kasiazacharska 30.08.03, 09:29 Chciałam Was zapytać, jak używałyście spacerówki Opera w zimie. Budke można przełożyć od spacerówki. A co dalej? Jesli spiworek, to nie wiem jak wpiąć szelki. Więc jak inaczej bo brakuje mi wyobraźni? Kasia i Maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaj Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 30.08.03, 15:29 Hej, Po pierwsze, przykrycie gondoli moźe być używane jak pokrowiec na nóżki. Po drugie, śpiworek firmowy ma z tyłu otwory na szelki - przeciągasz szelki, przypinasz bobasa i zapinasz śpiworek. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazacharska Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 30.08.03, 17:49 Dziekuje bardzo za info o tym firmowym spiworku. Na pewno skorzystam, bo moja 6 tygodniowa cora nosi juz ubranka na 68 cm, a mother care czy la halle na 3-6 miesiecy i jak wyciaga rece i nogi to juz prawie jest od konca do konca gondoli... Takze zima zanosi sie nam w spacerowce. Pozdrawiam Kasia olaj napisała: > Hej, > Po pierwsze, przykrycie gondoli moźe być używane jak pokrowiec na nóżki. > Po drugie, śpiworek firmowy ma z tyłu otwory na szelki - przeciągasz szelki, > przypinasz bobasa i zapinasz śpiworek. > Ola Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 01.09.03, 15:05 Ja miałm polski śpiworek z polaru, używałam go do Opery i też miał otwory na szelki. Chyba wszystkie mają. Polecam Ci poszukaj niefirmowego, można dostać dużo cieplejszy, niż BC (i o niebo tańszy). Miałam granatowy i pasował świetnie do wózka. Pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazacharska Re: Opera do AGATY 02.09.03, 08:13 Poszukam na pewno. Za chwilę powinny pojawić się w sklepach sądzę. A miałaś aryginalną budkę przeciwdeszczową do opery czy nie? Kasia agata_edziecko napisała: > Ja miałm polski śpiworek z polaru, używałam go do Opery i też miał otwory na > szelki. Chyba wszystkie mają. Polecam Ci poszukaj niefirmowego, można dostać > dużo cieplejszy, niż BC (i o niebo tańszy). Miałam granatowy i pasował świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: Opera do AGATY 02.09.03, 10:08 Cześć tak, miałam oryginalny komplet przeciwdeszczowy. Na zimę jednak raczej używałam budki od gondoli. Sama nie wiem dlaczego, przecież ta od deszczu jest impregnowana, nie przepuszcza wiatru, a folia może chronić przed śniegiem. W każdym razie przez resztę roku używałam tego kompletu. Pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
napaj Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 03.09.03, 22:40 A ja własnie jestem na etapie poszukiwań orginalnego śpiwora do Bebe Confort i co? dowiaduję się że nie jest tak ciepły jak myślałam, naprawdę tak zle ? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 04.09.03, 09:21 Mnie odradziła ten śpiworek znajoma, która prowadziła sklep dziecięcy. Doradziła mi polski, polarowy, dużo cieplejszy i tańszy. Co jej zależało, przecież mogła sprzedać droższy. Widziałam ten BC, jest to bardziej pokrowiec niz śpiwór. Odpowiedz Link Zgłoś
napaj Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 04.09.03, 12:17 Dzięki, powiem szczerze że podłamałam się i nie wiem co zrobić. Muszę go dokładnie obejrzeć i ewentualnie poszukać czegoś innego. Ania maam Michałka Odpowiedz Link Zgłoś
ewok Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 04.09.03, 12:24 Mam śpiworek nieoryginalny - sprawdził się bardzo dobrze w poprzednim sezonie, tylko nie wiem jak będzie w tym, bo Antek w grudniu będzie miał już 15 miesięcy. Może ktoś mi poradzi, czy takie duże dzieci jeżdżą zimą w śpiworkach? Mnie się wydaje, że już nie. Chyba jednak oddam już śpiworek koleżance, która ma synka o osiem mies. młodszego od mojego. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
napaj Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 06.09.03, 23:53 Ja parę dni temu zamieniałam się na wózki, mialam chicco trakinng parasoke 2003 i tam był świetny śpiwór zimowy, mój maluch ma 22 miesiące i zamierzam go wozić zimą w spiworku jak nie w orginalnym to w innym. Gdy miał 17 miesięcy też go woziłam i w 100%się sprawdził. Pozdrawiam ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Opera Bebe CONFORT w zimie-pytanie 09.09.03, 14:43 Ja uzytkowalam cala ubiegla zime spiworek bebe confort do opery. U nas sprawdzil sie znakomicie i mala wcale w nim nie marzla. Teraz ma juz 1,5 roku wiec na spiwor w zimie nie mam szans. Odpowiedz Link Zgłoś