Dodaj do ulubionych

Smród w liceum

IP: *.welnowiec.net 16.02.05, 15:19
hahahaha.... Guuuuuuppppiiii !!!! Brajna !!!! hehehe !! mateja roxxxx :):)
Obserwuj wątek
    • Gość: Macem Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:23
      Kurde po co ja się z lekcji na komandosa zrywałem, tak bym pisał sprawdzian i
      poczuł ten spmrud ... a tak dzień na -
    • Gość: LaMb_oF_GoD Grypka IP: *.local.pl / *.crowley.pl 16.02.05, 15:32
      Może po prostu ktoś puścił bączka i wstydzi się przyznać....:D
    • Gość: malo IsToTne Re: Smród w liceum IP: 83.238.131.* 16.02.05, 15:37
      buehehe no ja myslalem ze byl to gaz łzawiacy ale luzacko :D:D:D
      • Gość: KtOs kTo tAm bYł Re: Smród w liceum IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.02.05, 16:02
        Ale jaja fajnie ze smród jak tam wogóle czuć niebyło nic =P=P jak zwykle gazety
        piszą pierdoły i kłamstwa, a w dodatku macie jakieś przekręcone wiadomości,
        może jakby zapytali pspby, która tam była to napisali by prawde =P
      • Gość: KtOś KtO tAm bYł Re: Smród w liceum IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.02.05, 16:03
        Ale jaja fajnie ze smród jak tam wogóle czuć niebyło nic =P=P jak zwykle gazety
        piszą pierdoły i kłamstwa, a w dodatku macie jakieś przekręcone wiadomości,
        może jakby zapytali osoby, która tam była to napisali by prawde =P
        • Gość: Ble Ble Ble SieMka=D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:11
          Tylko ze to w ogole nie smierdzialo:D i nie mialo zadnego zapachu:P Poprostu
          oczy piekly i gardlo podraznialo, i glowa bolalo. Ale jakos nie czulam zeby
          mialo to jakis specyficzny zapach:D:D GAzety klamia! buehhehe:D:D
          • Gość: Mimi Re: SieMka=D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:37
            Gazety kłamią!!
      • Gość: złodziej Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:35
        ale ta gazeta kłamie! po pierwsze wcale to nie było po 14 tylko po 12 a po
        drugie to był gaz, który nie ma zapachu. GAZETA KŁAMIE I POWINNI ZAMIEŚCIĆ
        SPROSTOWANIE A TYTUŁ W GAZECIE SMIERDZĄCE LICEUM JEST OBRAŹLIWY a swoją drogą
        czemu na necie jest inny? :> Jedyne co tu śmierdzi to gazeta wyborcza.
    • Gość: Pandoa Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:33
    • Gość: Pandoa Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:40
      Spoko,że tak przekręciliścieto co w mojej szkole sie zdarzyło!! Ja tam byłam i
      tam nic nie śmierdziało!! to był jakiś gaz drażniący!! A nie śmierdzący!!
      Najpierw dokładnie sie dowiedzcie co sie dzieje a później piszcie!! I moja
      szkoła nie śmierdzi!! I niepotrzebnie robisie afere!! Jesteście zwykłym
      brukowcem!!!!!
    • Gość: Ja tam byłam!!!!! Re: Smród w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:50
      Jesteście zwykłym brukowcem!! I w dodatku kłamiecie!!!!
    • Gość: ktoś tam Re: Smród w liceum IP: *.altec.pl 17.02.05, 11:48
      po pierwsze w naszej szkole nic nie śmierdziało bo to był gaz drażniący a nie
      śmierdzący:/ jak zwykle gazety kłamią:/ normalka najpierw sie dowiedcie prawdy
      a później piszcie:/ moja szkoła jest supel Mateja Ruuleeez:-D:*:*:* pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka