Gość: Madżajna IP: *.welnowiec.net 16.02.05, 15:19 hahahaha.... Guuuuuuppppiiii !!!! Brajna !!!! hehehe !! mateja roxxxx :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Macem Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:23 Kurde po co ja się z lekcji na komandosa zrywałem, tak bym pisał sprawdzian i poczuł ten spmrud ... a tak dzień na - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaMb_oF_GoD Grypka IP: *.local.pl / *.crowley.pl 16.02.05, 15:32 Może po prostu ktoś puścił bączka i wstydzi się przyznać....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malo IsToTne Re: Smród w liceum IP: 83.238.131.* 16.02.05, 15:37 buehehe no ja myslalem ze byl to gaz łzawiacy ale luzacko :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KtOs kTo tAm bYł Re: Smród w liceum IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.02.05, 16:02 Ale jaja fajnie ze smród jak tam wogóle czuć niebyło nic =P=P jak zwykle gazety piszą pierdoły i kłamstwa, a w dodatku macie jakieś przekręcone wiadomości, może jakby zapytali pspby, która tam była to napisali by prawde =P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KtOś KtO tAm bYł Re: Smród w liceum IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.02.05, 16:03 Ale jaja fajnie ze smród jak tam wogóle czuć niebyło nic =P=P jak zwykle gazety piszą pierdoły i kłamstwa, a w dodatku macie jakieś przekręcone wiadomości, może jakby zapytali osoby, która tam była to napisali by prawde =P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Ble Ble SieMka=D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:11 Tylko ze to w ogole nie smierdzialo:D i nie mialo zadnego zapachu:P Poprostu oczy piekly i gardlo podraznialo, i glowa bolalo. Ale jakos nie czulam zeby mialo to jakis specyficzny zapach:D:D GAzety klamia! buehhehe:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: SieMka=D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:37 Gazety kłamią!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:35 ale ta gazeta kłamie! po pierwsze wcale to nie było po 14 tylko po 12 a po drugie to był gaz, który nie ma zapachu. GAZETA KŁAMIE I POWINNI ZAMIEŚCIĆ SPROSTOWANIE A TYTUŁ W GAZECIE SMIERDZĄCE LICEUM JEST OBRAŹLIWY a swoją drogą czemu na necie jest inny? :> Jedyne co tu śmierdzi to gazeta wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandoa Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:40 Spoko,że tak przekręciliścieto co w mojej szkole sie zdarzyło!! Ja tam byłam i tam nic nie śmierdziało!! to był jakiś gaz drażniący!! A nie śmierdzący!! Najpierw dokładnie sie dowiedzcie co sie dzieje a później piszcie!! I moja szkoła nie śmierdzi!! I niepotrzebnie robisie afere!! Jesteście zwykłym brukowcem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja tam byłam!!!!! Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:50 Jesteście zwykłym brukowcem!! I w dodatku kłamiecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: Smród w liceum IP: *.altec.pl 17.02.05, 11:48 po pierwsze w naszej szkole nic nie śmierdziało bo to był gaz drażniący a nie śmierdzący:/ jak zwykle gazety kłamią:/ normalka najpierw sie dowiedcie prawdy a później piszcie:/ moja szkoła jest supel Mateja Ruuleeez:-D:*:*:* pozdro Odpowiedz Link Zgłoś