Dodaj do ulubionych

wózek Peg Perego Converse

27.06.03, 18:28
czy ktoś może jest szczęśliwym lub mniej zadowolonym posiadaczem tego wózka,
szczególnie modelu z podwoziem Caravell, bo cena jest dosyć atrakcyjna i
nie wiem czy się skusić czy raczej zdecydować się na Chicco Tech 6WD,
Obserwuj wątek
    • tiga1 Re: wózek Peg Perego Converse 27.06.03, 22:44
      Witam,
      widzę, że pytamy się o ten sam wózek tylko na innym stelażu. Czy chcesz go
      kupić dla małej dzidzi? Ja też go dzisiaj oglądałam, podoba mi się, tylko mam
      wątpliwości co do tego, że nie rozkłada się całkowicie do poziomu. Chicco 6WD
      stanowczo odradzam bo jest strasznie ciężki a poza tym jakoś tak jest, że
      Chicco głębokie nie jest polecane. napisz co o tym sądzisz.
      Pozdrawiamy,
      Karolina i sierpniowa Zuzia
      • marscha Re: wózek Peg Perego Converse 28.06.03, 13:56
        Mam termin na początek lipca więc lada dzień, stąd myślę że byłby to wózek od
        samego początku. Jeżeli wierzyć opisowi ( ze strony www.baby.com.pl) to wózek
        rosnie razem z dzieckiem , napewno rozkłada się do poziomu bo ta gondolka
        wygląda jak w normalnym głębokim wózku (zdjęcie tamże) ale nie jestem pewna czy
        spacerówka jest wysoka np. a jak w Inglesianie Magnum czy też raczej niska , bo
        w takiej dziecko mogłoby jeździć aż do 3 roku. Jeżeli widziałaś ten wózek "na
        żywo" to proszę o informację, ewentualnie gdzie można go zobaczyć , w grę
        wchodzi Wrocław lub Poznań ,
        pozdrawiam wraz z lipcowym Antkiem
        • tiga1 Re: wózek Peg Perego Converse 28.06.03, 18:37
          niestety nie powiem Ci gdzie w tych miastach można go zobaczyc ponieważ jestem
          z Warszawy. Oglądałam ten wózek i w rzeczywistości wygląda on trochę inaczej
          niż na zdjęciu. Spacerówka nie rozkłada się całkowicie na płasko, jest pod
          lekkim kątem i stąd moje obawy czy może być dla noworodka. W sklepie
          zaproponowano mi do dokupienia wkładkę z twardym dnem i wtedy podobno jest
          pewność, że dzidzia leży na płaskim. Jesli możesz podjedź do jakiegoś sklepu u
          siebie i go obejrzyj a potem mi napisz co sądzisz. Ja muszę się popytać
          koleżanek i innych doświadczonych osób czy taki wózek mógłby być bo jest bardzo
          fajny. W tym sklepie w którym go oglądałam kosztuje tyle samo co w internecie a
          ja też najpierw go tam znalazłam. Co do wysokości spacerówki - szczerze mówiąc
          nie zwróciłam na to uwagi, ta w Inglesinie jest rzeczywiście wysoko i w
          sklepach mówią, że dla większego dziecka nie będzie ona zbyt dobra. Ale
          ponie3waż u mnie w grę wchopdzi albo Magnum albo ten wózek to podjadę tam w
          tygodniu i dam Ci znać.
          Pozdrawiamy,
          K&Z

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka