiulek Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiahf Re: Wózki Deltim 27.06.03, 02:36 Mi tez sie podobal (fokus) ale tylko na zdjeciu. Na forum dowiedzialam sie o jego wadach - raczka nie ma regulacji wysokosci a to przy 20 cm roznicy wysokosci miedzy mna a mezem istotna wada.... Oprocz tego na tym forum ludzie raczej krytykowali jego spacerowke i twarde zawieszenie (chociaz pisza ze jest amortyzowane, wiec w koncu zdecydowalam sie na implast roy sport. Wydaje mi sie ze jest praktyczniejszy pozdrawiam sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1101 Re: Wózki Deltim 30.06.03, 09:18 Cześć, ja używałam Fokusa, co prawda tylko głęboki, i byłam zadowolona, synek też, wózek nie jest ciężki, dobrze amortyzowany, kółka nie za duże ale dobrze się prowadzi i w mieście i w lesie. Spacerówkę sprawiliśmy sobie nową wieć nie sprawdzałam tej od Fokusa. Powodzenia w wybieraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnysek Re: Wózki Deltim 01.07.03, 10:06 ja widziałam ze Focus ma nominacje na najlpeszy produkt Roku 2003 wiec chyba na tle innych wózków wypadł dobrze Odpowiedz Link Zgłoś