ziuteczka6 25.02.08, 08:23 chcę sobie kupić już odciągacz do pokarmu ale nie wiem jaki? czy macie jakieś sprawdzone, i ile mniej więcej wydałyście na zakup - będę wdzięczna za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa-01 Re: odciągacz do pokarmu 25.02.08, 13:00 Zaczęłam właśnie 36 tydzień. Też zamierzam kupić. To jest ostatnia rzecz jaka mi została do kupienia. Polecono mi firmy avent. Są podobno bardzo dobre. Kosztuje ok.180zł. Odpowiedz Link Zgłoś
a.z.1 Re: odciągacz do pokarmu 25.02.08, 15:50 Ja miałam odciągacz firmy AVENT i gorąco polecam!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
viola67 Re: odciągacz do pokarmu 25.02.08, 15:48 Ja mam firmy Cannpol. Jest niewielki i latwy w uzyciu. Kosztowal 108 pln. Ale to wszystko zalezy od tego ile bedziesz go uzywac, czy np. zamierzasz isc do pracy. Bo jezeli tak to zdecydowanie lepsze sa elektryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakd1 Re: odciągacz do pokarmu 26.02.08, 08:16 Polecam ręczny laktator Avent Isis. Używałam go 14 m-cy. Rewelacytjny! Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: odciągacz do pokarmu 26.02.08, 09:24 Znajoma miała ręczny Avent Isis i bardzo sobie chwaliła. Ja używałam Tuffi elektrycznego i bardzo się sprawdził, a używałam na co dzień przez jakieś 2 miesiące, karmiąc tylko swoim ściągniętym mlekiem. Nie pamiętam dokładnie ceny - ale kosztował tyle, co Avent Isis (minusem Aventu jest to, że pasują do niego tylko butle Aventu i smoczki Aventu, i podgrzewacze Aventu...) Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_ulka Re: odciągacz do pokarmu 26.02.08, 10:38 Mialam reczny medeli. Bardzo dobry. Polecam zakupy na allegro: mozna tam kupic za niewielkie pieniadze prawie nieuzywane laktatory, albo malo uzywane. A to sprzet, ktory raczej sie nie zuzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia A to sprzet, ktory raczej sie nie zuzywa - fałsz 27.02.08, 11:05 zuzywa sie zuzywa - w avencie sa takie male gumeczki - gwiazdeczki, w nowo kupowanych zestawach daja ich nawet po 3 sztuki, bo zużywaja sie dosc szybko - ja zuzywłam 2 przez jakies 6 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś