aiwilo1 26.07.07, 22:45 Dziewczyny mam pytanie co robicie z fotelikami samochodowymi, gdy Wasze dzieci wyrosną. Często spotykam sie z opinią, żeby używanych nie kupować więc stąd moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: Foteliki samochodowe 27.07.07, 12:41 Sprzedajemy lub kraza po rodzinie, zalezy od aktualnych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Foteliki samochodowe 27.07.07, 13:25 sprzedaję Wiem że nie miał wypadku nie jest uszkodzony to z czystym sumieniem mogę go sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Foteliki samochodowe 27.07.07, 14:12 Oddaje rodzinie. Opinia, zeby nie kupowac uzywanych fotelikow bierze sie stad, ze nie zawsze masz mozliwosc sprawdzenia, czy fotelik nie jest powypadkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Foteliki samochodowe 27.07.07, 19:17 sprzedajemy znajomym. Zarówno oni jak i my wiemy w jakim jest stanie i że nie miał wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: Foteliki samochodowe 09.08.07, 09:12 Dziękuje z odpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sagittario Re: Foteliki samochodowe 09.08.07, 12:41 Cytat: " Odradzamy używania fotelików nabytych z tzw. drugiej ręki, ponieważ nigdy nie wiesz do końca, co się z nimi działo. · Odradzamy eksploatację fotelików samochodowych przez okres dłuższy niż 5 lat od daty zakupu. Właściwości produktu mogą niepostrzeżenie ulec pogorszeniu wskutek starzenia się plastiku (m.in. pod wpływem działania promieni słonecznych)." pełna wersja: fotelik.info/pl/faq/index.html#faq14 Polecam przeczytać: fotelik.info/pl/art/fotelik_samochodowy_nowy_czy_uzywany,28.html Pozdrawiam Arek Pika www.sklepbambino.pl Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Foteliki samochodowe 12.08.07, 11:38 ja sprzedaje na allegro - a w zamian kupuję większy- te na allegro. Nie stać mnie na nowy maxi cosi to wolę używany niż jakiś nowy "no name " z marketu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Foteliki samochodowe 12.08.07, 14:50 Sprzedałam na Allegro. Gdyby kupujący dołożył 30 zł, kupiłby taki sam NOWY! - to tak a propos absurdalnych cen osiąganych w licytacji (wystawiłam za 40% ceny zakupu nowego). Odpowiedz Link Zgłoś