iwonaw 02.11.07, 12:26 witam czy ktoś miał te butki? jakie są gatunkowo? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: buty kornecki 02.11.07, 12:31 bardzo dobre gatunkowo buty- łównie ze skóry, dobrze profilowane, zginaja się tam gdzie mają , mają elastyczne podeszwy no i dobrze usztywnioną pięte- kupuje synowi własnie buty z korneckiego, bartka, bata. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: buty kornecki 02.11.07, 13:18 jeszcze nie spotkalam butów Korneckiego ze skóry, wszystkie, które widziałam w sklepie, miały jedynie skórzane wyściółki... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: buty kornecki 02.11.07, 14:06 miała moja córa przepiękne mokasyny, błękitne, delikatne, lekkie...po prostu bajka. Ale co z tego jak po 3 ubraniu wyglądały jakby miały ze 2 sezony a moje dziecie butów nie niszczy. Niestety, paragon wyrzuciłam... Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2007 Re: buty kornecki 02.11.07, 16:33 buty sa rewelacyjne mam dwoch synow i kupilam im zimowe trzewiki ze skory cieple z kozuszkiem polecam Odpowiedz Link Zgłoś