akh_1 03.01.08, 22:44 Czy wiecie jaki i gdzie (internet) kupic ciepły śpiworek na sanki? Mam kocyk, ale obawiam sie , ze to zdecydowanie za mało.. W wozku tez ma spiworek i kocyk (1rok i 5 mies). Prosze poradzcie cos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epreis Re: Jaki spiworek na sanki? 04.01.08, 00:07 hmm..sanki?to można gdzieś w polsce jeździć na sankach? (oprócz gór) mój mały jeszcze nie miał okazji a ma 2 latka- pierwszej zimy po urodzeniu był za mały by skorzystać a potem już nieurodzaj..heh, a ja nierozważnie obiecałam mu wojnę na kulki i budowanie bałwana... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Jaki spiworek na sanki? 04.01.08, 10:46 mozesz spiwór z wózka położyc na sanki, ja kupiłam sanki w komplecie ze spiworkiem ale to była porazka był bardzo cienki i mały pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Hmm 04.01.08, 11:22 Moja córka ma 11 miesięcy i była juz na sankach, co prawda tylko 3 razy, bo sniegu mało, ale była zachwycona. Śpiworka do sanek nie mamy. Mam duży (140x100) ciepły koc akrylowy - składam go na pół (140x50), wykładam nim oparcie i siedzisko sanek (tak żeby w pupę i plecy było ciepło) i zostaje go na tyle, żeby przykryć jeszcze nóżki i brzuszek. Jak na te trzy razy z sankami to córka ani razu nie zmarzła. Jak nie masz tak dużego kocyka, to można wykorzystać 2 mniejsze - jeden na oparcie i siedzisko, drugi na okrycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akh_1 Re: Jaki spiworek na sanki? 07.01.08, 08:41 Dziękuje za odpowiedzi. Szukam takiego spiworka, zeby plecki tez były przykryte jak dziecko siedzi. Sama nie wiem czy cos takiego znajdę. Znalazłam coś sensownego tutaj : www.kimet.pl/ZIMA/zima.htm. Odpowiedz Link Zgłoś
hapkaj Re: Jaki spiworek na sanki? 10.01.08, 14:47 A sprawdzalas, czy sie nie da wyjac tego spiworka z wozka i zainstalowac na sanki? W kombinezonie zimowym i w kocu tez powinno byc ok. Mi by bylo szkoda kasy na wersje tylko na sanki. Odpowiedz Link Zgłoś